Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Thule pohodniški nahrbtnik STIR 18L - DARK FOREST (3203555)

Thule pohodniški nahrbtnik STIR 18L - DARK FOREST (3203555)

Številka: 1197785
Thule Stir pohodniški nahrbtnik s prostornino 18 litrov je idealen za pohode ali potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in je primeren tako za moške kot za ženske. Dimenzije nahrbtnika so 24 × 24 × 50 cm. Celoten opis
56,49 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1197785

Predstavitev

Pohodniški nahrbtnik THULE STIR 18L – DARK FOREST 

Thule Stir Dark Forest je lahek in kompakten nahrbtnik, idealen za pohode ali daljša potepanja v suhem vremenu. Je vsestransko uporaben in funkcionalno dovršen. Zaznamuje ga premišljena konstrukcija ter uporaba najkakovostnejših materialov, zato je odporen na obrabo. Na hrbtišču in na ramenskih pasovih ima mrežasti panel, ki omogoča nemoteno zračenje, kar vas ohranja suhe ves čas nošenja.

priročnimi žepi omogoča različne načine dostopanja do vsebine nahrbtnika – glavni del se odpira na vrhu, za lažje iskanje stvari, ki jih pogosteje potrebujete, pa so na voljo stranski žepi in žep za telefon. Za stabilnost pri nošenju bodo poskrbele prilagodljive naramnice in prsni pas, oblazinjena zadnja plošča pa zagotavlja, da se nahrbtnik v pasu giblje z vami, to zmanjša obremenitev, teža nahrbtnika pa je za lažje nošenje enakomerno razporejena.

V primeru slabše vidljivosti, so nahrbtniku na sprednjem delu dodani odsevni elementi in zanka za svetilko. Nahrbtnik je združljiv s vodnim mehom, ki pa ni priložen.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 24 × 24 × 50 cm
  • Primeren za: moške in ženske
  • Prostornina: 18 l
  • Material: Elastin 210D Robic, 70D najlon
  • Uporaba: pohodništvo
  • Barva: zeleno rdeč
  • Št. artikla: 3203555

Garancija: 3 leta