Vam je ponudba všeč? Zdaj vam bodo tudi plačilni pogoji!

Plačilo na obroke brez obresti velja za izbrane artikle na www.mimovrste.com, ki imajo posebno oznako.

Akcijska ponudba za plačilo na obroke brez obresti velja od 15. 11. do vključno 5. 12. 2021 Akcijska ponudba velja le za izbrane artikle, ki imajo posebno oznako, da omogočajo plačilo na obroke z 0% obrestno mero in ob izpolnjenem pogoju, da znaša minimalna vrednost - posebej označenih artiklov – v Košarici več kot 100€. Nakup z možnostjo plačila na obroke omogoča Leanpay. V primeru koriščenja promocijskih kod v Košarici, vam kot Način plačila, Obročno plačilo - Leanpay, ni na voljo.


Kako lahko kupim artikle na obroke brez obresti?

Poiščite izbrane artikle, ki imajo posebno oznako, da omogočajo plačilo na obroke z 0% obrestno mero in jih dodajte v Košarico. Minimalna vrednost nakupa v Košarici mora znašati 100,00 EUR.

V košarici izberite kot Način plačila »Obročno plačilo – Leanpay« in enostavno sledite navodilom. Brez dodatne dokumentacije in obiska banke prejmete povratno informacijo le v nekaj minutah.

Tako lahko opravite nakup kar iz udobja vašega naslanjača! Pregled nad obveznostmi in plačili vam je na voljo kadarkoli na osebnem portalu Moj Leanpay.


Za uporabo storitve potrebujete:

  • pametni telefon, ki ga uporabljate samo vi,
  • svojo davčno številko in svojo osebno izkaznico,
  • svojo bančno kartico s številko osebnega bančnega računa
  • ter v nekaterih primerih tudi kreditno kartico za spletni nakup.

PRIMER IZRAČUNA

TV
za 1.299,00 €

Pralni stroj
za 399,00 €

Nakup na obroke z 0% obresti

TV za 1.299,00 €

Število mesecev: 12
Višina obroka: 108,25 €
Obrestna mera: 0,00 €

Stroški odobritve in presoje tveganj: 2,5% in 4,5%
Stroški v znesku skupaj: 90,94 €

Skupni znesek plačil: 1.389,94 €
EOM: 13,83%

*Izračun je informativen. Leanpay vedno pokaže kupcu natančne stroške plačil (amortizacijski načrt) v postopku, preden se kupec dokončno odloči za obročno plačilo. Strošek ocene tveganja in strošek odobritve poravnate s plačilom ob nakupu ali s plačilom ob zapadlosti prvega obroka. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo določeni podatki, ki so uporabljeni za njen izračun. Datum veljavnosti izračuna: 1. 10. 2021

Pralni stroj za 399,00 €

Število mesecev: 12
Višina obroka: 33,25 €
Obrestna mera: 0,00 €

Stroški odobritve in presoje tveganj: 2,5% in 4,5%
Stroški v znesku skupaj: 27,94 €

Skupni znesek plačil: 426,94 €
EOM: 13,84%

*Izračun je informativen. Leanpay vedno pokaže kupcu natančne stroške plačil (amortizacijski načrt) v postopku, preden se kupec dokončno odloči za obročno plačilo. Strošek ocene tveganja in strošek odobritve poravnate s plačilom ob nakupu ali s plačilom ob zapadlosti prvega obroka. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo določeni podatki, ki so uporabljeni za njen izračun. Datum veljavnosti izračuna: 1. 10. 2021Splošna pravila in pogoji