Niche parfumi

Zgornje note: citrus

  • Zgornje note
    citrus
    ×
Tom Ford Grey Vetiver - EDP 50 ml

Tom Ford Grey Vetiver - EDP

73,20 €

Parfum Grey Vetiver blagovne znamke Tom Ford orientalsko začinjena, lesna dišava za moške. Na začetku parfuma se nahajajo citrusni toni, nato preide v začimbno srce in na koncu dišavo utrdita vetiver in lesni toni. Trgu je bila predstavljena leta 2009.

Partner: Vivantis
Creed Silver Mountain Water - EDP 100 ml

Creed Silver Mountain Water - EDP

227,70 €

Silver Mountain Water by Creed je citrus, sveža dišava za moške in ženske (uniseks). Vsebuje na začetku bergamot in mandarino, v osrčju črni ribez in zeleni čaj, na koncu pa vonj sandalovine, mošusa, galbanuma in olja grenke pomaranče (petitgrain). Začelo se je leta 1995.

Partner: Vivantis
Mancera Lemon Line - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
2x

Mancera Lemon Line - EDP

3,40 €

Mancera Lemon Line je citrusna aromatična dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Glavo sestavlja kombinacija limone, pomaranče in sivke. V srcu boste čutili ambergris, geranije in bele rože. V osnovi prevladuje mošus in hrastov mah. Nos te dišave je Pierre Montale. Začelo se je leta 2014.

Partner: Vivantis
Tom Ford Neroli Portofino - EDP 30 ml

Tom Ford Neroli Portofino - EDP

99,30 €

Neroli Portofino je citrusno-aromatična dišava za ženske in moške. Glavo citrusov dopolnjujejo sivka, mirta in izrazit rožmarin. Srce sestavljajo jasmin, afriško pomarančno drevo, pittosporumov cvet in olje grenke pomaranče (neroli). Osnova razvija kombinacijo ambergrisa, mošusa in angelike.

Partner: Vivantis
Mancera Cedrat Boise - EDP 2 ml - vzorec
2x

Mancera Cedrat Boise - EDP

2,90 €

Cedrat Boise blagovne znamke Mancera je citrusno-aromatična dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Glavo sestavljajo bergamotka, sicilijanska limona, črni ribez in začinjeni toni. Srce dišave je mešanica vodnega jasmina, listov pačulija in sadnih akordov.

Partner: Vivantis
-26%
Acqua di Parma Colonia Essenza - EDC 100 ml

Acqua di Parma Colonia Essenza - EDC

87,20 €
63,90 €

Essenza Di Colonia je moška citrusno-aromatična dišava z bogato sestavo. Poleg sočnih citrusov lahko vonjate rože, izrazita zelišča in začimbe. Vse to poudarjajo mošus, jantar, hrastov mah in vetiver. Začela se je leta 2010.

Partner: Vivantis
Acqua di Parma Colonia Pura - EDC 50 ml

Acqua di Parma Colonia Pura - EDC

58,50 €

Colonia Pura je citrusno-aromatična dišava za moške in ženske. Začetni sveži toni so olje bergamota, pomaranče, oranžne liste (petitgrain) in vonj po ozonu. V svojem srcu boste začutili značilen koriander, jasmin in narcis. Na koncu dodamo še cedrov les, ki ga dopolnjujejo pačuli in beli mošus.

Partner: Vivantis
Tom Ford Mandarino Di Amalfi - EDP 50 ml

Tom Ford Mandarino Di Amalfi - EDP

154,60 €

Mandarino Di Amalfi iz kolekcije Private Blend Neroli Portofino je citrusno-aromatična dišava za moške in ženske. Drgne tone pehtrana, mete in bazilike, dopolnjene s sadnimi akordi črnega ribeza, grenivke in limone.

Partner: Vivantis
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri - EDT 75 ml

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri - EDT

62,10 €
53,30 €

Arancia Di Capri je citrusno-aromatična dišava za moške in ženske. Najprej boste začutili oranžno, sicilijansko mandarino, bergamot in limono. Kardamom in olje grenke pomaranče (petitgrain) sta nato dišeča. Končno vas bo očarala kombinacija mošusa in karamele. Začelo se je leta 1999. .

Partner: Vivantis
Armaf Bucephalus No. IX - EDP 100 ml

Armaf Bucephalus No. IX - EDP

39,80 €
35 €

Bucephalus No. IX je razkošna dišava za moške. Odpira se svežim vonjem bergamotke, grenivke in mandarine. V srcu združuje poper, list vijolice in vodne tone. Sestavo zaključujejo hrastov mah, pačuli, tonka fižol in mošus.

Partner: Vivantis
Byredo Palermo - EDP 100 ml

Byredo Palermo - EDP

165 €

Palermo je luksuzna citrusna ženska dišava, ki je bila predstavljena leta 2010. Glava vsebuje olje grenke pomaranče (petitgrain), bergamot in druge citruse. V srcu boste čutili kombinacijo vrtnice in mošusa. Osnovo vonja dopolnjuje mošusni hibiskus (ambretta). .

Partner: Vivantis