Play-Doh zobozdravnik-27%
23,30 € 16,90 €

Odlična cena

Play-Doh zobozdravnik bo v vaš dom prinesel polno zabave in novega znanja. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh veliko pakiranje plastelina, 20 kosov-33%
21,81 € 14,50 €

Odlična cena

Velik paket vsebuje 20 posodic plastelina Play-Doh in predstavlja neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko plastelin zvijejo, vrtijo in oblikujejo v katerokoli obliko. Idealen za igranje s prijatelji na zabavi.

Play-Doh Mega paket plastelina, 36 kosov
25,30 €

Ta res velik paket s 36 posodicami plastelina Play-Doh pomeni neskončno ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko plastelin zvijejo, vrtijo in oblikujejo v katerokoli obliko. Idealen za igranje s prijatelji na zabavi.

Play-Doh peč za peko pice
27,10 € 23,50 €

Pripravite se na noro avanturo, polno sveže dišeče pice. Sprostite domišljijo in ustvarite najboljšo pico na svetu s pomočjo lahke pečice in rotacijske mize! Pritisnite ročico, da ustvarite senzacionalno skorjo na pici, vklopite pečico, dvignite ročico in pica je pripravljena! Dodajte še malo sira in neverjetno dobro glazuro. Če ste končali, postavite pico na rotacijsko mizo in jo razrežite na kose z rezalnikom.

Play-Doh proizvodnja kokic-21%
22,70 € 17,90 €

Odlična cena

Skočite v vlak neskončne zabave s pokovko z novim aparatom za kokice! Zavrtite ročico, da napolnite vedro s slastno pokovko, ki se dodatno poveča z mešanjem z divjo mešanico. Dodajte zabavno glazuro in vaše kokice bodo zahvaljujoč velikim rezalcem videti povsem odbito. Nenazadnje dodajte nore sirupe ali maslo in uživajte v super kinematografskem doživetju z loncem, polnim originalne Play-Doh kokic.

Play-Doh set Majhna hobotnica
22,56 € 21,50 €

Zadnji kos!

Potopote se v morsko globino in skupaj z majhno hobotnico raziščite morski svet. Podajte se na morsko pustolovščino z novimi lovkastimi prijateljčki.

Play-Doh set v vedru - piknik
9,96 € 9,20 €

Zadnji kos!

Play-Doh modelirni set. Vključuje modelčke s katerimi boste lahko ustvarjali jedi, ki so značilni za piknike. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh igrača Dinosaurus Rex-40%
21,52 € 12,90 €

Zadnji kos!

Ta veseli dinozaver bo v vaših mislih pričaral veliko fantazije. Dinosaurus Rex je opremljen z zabavnimi funkcijami, dodatki in 4 plastelini znamke Play-Doh. Plastelin se ne lepi in ne masti.

Play-Doh modeliranje Živali
9,96 € 8,90 €

Odlična cena

Izberite mini vedro s Play-Doh v slogu safari kadarkoli! Ta zabavni set vam omogoča modeliranje in ustvarjanje do devet različnih živali! Priročno vedro ima veliko prostora za shranjevanje in je idealno za igranje doma ali na počitnicah!

Play-Doh gasilska postaja Town
29,30 €

Zadnji kos!

Play-Doh komplet gasilske postaje s priloženim gasilcem, ki bo brez težav pogasil vsak požar in preprečil nesrečo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Play-Doh set v vedru - plaža
9,96 € 8,90 €

Zadnji kos!

Play-Doh set plastelina predstavlja tematski set modelčkov z motivom plaže. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh Party paket, 15 kos-22%
8,85 € 6,90 €

Odlična cena

Set 15 posodic plastelina Play-Doh v praktični velikosti. Paket v sebi skriva neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko oblikujejo to barvo paleto plastelina v katerokoli obliko, ki zajema njihovo domišljijo.

Play-Doh svetleč komplet, 6kosov-23%
9,05 € 6,90 €

Odlična cena

Vaše Play-Doh kreacije bodo sijale in se iskrile zahvaljujoč bleščečemu setu z modelčki! V paketu so barvni modelčki za izdelavo cvetja, dragih kamnov in drugih lepih stvari.
Edina omejitev pri ustvarjanju je vaša domišljija!

