Play-Doh zobozdravnik-27%
23,30 € 16,90 €

Odlična cena

Play-Doh zobozdravnik bo v vaš dom prinesel polno zabave in novega znanja. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh peč za peko pice-22%
27,10 € 20,90 €

Odlična cena

Pripravite se na noro avanturo, polno sveže dišeče pice. Sprostite domišljijo in ustvarite najboljšo pico na svetu s pomočjo lahke pečice in rotacijske mize! Pritisnite ročico, da ustvarite senzacionalno skorjo na pici, vklopite pečico, dvignite ročico in pica je pripravljena! Dodajte še malo sira in neverjetno dobro glazuro. Če ste končali, postavite pico na rotacijsko mizo in jo razrežite na kose z rezalnikom.

Play-Doh proizvodnja kokic-21%
22,70 € 17,90 €

Odlična cena

Skočite v vlak neskončne zabave s pokovko z novim aparatom za kokice! Zavrtite ročico, da napolnite vedro s slastno pokovko, ki se dodatno poveča z mešanjem z divjo mešanico. Dodajte zabavno glazuro in vaše kokice bodo zahvaljujoč velikim rezalcem videti povsem odbito. Nenazadnje dodajte nore sirupe ali maslo in uživajte v super kinematografskem doživetju z loncem, polnim originalne Play-Doh kokic.

Play-Doh set Majhna hobotnica-25%
22,56 € 16,90 €

Odlična cena

Potopote se v morsko globino in skupaj z majhno hobotnico raziščite morski svet. Podajte se na morsko pustolovščino z novimi lovkastimi prijateljčki.

Play-Doh set v vedru - piknik
9,96 € 8,60 €

Zadnji kos!

Play-Doh modelirni set. Vključuje modelčke s katerimi boste lahko ustvarjali jedi, ki so značilni za piknike. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh set v vedru - številke
9,96 € 8,50 €

Odlična cena

Play-Doh modelirni set s številkami. Set vključuje modelčke s številkami, valjar, vse skupaj pa je shranjeno v vedru. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh modeliranje Živali
9,96 € 8,90 €

Odlična cena

Izberite mini vedro s Play-Doh v slogu safari kadarkoli! Ta zabavni set vam omogoča modeliranje in ustvarjanje do devet različnih živali! Priročno vedro ima veliko prostora za shranjevanje in je idealno za igranje doma ali na počitnicah!

Play-Doh set v vedru - plaža-16%
9,96 € 8,30 €

Odlična cena

Play-Doh set plastelina predstavlja tematski set modelčkov z motivom plaže. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh svetleč komplet, 6kosov-34%
9,05 € 5,90 €

Odlična cena

Vaše Play-Doh kreacije bodo sijale in se iskrile zahvaljujoč bleščečemu setu z modelčki! V paketu so barvni modelčki za izdelavo cvetja, dragih kamnov in drugih lepih stvari.
Edina omejitev pri ustvarjanju je vaša domišljija!

Play-Doh set za pripravo hrane
21,52 € 18,90 €

Odlična cena

Oblikovanje hrane je kreativna igra za vse otroke. Z dvajsetimi kosi v kompletu lahko naredijo vse, kar kuhar potrebuje za kuhanje. Vsebuje nakupovalno košarico, krožnika, jedilni pribor, set za oblikovanje sadja, zelenjave in meso. Poleg tega je v paketu 7 skodelic Play-Doh.

Play-Doh set Mešalnik-25%
22,56 € 16,90 €

Odlična cena

Zahvaljujoč Play-Doh mikserju bodo vaši najmlajši postali najboljši kuharji, daleč naokoli. Malim kuharjem vo pomagal ustvarjati najbol barvite sladke kobinacije.

Play-Doh Wheels Rudarstvo
14,19 €

Odlična cena

Uživajte v čudovitem dnevu v kamnolomu! Ta dva super težka tovornjaka bosta postala vaša najboljša pomočnika pri ustvarjanju Play-Doh. Z zadnjim nakladalnikom skrčite kup gramoza in ustvarite cev ali oder.

Play-Doh barvne slaščice
14,31 € 13,10 €

Odlična cena

Postanite ponosni pek slaščic s tem kompletom Play-Doh, ki vam omogoča, da naredite ogromno dobrih slaščic in peciv. Priredite veliko zabavo za vaše prijatelje.

Play-Doh Samorog-22%
29,40 € 22,90 €

Odlična cena

Uživajte v zabavi s srčkanim samorogom. Dodajte malo igre Play-Doh, da ustvarite pisane sladolede in zamrzljive sladice. Samorog oddaja zvoke in spreminja obrazne izraze.

