Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Goobay napajalni kabel, USB-C na USB-C, 1m, 60W, črn (49302)

Goobay napajalni kabel, USB-C na USB-C, 1m, 60W, črn (49302)

Številka: 40901343
Goobay USB-C priključni kabel predstavlja idealno kombinacijo eleganc, vzdržljivosti in visoke funkcionalnosti za naprave s priključkom USB-C. Celoten opis
5,79 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
30.4.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 40901343

Predstavitev

Zanesljiv napajalni kabel

S svojo močjo polnjenja do 3 A in visoko hitrostjo prenosa podatkov do 480 Mbit/s je Goobay USB-C kabel idealen za hitro polnjenje mobilnih telefonov, fotoaparatov, slušalk, pametnih ur, tablic in drugih naprav.

Pletena prevleka kabla z optimizirano zaščito pred pregibi na kovinskih konektorjih zagotavlja izjemno trpežnost in odpornost, preprečuje zlome kabla ter omogoča več kot 10.000 upogibnih ciklov. Zahvaljujoč ojačanemu kovinskemu vtiču in tekstilni prevleki je kabel USB-C na USB-C izjemno odporen in** trpežen,** hkrati pa nudi prijeten občutek in je nežen do občutljivih površin. 

1

1

Nudi kompaktnost

S primerno dolžino, kabel ponuja zadovoljiv doseg in je primeren za povezovanje s pametnimi telefoni, osebnimi računalniki, prenosniki, tablicami in drugimi napravami. Ta kabel je združljiv tudi s funkcijo polnjenja Apple MacBook, kar širi njegovo uporabnost na različne platforme in naprave.


Tehnične podrobnosti

Barva črna
Dolžina 1m
Priključki USB-C na USB-C

Garancija: 1 leto