Montessori ura z gibljivimi kazalci
67,23 €

Ta lesena ura ima 1 do 24 urnih žetonov, ki otroku pomagajo razumeti zamisel o 24-urnem času. Vse znake lahko postavite na uro, da predstavljajo jutranje (1–12) ali popoldne (13–24).

Montessori Lestve - geometrijska telesa
20,94 €

Lesena podlaga naravne barve je osnova za skupno 16 geometrijskih teles v štirih barvah. Ena barva vedno predstavlja določeno višino – modra telesa so najmanjša, rumena telesa višja, rdeča še višja in temno zelena najvišja.

Montessori Sestavljanka - geometrijske oblike
30,24 €

Osnovne petih geometrijskih oblik v različnih barvnih odtenkih so vstavljene v pladenj z ustreznimi luknjami, ki ustrezajo danim geometrijskim oblikam.
Vsaka geometrijska oblika ima svoje ročaje za boljše upravljanje.

Montessori Rimski most
72,04 €

Rimski most je vrsta lesenih naravnih kosov, ki jih je mogoče sestaviti v podnožje, pripravljeno za most. Pomembno načelo je sestaviti obok s pomočjo pravilnih kosov.

Montessori Igra za roke
21,70 €

Lesena plošča v črni barvi je ustvarjena kot labirint s srebrnimi kroglicami.
Naloga otroka je, da srebrne kroglice pripelje na nasprotni konec ceste tako, da izenači roke.

Montessori geometrijski pladenj
16,41 €

Ta pladenj je v bistvu lesena osnova z devetimi luknjami za sprejem treh geometrijskih oblik. Deluje v treh fazah. Najprej se otrok nauči vstaviti celotne formacije v ustrezne luknje.

Montessori oblikovane merilne posode
34,75 €

Ta odličen pomočnik za razumevanje povezave med prostornino, obliko in količino. Merilne posode so treh oblik – kvader, valj in trikotna prizma. Kvader in valj imata prostornino 1000 in 500 ml. Trikotna prizma pa ima prostornino 500 in 250 ml.