Play-Doh plastelin, 8 skodelic
8,09 € 8 €

Komplet vsebuje 8 kosov skodelic plastelina Play-Doh. Paket v sebi skriva neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko oblikujejo to barvo paleto plastelina v katerokoli obliko, ki zajema njihovo domišljijo.

Play-Doh Številke in štetje-29%
15,56 € 10,90 €

Zadnji kos!

Otroke naučite številke in kako se šteje z njimi, s tem ustvarjalnim in zabavnim kompletom od znamke Play-Doh. Otroci najlažje štejejo, ko vidijo številke in matematične operacije. Z igralnim kompletom Play-Doh lahko razvijete njihov senzimotorni razvoj, vizualno domišljijo in razložite osnovne številčne koncepte. In osnovne angleške besede, ki so na vsaki kartici s številkami.

Play-Doh Textures&Tools-27%
21,81 € 15,90 €

Odlična cena

Nov komplet za otroke, starejše od dveh let, prinaša veliko zabavnih idej, tako da se otroci naučijo prepoznati različne teksture in barve. Podprite senzomotorične spretnosti in sposobnosti svojih otrok in sposobnost prepoznavanja razlik.

Play-Doh Wheels Rudarstvo
14,31 € 12,90 €

Odlična cena

Uživajte v čudovitem dnevu v kamnolomu! Ta dva super težka tovornjaka bosta postala vaša najboljša pomočnika pri ustvarjanju Play-Doh. Z zadnjim nakladalnikom skrčite kup gramoza in ustvarite cev ali oder.

Play-Doh set Mešalnik
22,56 € 21,80 €

Zahvaljujoč Play-Doh mikserju bodo vaši najmlajši postali najboljši kuharji, daleč naokoli. Malim kuharjem vo pomagal ustvarjati najbol barvite sladke kobinacije.

Optima modelirna masa, 500 g, bela
2,99 € 1,80 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v beli barvi. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zasnovana mehka tekstura.

Play-Doh barvne slaščice
14,31 € 14,10 €

Postanite ponosni pek slaščic s tem kompletom Play-Doh, ki vam omogoča, da naredite ogromno dobrih slaščic in peciv. Priredite veliko zabavo za vaše prijatelje.

Play-Doh set s konfeti, 6 kosov
9,32 € 9,20 €

Zadnji kos!

Vaše ustvarjalnosti iz serije Play-Doh bodo postale še bolj zanimive s tem setom barvnih konfetov. Naj vaše ustvarjalno delo zasije. Delo z materialom za modeliranje podpira domišljijo in spretnost.

Play-Doh srebrni paket, 5 kosov
6 € 5,10 €

Klasični paket 4 Play-Doh skodelic je zdaj obogaten z 1 ekskluzivno novo srebrno barvo v obliki dodatne skodelice z vsebino. Samo izberite svojo najljubšo barvo in začnite modelirati vse vrste kreacij.

DAS barvna modelirna masa, rumena 150g 387401
2,99 € 2,20 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v rumeni barvi. Masa se suši na zraku brez peke. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zansovana tekstura.

Optima modelirna masa, 500 g, rjava
2,99 € 1,80 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v rjavi barvi. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zasnovana mehka tekstura.

DAS barvna modelirna masa, črna 150g 387405
2,99 € 2,20 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v črnii barvi. Masa se suši na zraku brez peke. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zansovana tekstura.

Play-Doh set Kit-26%
14,78 € 10,90 €

Odlična cena

Potopote se v globino ustvarjalne zabave s kitom. Napolnite ga z barvno maso in uživajte v rezultatu.

Play-Doh modelčki sladoleda v hladilniku
16,50 € 14,10 €

Zadnji kos!

Neposredno nastavljiv set modelčkov Play-Doh – to je Play-Doh za shranjevanje v hladilniku. V paketu boste našli dva stožca, napolnjena z modelom, in dva modela na palici. Vsak paket modelirnega sladoleda ima približno 100g model. Uporabite posebno embalažo in ustvarite svoj barvit sladoled.

Play-Doh zabavni set
21,88 € 21,50 €

Zadnji kos!

Ustvarite si mavrični svet po svoji domišljiji. Pri ustvarjanju smeškov lahko dodate izraze in tako ustvarite noro dobre izraze. Za ustvarjanje telesa uporabite tudi posebne modele, orodja in druge barve modelov.

Play-Doh frizerski salon Trolls
25,52 € 24,60 €

Zadnji kos!

