Moški parfumi

Dior Eau Sauvage - EDT 200 ml

Dior Eau Sauvage - EDT

116,80 €

Dior Eau Sauvage je brezčasen, klasičen citrusov vonj za moške. Eau Sauvage ponuja sveže citrusne tone in moške lesnate podtone. Postal bo vaš nepremagljivi favorit. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1966.

Partner: Vivantis
Ferrari Red - EDT TESTER 125 ml

Ferrari Red - EDT TESTER

12,90 €
11,20 €

Eksplozija vitalnosti, ki jo poudarjajo sveži citrusni toni pomaranče, bergamotke, mete in verbene, se harmonično zlije v cvetlično srce, ki ga zaznamujejo jasmin, geranija, iris in cedrovina. Kombinacijo mošusa in vanilije dopolnjuje eleganten fougerovo-sladki vonj, skupaj Ferrari Red.

Partner: Vivantis
Armaf Odyssey Homme - EDP 100 ml

Armaf Odyssey Homme - EDP

15,90 €
14 €

Odyssey Homme je orientalska dišava za moške. Odpre se s sladko vanilijo in toplo ambro, nato pa zavije v tone irisa in orientalskih začimb. V zaključku se oglasijo jasmin, usnje in ponovno vanilija.

Partner: Vivantis
Armaf Bucephalus No. XI - EDP 1 ml - vzorec

Armaf Bucephalus No. XI - EDP

1,30 €

Bucephalus No. XI je razkošna dišava za moške. Sadno glavo tvorijo note ananasa, bergamotke in črnega ribeza. V srcu dišave čutite kombinacijo jasmina, vrtnice in breze. Kompozicijo zaključi sladka vanilija, siva ambra, mošus in hrastov mah.

Partner: Vivantis
-51%
Rasasi Junoon Satin For Men - EDP 50 ml

Rasasi Junoon Satin For Men - EDP

84,90 €
40,80 €
Odlična cena

Junoon Satin For Men je orientalsko-sladka dišava za moške. Sestavljen je iz svežega bergamota, agarjevega lesa, mošusa, začinjenih in cvetnih tonov.

Partner: Vivantis
Playboy Generation for Men - EDT 100 ml

Playboy Generation for Men - EDT

6,70 €

Toaletna voda Generation blagovne znamke Playboy je bila ustvarjena za generacijo, ki je vedno „online“, v omrežju 24/7, na svojih pametnih telefonih deli izkušnje s svetom in je vedno pripravljena za party. Dizajn bočice spominja na obliko pametnih telefonov.

Partner: Vivantis
-28%
Rasasi Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme - EDP 100 ml

Rasasi Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme - EDP

43,70 €
31,40 €

Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme je orientalska dišava za moške. Vsebuje vrtnico, orhidejo, ylang-ylang, sandalovino, sladko vaniljo, fižol tonke in druge cvetlične in sadne tone. Začelo se je leta 2018. .

Partner: Vivantis
Al Haramain Signature Silver - EDP 100 ml

Al Haramain Signature Silver - EDP

19,90 €
19,20 €

Signature Silver je orientalska cvetlična dišava za moške. Glava vsebuje kadilo, pelin, rožmarin in pomarančo. V srcu boste čutili kombinacijo jasmina, šmarnice, grenivke in cedre. Sestavo zaključujejo ambra, cedrovina in sandalovina. .

Partner: Vivantis
Azzaro Azzaro Pour Homme Elixir - EDT 100 ml

Azzaro Pour Homme Elixir - EDT

27,80 €
25 €

Azzaro Pour Homme Elixir je moška, orientalsko slajša dišava, ki se odpre z notami bergamota, Tonka fižola, sivke, nageljnov in lišajev. Potem se dišava postopoma spremeni v citrusno sladko srce – v njem najdemo limono, mandarino, vanilijo in benzoin.

Partner: Vivantis
Jimmy Choo Man Intense - EDT 100 ml
1x

Jimmy Choo Man Intense - EDT

38,10 €

Man Intense blagovne znamke Jimmy Choo je sladko orientalski vonj za moške. V to dišavo se preprosto zaljubite. Kot že ime pove, je dišava zelo intenzivna in pritegne pozornost okolice. Sestavlja jo sivka, melona in mandarina. V središču boste začutili artemis, črni poper in geranijo.

Partner: Vivantis