Najdeno: 9

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Tefal lonec s pokrovom Invissia, 30 cm
51,90 €

43 €

Lonec Invissia je odličen pripomoček tako v domači kot v profesionalni kuhinji. Lahko ga uporabite na steklokeramičnem, plinskem in električnem štedilniku. Opremljen je s steklenim pokrovom z luknjico za paro.


Tescoma Lonec za kuhanje na pari PURITY MicroWave
13,73 €

Edinstven lonec za kuhanje na pari za mikrovalovno pečico PURITY MircoWAVE je odličen za enostavno in hitro kuhanje na pari in ogrevanje in odmrzovanje jedi v mikrovalovni pečici.


Tescoma lonec za riž PURITY MicroWave
11,77 €

Odličen za enostavno in hitro pripravo dušenega riža v mikrovalovni pečici brez tveganja, da bi se riž razkuhal, zažgal ali prekipel, pred dušenjem lahko riž izperete in odcedite neposredno v loncu.


Tescoma purity večnamenski lonček
14,43 €

12,44 €

Purity večnamenski lonček je odličen za enostavno in hitro parno kuhanje, pogrevanje in odtajanje hrane v mikrovalovni pečici.


Rosmarino lonček za mleko Black Lava Stone, 14 cm
26,90 €

Odlična cena

Lonec za mleko Black Lava Stone z dovršenim hrapavim mineralnim premazom. Inovativna švicarska tehnologija, ki omogoča pripravo hrane na zdrav in naraven način. Lonček je še posebej primeren za mleko, ki se med kuhanjem ne zasmodi. Premer lončka je 14 cm.


Tescoma lonec za krompir in pomfrit PURITY MicroWave
11,77 €

Lonec PURITY MicroWave je odličen za enostavno in hitro kuhanje krompirja v mikrovalovni pečici brez tveganja, da bi se razkuhal ali prekipel, in za pripravo ocvrtega krompirja ali zelenjave.


Tescoma lonec za testenine PURITY MicroWave
11,77 €

Lonec za testenine PURITY MircoWAVE je odličen za enostavno in hitro pripravo do štirih porcij testenin v mikrovalovni pečici brez tveganja, da bi se prekuhale ali prekipele.


Rosmarino lonček za mleko Gold Stone, 750 ml
17,90 €

9,70 €

Trenutno ni na zalogi

Lonček za mleko Gold Stone vam omogoča hitro in enostavno segrevanje mleka ter ostalih tekočin, pri tem pa se vam ne bo nič prismodilo. Premer lončka je 11 cm, volumen pa je 750 ml.