Beautylushh BeautyLushh profesionalna LED UV lučka za nohte, 72 W, 36 x DualLED

Beautylushh BeautyLushh profesionalna LED UV lučka za nohte, 72 W, 36 x DualLED

Številka: 2820892
Odlična cena
BeautyLushh profesionalna LED UV lučka za nohte je kakovosten, cenovno ugoden in priročen pripomoček za urejanje nohtov s 36-imi 72-W dvojnimi LED diodami, ki zagotavljajo hitro in enakomerno strjevanje laka. Celoten opis
39,90 €
Vključno z DDV
37,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 
21.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2820892

Predstavitev

BeautyLushh profesionalna LED UV lučka za nohte

  • BeautyLushh profesionalna LED UV lučka za nohte je kakovosten, cenovno ugoden in priročen pripomoček za urejanje nohtov s 36-imi 72-W dvojnimi LED diodami, ki zagotavljajo hitro in enakomerno strjevanje laka. 
  • Svetilka ima poleg tradicionalnih časovnih različic 10/30/60 še dodaten način, pri katerem se moč žarnice postopoma povečuje. Ta način je priporočljiv pri uporabi gelov in drugih oblikah nanašanja, ki zahtevajo dolgo utrjevanje, ter idealen za ljudi, ki imajo občutljive nohte in imajo med strjevanjem težave s pekočo bolečino. 
  • Zgornji in spodnji del svetilke sta povezana z magneti, zahvaljujoč katerim lahko svetilko enostavno zložite in razstavite, kar olajša tako samo uporabo kot vzdrževanje. Svetilka je široka, kar zagotavlja udobno uporabo. Ima tudi snemljiv kabel, ki omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje naprave. 
  • Lučka se samodejno vklopi, ko vanjo vstavite roko, kar še izboljša uporabo in pomaga prihraniti energijo, potrebno za delovanje naprave. Za varnost poskrbijo prezračevalne luknje, ki preprečujejo pregrevanje naprave.
  • Poleg dobite tudi 10 sponk za odstranjevanje, zahvaljujoč katerim se lak zlahka odlepi, nohti pa ostanejo nedotaknjeni, ter podstavek, na katerem lahko počiva roka.
Uživajte v čudovitih nohtih

Tehnične podrobnosti

Barva bela
Časovnik 10, 30, 60, 99 s
LED diode 36 × 72-W dvojna LED dioda
Napajanje 220–240 V, 50–60 Hz
Mere (D x Š x V) 23 × 20,5 × 9 cm
Dolžina kabla 100 cm
Teža 500 g

Garancija: 1 leto