Bosch MC812S820 multipraktik, bel

Bosch MC812S820 multipraktik, bel

Številka: 2341536
Bosch multipraktik MC812S820 se ponaša z močjo 1250 W. Prinaša številne nastavke za vsestransko in praktično uporabo. Celoten opis
164,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2341536

Predstavitev

Odlični rezultati

Bosch mutipraktik MC812S820 bo navdušil vse ljubitelje kuhanja. Na izbiro vam ponuja številne funkcije. Prinaša nastavke za popolno mešanje, gnetenje, sekljanje, stepanje, pasiranje, ribanje, vmešavanje in rezanje. Z močjo 1250 W bo poskrbel za izjemno zmogljivost. Opremljen je s funkcijo pametnega zaznavanja nastavkov – za vsak nastavek bo samodejno nastavil ustrezno hitrost in tako poskrbel za popolne rezultate.

Odlični rezultati

Do popolnih rezultatov, tudi ko obdelujete večje količine.

Nekateri recepti vključujejo zahtevnejše naloge. Po zaslugi izjemno zmogljivega motorja lahko tudi večje količine sestavin in kvašeno testo obdelate hitro in natančno. Tako si hitreje zagotovite odlične rezultate.

XXL posoda in mešalnik za večje količine.

V posodi s kapaciteto 3,9 l lahko pripravite 1,5 kg testa. V visokokakovostnem mešalniku iz plastike Tritan s prostornino 1,5 l lahko enostavno zmešate smoothieje in koktejle, ne da bi v njih ostali koščki sestavin ali grudice.


Sistem za pametno zaznavanje nastavkov avtomatsko nastavi ustrezno hitrost.

Niste prepričani, na kateri hitrosti se bodo sestavine optimalno obdelale? Ne glede na to, kateri nastavek uporabite, bo univerzalni kuhinjski aparat poskrbel za ustrezno hitrost vsakega nastavka ter vam zagotovil popolne rezultate. Poleg tega barvne oznake na aparatu zagotavljajo pravilno namestitev dodatnega pribora.

Nezdrobljiv mešalnik iz Tritan plastike, brez okusa in vonja.

Niste prepričani, če vroča juha za mešalnik predstavlja problem? Z visokokakovostnim mešalnikom iz plastike Tritan s kapaciteto 1,5 litra je priprava večjih količin vroče juhe in ledeno hladnih napitkov povsem enostavna. Mešalnik je izdelan iz nezdrobljivega materiala ter je brez okusa in vonja. Po uporabi ga lahko enostavno pomijete v pomivalnem stroju.


Optimalne nastavitve prav za vsako opravilo – tudi drobljenje ledu.

Drobljenje ledu je lahko zelo zamudno. Z brezstopenjsko prilagodljivo hitrostjo in LED zaslonom ter funkcijo za optimalno drobljenje in pulzno funkcijo za delo v intervalih (npr. pri drobljenju ledu) bo vaše delo čisto enostavno.

Dodatni pribor lahko shranite v posodi za mešanje.

Nič več vam ne bo treba iskati pribora. Standarden dodatni pribor lahko enostavno shranite v posodi s kapaciteto 2,3 l, s čimer boste privarčevali s prostorom in poskrbeli, da bo pribor vedno pri roki. S pomočjo pametnih oznak je sestavljanje dodatnega pribora hitro in enostavno. Tako boste imeli več prostora tudi v zelo majhni kuhinji.


Tehnične podrobnosti

Moč 1250 W
Prostornina posode 3,9 l
Prostornina vrča 1,5 l
Teža 5,227 kg
Dimenzije 430 × 250 × 300 mm
Nastavitev hitrosti brezstopenjska + pulzna
Barva bela

Garancija: 2 leti