Play-Doh set s konfeti, 6 kosov
9,32 € 8,60 €

Odlična cena

Vaše ustvarjalnosti iz serije Play-Doh bodo postale še bolj zanimive s tem setom barvnih konfetov. Naj vaše ustvarjalno delo zasije. Delo z materialom za modeliranje podpira domišljijo in spretnost.

Play-Doh orodje za popravilo
15,33 € 13,20 €

Odlična cena

Gradbeni delavci Play-Doh potrebujejo samo najboljša orodja za njihovo delo. Žaga ima dvojno funkcijo – kot rezalno orodje in kot orodje za izdelavo oblik z izvijačem. Meter vam bo pomagal do popolnoma natančnih meritev in že se boste lahko lotili dela.

Play-Doh modelčki z dinozavri
14,33 € 14,10 €

Odlična cena

Pripravite se na ustvarjalnost z dinozavri! Priljubljene dinozavre sedaj dobite v 5 prijaznih modelčkih Play-Doh za domiselne avanture. Oblikujte z ustvarjalnim setom Play-Doh in ustvarite različne in zanimive zmaje. Zabavajte se z velikimi sledi Taurosa, ali pa odtisnite Dinovo jajce na plastelin.

DAS barvna modelirna masa, rumena 150g 387401
2,99 € 2,20 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v rumeni barvi. Masa se suši na zraku brez peke. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zansovana tekstura.

Play-Doh set Kit-19%
14,78 € 11,89 €

Odlična cena

Potopote se v globino ustvarjalne zabave s kitom. Napolnite ga z barvno maso in uživajte v rezultatu.

Play-Doh Wheels Stavba
15,33 € 14,10 €

Odlična cena

Izkoristite moč žerjava za ustvarjanje in preselite oblikovane opeke, reliefne nosilce in vgrajene cevi. Uporabite dvigalo za gradnjo in premazovanje gradbenih konstrukcij. Žerjav se vrti, premika gor in dol ter potiska model Priključek se tudi vrti in premika gor in dol!

Optima modelirna masa, 500 g, rjava
2,99 € 1,80 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v rjavi barvi. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zasnovana mehka tekstura.

Play-Doh plastelin Wheels
6,19 € 5,60 €

Odlična cena

Predstavljamo novo kolekcijo Play-Doh modelirne mase, ki vsebuje različne barvne odtenke in vizualne teksture, ki izgledajo natanko tako kot gradbeni material. Vsako pakiranje vsebuje eno lopatko in dve posodici z gradbenim materialom Play-Doh.

DAS barvna modelirna masa, črna 150g 387405
2,99 € 2,20 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v črnii barvi. Masa se suši na zraku brez peke. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zansovana tekstura.

Play-Doh zabavni set
21,88 € 20,10 €

Odlična cena

Ustvarite si mavrični svet po svoji domišljiji. Pri ustvarjanju smeškov lahko dodate izraze in tako ustvarite noro dobre izraze. Za ustvarjanje telesa uporabite tudi posebne modele, orodja in druge barve modelov.

Play-Doh frizerski salon Trolls
25,52 € 22,90 €

Zadnji kos!

S pomočjo Play-Doh plastelina trolom ustvari odštekane barvne pričeske. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh set za modeliranje Disney
15,89 € 14,10 €

Zadnji kos!

Mickeyeva hiša je vedno polna barvite zabave. Iz modelirne mase lahko izdelate Minnie Miško, Donalda Ducka, Daisy, Goofyjev lik ali Plutona. Nov Disneyev model z hišo Mickey Miške.

Play-Doh set vrtnega orodja
15,33 € 13,20 €

Odlična cena

Ustvarite cvetlični vrt, postavite ga neposredno na Play-Doh in ga razpršite s Play-Doh Tube! Ni pogoj, da bi profesionalna roka naredila čudovit vrt – s tem setom ga lahko ustvarite sami!

Optima plastelin 12/1, 200 gr.
1,99 € 1,40 €

Zadnji kos!

Mehak plastelin specialnih barv je kakovosten in prožen za gnetenje. Na voljo je v 12 različnih barvah.

Optima plastelin 10/1, 200 gr.
1,99 € 1,20 €

Mehak plastelin specialnih barv je kakovosten in prožen za gnetenje. Na voljo je v 10 različnih barvah.

PlayFoam Kepe – Workshop set za ustvarjanje
9,33 € 7,90 €

Velik kreativen komplet modelirne masa, s katero se ne umažete. Vsebuje sedem barv in veliko živahnih dodatkov. Z dodatki bodo kreacijo kot prave! Samo originalna PlayFoam® se med igranjem ne zlepi in ne razpade. Komplet je osvojil 1. Mesto na češki internetni anketi Igrača leta 2011.