S pomočjo Play-Doh plastelina trolom ustvari odštekane barvne pričeske. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh set za modeliranje Disney
15,89 € 15,20 €

Zadnji kos!

Mickeyeva hiša je vedno polna barvite zabave. Iz modelirne mase lahko izdelate Minnie Miško, Donalda Ducka, Daisy, Goofyjev lik ali Plutona. Nov Disneyev model z hišo Mickey Miške.

Play-Doh Wheels Stavba
15,33 € 15,10 €

Zadnji kos!

Izkoristite moč žerjava za ustvarjanje in preselite oblikovane opeke, reliefne nosilce in vgrajene cevi. Uporabite dvigalo za gradnjo in premazovanje gradbenih konstrukcij. Žerjav se vrti, premika gor in dol ter potiska model Priključek se tudi vrti in premika gor in dol!

Play-Doh orodje za popravilo
15,33 € 14,20 €

Zadnji kos!

Gradbeni delavci Play-Doh potrebujejo samo najboljša orodja za njihovo delo. Žaga ima dvojno funkcijo – kot rezalno orodje in kot orodje za izdelavo oblik z izvijačem. Meter vam bo pomagal do popolnoma natančnih meritev in že se boste lahko lotili dela.

Play-Doh set vrtnega orodja
15,33 € 14,20 €

Zadnji kos!

Ustvarite cvetlični vrt, postavite ga neposredno na Play-Doh in ga razpršite s Play-Doh Tube! Ni pogoj, da bi profesionalna roka naredila čudovit vrt – s tem setom ga lahko ustvarite sami!

Play-Doh modelčki z dinozavri
15,20 €

Pripravite se na ustvarjalnost z dinozavri! Priljubljene dinozavre sedaj dobite v 5 prijaznih modelčkih Play-Doh za domiselne avanture. Oblikujte z ustvarjalnim setom Play-Doh in ustvarite različne in zanimive zmaje. Zabavajte se z velikimi sledi Taurosa, ali pa odtisnite Dinovo jajce na plastelin.

Play-Doh plastelin Wheels
6,19 € 6 €

Zadnji kos!

Predstavljamo novo kolekcijo Play-Doh modelirne mase, ki vsebuje različne barvne odtenke in vizualne teksture, ki izgledajo natanko tako kot gradbeni material. Vsako pakiranje vsebuje eno lopatko in dve posodici z gradbenim materialom Play-Doh.

Play-Doh set za pripravo hrane
21,52 € 18,90 €

Odlična cena

Oblikovanje hrane je kreativna igra za vse otroke. Z dvajsetimi kosi v kompletu lahko naredijo vse, kar kuhar potrebuje za kuhanje. Vsebuje nakupovalno košarico, krožnika, jedilni pribor, set za oblikovanje sadja, zelenjave in meso. Poleg tega je v paketu 7 skodelic Play-Doh.

BE-BE plastelin 50/1 465400
49,10 €

Plastelin 50/1 465400 je odličen pripomoček pri razvijanju ročnih spretnosti. V kompletu je več različnih barv.

PlayFoam Kepe – Workshop set za ustvarjanje
9,33 € 7,90 €

Velik kreativen komplet modelirne masa, s katero se ne umažete. Vsebuje sedem barv in veliko živahnih dodatkov. Z dodatki bodo kreacijo kot prave! Samo originalna PlayFoam® se med igranjem ne zlepi in ne razpade. Komplet je osvojil 1. Mesto na češki internetni anketi Igrača leta 2011.

Play-Doh komplet za branje in pisanje, plastelin-44%
30,33 € 16,90 €

Odlična cena

Podpirajte svoje otroke v predšolski vzgoji na zabaven in ustvarjalen način! Z novim kompletom Play-Doh za otroke od 2. leta starosti, mali raziskovalci lahko odkrijejo osnove abecede in berejo v igrivi obliki. S Play-Doh plastelinom bo branje in pisanje popolnoma enostavno.

Play-Doh izdelava sladoleda-46%
11,99 € 6,40 €

Odlična cena

Naredi si svojo Play-Doh sladoledno kupo! Kornet sladoleda lahko postavite na stojalo, ali pa naredite popolno sadno kupo s sadjem in smetano. Zahvaljujoč posebnemu spreju bodo vaše stvaritve izgledale hladneje kot kadarkoli, pa se sploh ne bodo talile.