Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Fiskars mačeta WoodXpert XA3 (126004)

Fiskars mačeta WoodXpert XA3 (126004)

Številka: 660666
Univerzalna mačeta WoodXpert XA3 je namenjena obrezovanju dreves in tanjših vej. Opremljena je s plastičnim ohišjem, ki poenostavlja rokovanje in poveča varnost med prevozom. Celoten opis
38,39 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
od 55,39 €

Pri dobavitelju

30.4.2024 predviden osebni prevzem
 
6.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 660666

Predstavitev

Fiskars mačeta WoodXpert XA3 je namenjena obrezovanju dreves in tanjših vej. Prav tako je primerna za lupljenje lubja s hlodovine ali pa za pripravo lesa za taborni ogenj. Na voljo je s plastičnim pokrovom, ki poveča varnost med prenašanjem in vožnjo.

Rezilo je izdelano iz posebnega ogljikovega jekla, ki ga je moč enostavno brusiti. Zaključni del rezila zmanjšuje trenje za 25% in ščiti rezilo pred korozijo. Ročaj je izdelan iz FibreComp materiala, ki je ojačan s steklenimi vlakni, zaradi česar je zelo močan, vzdržljiv in lahek, nanj pa ne bodo vplivali vremenski pogoji. Oblikovan je tako, da absorbira vibracije in da je udoben za prijem. Poleg tega tudi preprečuje drsenje mačete iz rok.

Elegantno oblikovano ohišje za Fiskars sekiro ali mačeto dodatno ščiti rezilo pri prenašanju, shranjevanju ali med vožnjo. Ohišje ima nameščeno varnostno zaklepanje, ki se enostavno odpira in zapira. Ima pa tudi udoben ročaj za prenašanje in za obešanje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Tip mačete: univerzalna
  • Dolžina: 505 mm
  • Teža: 0,450 kg

Garancija: 10 let

video

video

video