Malatec Komplet obeskov – identifikatorjev za ključe 100 kosov

Malatec Komplet obeskov – identifikatorjev za ključe 100 kosov

Številka: 22032952
Partnerska prodaja
Ta pripomoček je uporaben za vse – tako doma kot v službi. Identifikator ključa vam omogoča hitro označevanje različnih vrst ključev , tako da vam ni treba skrbeti za hitro iskanje kompleta, ki ga potrebujete, ko je čas pomemben kriterij. Celoten opis
9,99 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

3.10. - 4.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja HALOORODJE.SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 22032952

Predstavitev

Ta pripomoček je uporaben za vse – tako doma kot v službi. Identifikator ključa vam omogoča hitro označevanje različnih vrst ključev , tako da vam ni treba skrbeti za hitro iskanje kompleta, ki ga potrebujete, ko je čas pomemben kriterij. Obesek za ključe z identifikatorjem bo uporaben v stanovanju – za označevanje ključev vhoda, kleti, podstrešja ali posameznih sob. Obesek za ključe z značko za vaše ključe je tudi odličen način za označevanje ključev za posamezne pisarne, strežniške sobe, arhive, skladišča itd. Z obeskom za ključe z ID-jem lahko hitro označite tudi komplete, ki odpirajo vrata v hotelskih sobah in motelih, pa tudi ključe omaric na delovnih mestih in v šolah .

Žive barvne značke ključev (komplet vključuje mešanico barv) vam omogočajo, da hitro najdete komplet, ki ga potrebujete v torbici ali nahrbtniku. Tudi če imamo več kompletov, bomo v kratkem času zlahka našli tistega, ki nas zanima. Obeski z identifikatorjem za ključe imajo belo kartico z opisnim poljem, ki je dodatno zaščiteno s prozornim, plastičnim steklom . Na bel kartonček lahko vnesete več podatkov o namenu ključev (npr. številka omare, sobe ipd.), s čimer še lažje izberete ustrezen komplet ključev iz večjega kompleta.

Vsakemu ključu ID je v kompletu  priložen trden, kovinski obroček , zahvaljujoč kateremu ga lahko hitro pritrdimo na en ključ ali celoten komplet ključev. Obesek za ključe z identifikatorjem ima tudi luknjo na drugi strani , ki omogoča kombiniranje različnih kompletov ključev ali obešanje na kavelj. Obesek za ključe z identifikatorjem za ključe je izdelan iz plastike, odporne proti obrabi , tako da ga lahko uporabljate dolgo časa brez znakov kvarjenja.

  • ŽIVE BARVE  – vse značke so živih barv, zaradi česar so dobro vidne in jih je enostavno izbrati iz večjega kompleta ključev, ki nas zanimajo, označenih z dano barvo. Razlikovanje barv ključev vam bo vzelo dobesedno nekaj sekund – potem morate samo prebrati napis na etiketi in veste, komu ključi pripadajo oziroma kam vodijo. V kompletu je mešanica barv, ki omogoča označevanje različnih kompletov ključev z različnimi barvami.
  • OPISNA KARTICA  – v ID okencu je okence z izvlečno belo karto na kateri lahko označite ključe – opisno ali s simboli. Belo okno je dodatno zavarovano s folijo, tako da je napis zaščiten pred odrgninami / poplavami / poškodbami.
  • KOVINSKO KOLESE  – trden, kovinski obroček omogoča hitro povezavo obeska z izbranim kompletom ključev. Poleg tega je v obesku tudi dodatna luknja, zahvaljujoč kateri lahko obeske povežete med seboj, z dodatnimi ključi ali obesite na omarico.
  • UNIVERZALNA UPORABA  – značke bodo delovale tako v šoli kot doma, v pisarni, na delovnem mestu, v hotelu ali celo na gradbišču. So vzdržljive in trpežne, zato jih lahko uporabljate dolgo časa, brez znakov poškodb ali obrabe.
  • SPECIFIKACIJA  – skupne mere (širina / višina): 6,5 / 2,1 cm; mere okna (širina / višina): 3,1 / 1,4 cm; teža kompleta: 180 g.
  • skupne mere (širina / višina): 6,5 / 2,1 cm
  • mere okna (širina / višina): 3,1 / 1,
  • barva naključna