Aqua Marina Aircat 9.4 katamaran, napihljiv, 2,85 m (BT-AC285)

Aqua Marina Aircat 9.4 katamaran, napihljiv, 2,85 m (BT-AC285)

Številka: 2884816
Kompakten in lahek napihljiv katamaran Aircat 9.4 je odlično in varno plovilo na daljših turah, kampiranju in družinskih vikendih. Ta napihljivi katamaran ima izjemno stabilen trup in veliko prostora na krovu, ter navdušuje s svojo izjemno zmogljivostjo in sposobnostjo premagovanja vetra in valov pri visokih hitrostih. Celoten opis
716,09 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2884816

Predstavitev

Aqua Marina Aircat 9.4 katamaran, napihljiv, 2,85 m (BT-AC285 )

Katamaran Aircat 9.4 ima odprt premec in je zaradi tega še posebej priljubljen pri potapljačih in ljubiteljih ribolova, saj ponuja prostorno stojišče ali počivališče. Vgrajen ima sistem za pritrditev vesel, da ta ne zdrsnejo v vodo in ročaje za prenašanje. Krma je izdelana iz trpežnega vezanega lesa, da boste lahko namestili motor. 

Čoln je spredaj z gumo dodatno zavarovan proti trkom. Stranske cevne komore so izdelane s tehnologijo visokofrekvenčnega varjenja, dno pa iz Drop Stitch materiala za dodatno varnost, togost, stabilnost, kljub temu pa ohranja izjemno nizko težo. Aircat katamaran lahko enostavno pospravite v torbo skupaj z vso pripadajočo dodatno opremo, in ga vzamete s seboj, saj bo ustrezal zadnjim sedežem večine avtomobilov.

Vsebina pakiranja:

  • katamaran
  • torba za prenašanje
  • ročna zračna tlačilka Liquid Air V1
  • set dveh vesel
  • set za popravilo
Katamaran

Lastnosti

Neto teža 30 kg
Maksimalna obremenitev 400 kg
Maksimalno število potnikov 4
Zračne komore 4 + 1
Tla Double-Stitch
Barva svetlo siva
Dimenzije 285 × 160 cm

Garancija: 1 leto