J.A.D. TOOLS lesen čeber
38,69 € 36,70 €

Zadnji kos!

Lesen čeber v višino in širino meri 30 × 30 cm. Masivni hrastov čeber ima kovinske ročaje in je primeren za gojenje rož ali zelišč. V premer meri 30 cm.

Rojaplast Vrtiček cvetlična greda, 80 x 8 cm, manjša
28 €

Novo

Cvetlična greda Rojaplast Vrtiček je odličen način, kako imeti vse rože, zelišča ali zelenjavo skupaj. Izdelana iz lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav. Vrtiček je praktično razdeljen na 4 predele, sestavite pa ga že v nekaj trenutkih.

Rojaplast Vrtiček cvetlična gredica, slap
41,50 €

Novo

Cvetlična greda Rojaplast Vrtiček slap je odličen način, kako imeti vse rože, zelišča ali zelenjavo skupaj. Izdelana iz lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav. Vrtiček je praktično razdeljen na 3 dele, sestavite pa ga že v nekaj trenutkih.

Rojaplast Eur paleta cvetlična greda, naravna
23,70 €

Novo

Cvetlična greda Rojaplast Eur paleta, naravna je moden način, ki omogoča, da imate vse rože posajene skupaj. Izdelana iz borovega lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav. Poleg tega si lahko paleto pobarvate po svojem okusu, tako da se odlično prilega v vsako okolje.

Rojaplast Stojan cvetlična greda, rjava
43,10 €

Novo

Cvetlična greda Rojaplast Stojan, rjav omogoča, da vse svoje cvetlice postavite skupaj. Ta stoječa cvetlična greda je primerna tako za na balkon ali teraso, kot tudi za v večje prostore. Poleg okrasnih rož lahko v njej vzgajate tudi zelišča. Izdelana iz borovega lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav.

Rojaplast Zeliščarica cvetlična greda, siva
33,60 €

Novo

Cvetlična greda Rojaplast Zeliščarica, siva je praktičen način, ki omogoča, da imate vsa zelišča posajena skupaj. Ta viseč sistem cvetličnih lončkov je primeren tako za na balkon ali teraso, kot tudi za v večje prostore. Izdelana iz borovega lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav.