Najdeno: 30

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

AMT lonec za dušenje Gastroguss, 32 cm
110,73 €
106,90 €

Zadnji kos!

ATM lonec je primeren tako za profesionalno kot domačo rabo. Testiran je iz strani profesionalnih kuharjev, z namenom, da se zagotovi najboljšo možno kakovost proizvoda. Dobili jo boste v premeru 32 cm.


Banquet lonec s pokrovom, rjav
27,58 €
26,40 €

Zadnji kos!

Banquet Contra lonec s pokrovom ima dimenzije 24×11 cm. Lonec je primeren za vse vrste kuhalnikov, vključno z indukcijsko ploščo. Brown Contra Cup ima steklen pokrov z močnim silikonskim tesnilom in mehkim ročajem.


Lamart kamnit lonec, 18 x 8 cm
20,90 €

17,50 €

Odprodaja

Notranja površina lonca je prevlečena z marmorjem ki preprečuje prijemanje hrane.


Lamart ponev s Stone prevleko LT1093, 16 cm
16,55 €
15,80 €

Aluminijasta ponev LT1093 s premerom pokrova 16 cm in notranjo marmorno površino je odporna na abrazijo in razkuho. Je zelo enostavno za vzdrževanje in čiščenje.


Ballarini globoka ponev, siva
28,40 €

24,60 €

Ballarini Cortina Granitium globoka ponev meri v premer 16 cm. V svežem in edinstvenem dizajnu spominja na granitni kamen. Serija Cortina Granitium od Ballarini je na prvi pogled povsem drugačna in navduši več vaših čutov. Izjemno odporna površina je idealna za zdravo kuhanje.


Ballarini lonec s pokrovom Portofino, 20 cm
88,41 €

69,40 €

Ballarini Portofino lonec s premerom pokrova 20 cm se lahko uporablja za vse vrste štedilnikov, pečice – lahko pa ga operete tudi v pomivalnem stroju.** Ne vsebuje teflona, težkih kovin** ali cinka in je odlična izbira za zdravo kuhinjo.


Ballarini posoda Cortina Granitium, 24 cm
48,30 €

42 €

Nova linija Cortina Granitium se ponaša s štiriplastno površino z mineralnimi delci, ki enakomerno razporeja toploto med kuhanjem. Zaradi dobre odpornosti, lahko med kuhanjem uporabljate kovinska orodja, ne da bi pri tem nastale praske


Ballarini lonec Portofino, 16 cm
68,52 €

52 €

Lonec s premerom 16 cm iz Ballarini lahko uporabite na vseh vrstah kuhalnikov, primerno se obnese tudi v pečici in v pomivalnem stroju. Ne vsebuje teflona, težkih kovin ali cinka. Izviren dizajn je bo popestril vašo kuhinjo.


Ballarini lonec s pokrovom Portofino, 24 cm
107,20 €

86,80 €

Lonec s premerom 24 cm iz Ballarini lahko uporabite na vseh vrstah kuhalnikov, primerno se obnese tudi v pečici in v pomivalnem stroju. Ne vsebuje teflona, težkih kovin ali cinka. Izviren dizajn je bo popestril vašo kuhinjo.


Lamart lonec s pokrovom
26,03 €
24,80 €

Lamart lonec s steklenim pokrovom ima dimenzije 24 X 10,7 cm. Lonec je izdelan iz zelo trdega aluminija. Posoda ima notranjo površino marmornato. Marmornata površina je brez PFOA in PTFE. Lonec je zelo odporen na toploto.


Swiss Diamond Induction lonec s pokrovom, 20 cm
157,89 €

150,80 €

Swiss Diamond Induction lonec s pokrovom meri v premer 20 cm. Indukcijski lonec Swiss Diamond ima patentiran nanos brez premaza z diamantnimi kristali.


Ballarini lonec za pečenje Portofino, 28 cm
92,84 €

69,40 €

Lonec Balarini za pečenje, premera 28 cm se lahko uporablja na vseh vrstah kuhališč, pa tudi v peči in v pomivalnem stroju. Ne vsebuje teflona, težkih kovin ali cinka. Italijanska kakovost vas bo očarala predvsem z odlično funkcionalnostjo in lepim dizajnom.


Banquet lonec s pokrovom
21,16 €
20,20 €

Banquet Contra lonec s pokrovom ima dimenzije 20×9 cm. Brown Contra Cup lonec s steklenim pokrovom in z močnim silikonskim tesnilom ima mehko ročico na dotik. Lonec je primeren za vse vrste ogrevanja, vključno z indukcijsko ploščo.


Banquet lonec s pokrovom
44 €

Banat Trimmer Granite lonec s pokrovom meri v premer 28 cm. Lonec je izdelan iz aluminija in litega granita. Paket vključuje tudi stekleni pokrov s silikonskim tesnilom. Lonec je primeren za vse vrste kuhalnikov, vključno z indukcijsko.


Banquet lonec s pokrovom
35,97 €
34,40 €

Banket Kastrol Premium lonec s pokrovom je temno rjave barve. V premer meri 28 cm, v višino pa 12,5 cm. Ima prevleko proti prijemanju in je ojačan z delci titana ter odporen je proti praskam.


Fiskars Hard Face lonec s pokrovom, 3,5 l
84,10 €

Fiskars Hard Face lonec s pokrovom ima prostornino 3,5 l. Aluminijasti lonec ima najbolj trpežno prevleko Hardtec Superior. Ima odlične lastnosti, ki preprečujejo lepljenje, zaradi česar je ta posoda primerna tudi za mlečne izdelke. Stekleni pokrov s silikonsko oblogo ima vgrajeno funkcijo oblikovanja in ročaje iz bakelita, ki se ne segrejejo.


Fiskars Hard Face lonec s pokrovom, 5 l
92,80 €

Fiskars Hard Face lonec s pokrovom ima prostornino 5 l. Aluminijasti lonec ima najbolj trpežno prevleko Hardtec Superior. Ima odlične lastnosti, ki preprečujejo lepljenje, zaradi česar je ta posoda primerna tudi za mlečne izdelke. Stekleni pokrov s silikonsko oblogo ima vgrajeno funkcijo oblikovanja in ročaje iz bakelita, ki se ne segrejejo.


Fiskars Rendlik Hard Face Optiheat ponev, 26 cm
96,61 €

92,30 €

Fiskars Rendlík Hard Face Optiheat meri v premer 26 cm. Aluminijasta ponev je primerna za zahtevno kuhanje. Trpežne plasti z non-stick lastnostmi in Optiheat funkcija, varuje aluminij pred pregrevanjem na indukcijski plošči. Steklen pokrov s silikonsko oblogo ima vgrajeno funkcijo moldiranja.


Fiskars Rendlik Hard Face ponev, 28 cm
98,90 €

Fiskars Rendlík ponev s pokrovom meri v premer 28 cm. Aluminijasta ponev je zelo trdna zahvaljujoč Hardtec Superioru. Ima odlične lastnosti, ki preprečuje lepljenje, zaradi česar je ta ponev primerna za mlečne izdelke. Stekleni pokrov s silikonskim robom ima vgrajen litijev, bakelitni ročaj, ki se ne segreva.


Banquet lonec s pokrovom
20,70 €
19,90 €

Odlična cena

Banquet Casserole lonec s pokrovom meri v premer 20 cm. Rjav lonec je primeren za vse vrste kuhalnikov tudi v pečico. Titus lonec s steklenim pokrovom je izdelan iz aluminija.


Fiskars Rendlik Hard Face ponev, 24 cm
84,10 €

Trenutno ni na zalogi

Fiskars Rendlík ponev s pokrovom meri v premer 24 cm. Aluminijasta ponev je zelo trdna zahvaljujoč Hardtec Superioru. Ima odlične lastnosti, ki preprečuje lepljenje, zaradi česar je ta ponev primerna za mlečne izdelke. Stekleni pokrov s silikonskim robom ima vgrajen litijev, bakelitni ročaj, ki se ne segreva.


Ballarini lonec za pečenje Portofino, 24 cm
79,57 €

60,70 €

Trenutno ni na zalogi

Lonec Balarini za pečenje, premera 24 cm se lahko uporablja na vseh vrstah kuhališč, pa tudi v peči in v pomivalnem stroju. Ne vsebuje teflona, težkih kovin ali cinka. Italijanska kakovost vas bo očarala predvsem z odlično funkcionalnostjo in lepim dizajnom.


Fiskars Rendlik Hard Face ponev, 26 cm
94,80 €

Trenutno ni na zalogi

Fiskars Rendlík ponev s pokrovom meri v premer 26 cm. Aluminijasta ponev je zelo trdna zahvaljujoč Hardtec Superioru. Ima odlične lastnosti, ki preprečuje lepljenje, zaradi česar je ta ponev primerna za mlečne izdelke. Stekleni pokrov s silikonskim robom ima vgrajen litijev, bakelitni ročaj, ki se ne segreva.


Banquet posoda z neprijemljivo površino EXCELLENT 20
34,95 €

Trenutno ni na zalogi

Aluminijasta litina posode dimenzij 20×9,5 cm z aluminijastim pokrovom in gumbom iz nerjavečega jekla ter notranjo izredno kakovostno troslojno črno, neprijemljivo površino. – Uporabna za vse vrste virov toplote, vključno z indukcijsko kuhalno ploščo.


Banquet posoda z neprijemljivo površino EXCELLENT 24
46,61 €

Trenutno ni na zalogi

Aluminijasta litina posode dimenzij 24×11 cm z aluminijastim pokrovom in gumbom iz nerjavečega jekla ter notranjo izredno kakovostno troslojno črno, neprijemljivo površino. – Uporabna za vse vrste virov toplote, vključno z indukcijsko kuhalno ploščo.