Pametni obesek - nadzornik in iskalnik mobilnega telefona, bel

Pametni obesek - nadzornik in iskalnik mobilnega telefona, bel

Številka: 25437115
Partnerska prodaja
Nikoli ne izgubite ključev hiše, avtomobila, denarnice, kolesa itd. Celoten opis
11 €
Partner: VISO TRADE

Partnerska zaloga 5+ artikli

6.10. - 10.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja VISO TRADE

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 25437115

Predstavitev

Načelo delovanja in način uporabe:
Če je obesek vklopljen, seznanjen z mobilnim telefonom in v dosegu mobilnega telefona, ga lahko kadar koli „pozvonite“ z mobilnim telefonom. To olajša hitro iskanje izgubljenega predmeta, saj lahko v aplikaciji mobilnega telefona vidite, ali ste v bližini predmeta, ki ga iščete, ali ne. Če se mu približate (v dosegu Bluetooth – v idealnih razmerah nekaj metrov ali celo deset metrov), lahko iz aplikacije „pozvonite“ na obesek in ga tako preprosto izsledite – iskanje izgubljenih ključev ali denarnic v stanovanju, pisarni ali avtomobilu postane preprosto. Aplikacija lahko prikaže tudi, kje v vaši bližini je bil nazadnje opazovani element.

Ko se opazovani predmet izgubi zunaj dosega mobilnega telefona, vas obesek z zvočnim signalom opozori, da ga ne pozabite – na primer ključe ali denarnico, ko zapustite hišo. Piskanje lahko takoj prekinete s pritiskom na gumb na obesku (s tem potrdite, da predmet ni izgubljen in da ga želite pustiti tam, kjer je, tudi brez telefona v dosegu) ali pa lahko obesek kadar koli izklopite, če ne želite, da vas še naprej opozarja, kar tudi varčuje z baterijo v obesku. Aplikacija vas lahko opozori tudi na izgubo dosega, na primer z zvonjenjem telefona.

Druge funkcije so odvisne od aplikacije, ki jo namestite v mobilni telefon. Obesek lahko aplikaciji pošlje signal, kadar koli je pritisnjen gumb na njem, zato ga lahko uporabite kot sprožilec za snemanje selfijev in podobno. Aplikacija lahko beleži tudi vašo lokacijo in si tako zapomni, kdaj je bil na primer opazovani predmet nazadnje v dosegu (kar lahko uporabite za njegovo enostavno iskanje). Takšnih aplikacij je več: iSearching, iTag, iTracing2 – od vas je odvisno, katera vam s svojimi funkcijami najbolj ustreza.

Seveda je izdelku priložen tudi priročnik, v katerem so navedeni priporočeni načini uporabe in kako jih uporabljati.