Mattel Toy Story 4: Svet igrač Zapestnica Buzz
27,03 € 24,69 €

Postanite Buzz Rookie in odigrajte svoje najljubše prizore iz novega filma Toy Story 4: Svet igrač, od Disney Pixar, s tem pametnim dodatkom za zapestje. Postavite se v njegovo situacijo in poskusite komunicirati z domačo bazo ali pa se braniti pred sovražniki!

Hot Wheels Toy Story: Zgodba o igračah - na poti
39,20 € 32,78 €

Odpravite se na potovanje s svojimi najljubšimi junaki iz Toy Story. Z igralnim dirkalnikom Buzz Lightyear in dvema mini figurama vas bo ta igralni komplet popeljal na odlično romanje, polno posebnih funkcij, da vas bodo ure in ure zabavali.

Ravensburger Puzzle 071081 Toy Story: Zgodba o igračah 4v1
9 € 8,07 €

Doživite nepozabno zabavo medtem ko sestavljate to odlično sestavljanko z motivom Toy Story: Zgodba o igračah iz podjetja Ravensburger. Puzzle vsebujejo štiri slike, ki so sestavljene iz različnega števila vrstic, tako da lahko otroci začnejo z lažjo uganko in nadaljujejo na težje. Unikatne sestavljanke se popolnoma ujemajo.

Ravensburger Puzzle 080670 Disney Toy Story 4, 3x49 delov
7,82 € 7,57 €

Zadnji kos!

Doživite neprimerljivo zabavo v skladanju visoke kakovosti sestavljanke s temo Disney Toy zgodbe 4 od podjetja Ravensburger. Sestavljanke vsebujejo tri slike, od katerih je vsaka sestavljena iz 49 kosov. Unikatne sestavljanke se popolnoma ujemajo.

LEGO DUPLO 10894 Vlak iz zgodbe Svet igrač-20%
22,99 € 18,30 €

Odlična cena

Spodbujajte malega oboževalca filma Disney Pixar o Zgodbi igrač, da si zamisli in hrepeni po pustolovščinah, medtem ko Woody in Buzz Rocket vozita vlak z igračami. Klasični parni vlak je enostaven za sestavljanje in pomaga predšolcem pri razvoju zgodnje gradnje in finih motoričnih sposobnosti v priljubljenem okolju Pixar.

Nania otroški avtosedež Dream Easyfix Toys Story 2020
55,40 € 42,34 €

Zadnji kos!

Praktičen avtosedež Nania DREAM EASYFIX TOYS STORY 2020 z ISOFIX pritrditvijo, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečega hrbta. Na njeni odstranljivi in pralni prevleki je odtis junakov pravljice Zgodba o igračah, ki jih bodo imeli radi otroci.

Play-Doh Toy Story Buzz
20,40 € 16,28 €

Zadnji kos!

Naj otroci razvijejo svojo domišljijo s Toy Story verzijo Play-Doh, s katero lahko modelirate svoje najljubše junake iz Toy Story. S pomočjo plastične figure Buzz Raketka lahko ustvarite nekaj animiranih znakov. Vključeni so rezalniki in modeliranje Play-Doh.

Mattel Toy Story 4: Svet igrač Zapestnica Buzz z zvoki
38,66 €

Zadnji kos!

Postanite Buzz Rookie in odigrajte svoje najljubše prizore iz novega filma Toy Story 4: Svet igrač od Disney Pixar. Vključuje pet strelov, ki jih lahko hitro ali istočasno sprožite hitro.

Nania otroški avtosedež Topo EasyFix Silver Grey 2020, siv
39,90 € 29,68 €

Varnost v vožnji in udobno sedenje sta osnova za potovanje z avtomobilom – sodoben avtosedež, zasnovan za otroke, ki tehtajo od 15 do 36 kg Nania TOPO EASYFIX TOYS STORY 2020, ima močno oblazinjenje in trdno konstrukcijo za popolno udobje in varnost. Nameščen je s sistemom ISOFIX in se ponaša z veselim tiskom Buzz Rocket.

Nania Befix Toy Story First 2020 otroški avtosedež
58 € 49,06 €

Za največjo varnost v avtomobilu na potovanjih z mamo in očetom poskrbi avtosedež Nania Befix Toy Story 2020 s simpatičnim motivom Buzza, ergonomsko konstrukcijo, pritrditvijo s 3-točkovnim pasom, notranjo blazino in nastavljivo oporo za glavo. Avtosedež je mogoče uporabljati tudi kot jahač, primeren je za otroke s težo od 15 do 36 kg.

Nania Befix SP LX Toys story 2020 otroški avtosedež
64,60 € 55,78 €

Za največjo varnost v avtomobilu na potovanjih z mamo in očetom poskrbi avtosedež Nania BEFIX SP LX TOYS STORY 2020 s simpatičnim motivom Buzza, ergonomsko konstrukcijo, pritrditvijo s 3-točkovnim pasom, notranjo blazino in nastavljivo oporo za glavo. Avtosedež se lahko uporablja tudi kot sedežna blazina in je primeren za otroke v težni skupini od 15 do 36 kg.

Nania Maxim Toy Story otroški avtosedež 2020
82,50 € 69,98 €

Avtosedež Maxim iz francoske znamke Nania lahko enostavno namestite v svoje vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež je ergonomsko, oblikovan in nastavljiv v 3 položajih.

Mondo toys poganjalček ToyStory 4
61 € 55,15 €

Novo

Balance Bike poganjalček v svetlo modrem dizajnu pod licenco ToyStory 4. Poganjalček je odličen za trening za vzdrževanje stabilnosti in posledičen nemoten prehod na kolesarjenje. Ta odbijač je enostavno prilagoditi višini kolesarja.

Nania BeLine SP Toys story 2020 otroški avtosedež
67,70 € 57,03 €

Otroški avtosedež Beline znamke Nania s slikami iz risanke Svet igrač je namenjen otrokom s težo od 9 do 36 kg. Za varnost poskrbi sistem 5-točkovnih nastavljivih varnostnih pasov in sistem bočne zaščite Side Protect.

Nania Cosmo Isofix Toy Story Luxe 2020 otroški avtosedež
202,40 € 169,53 €

Avtosedež Cosmo Isofix Toy Story francoske znamke Nania je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo sistema isofix. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč prilagodljivemu vložku za novorojenčke, lahko tudi nekoliko kasneje prevaža najmanjše potnike.

Nania Cosmo Toys Story otroški avtosedež 2020
112,80 € 96,09 €

Avtomobilski sedež Cosmo Luxe, od francoske znamke Nania, je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč prilagodljivemu vložku za novorojenčke, lahko tudi nekoliko kasneje prevaža najmanjše potnike.

Nania I-Max Isofix Toys Story Luxe 2020 otroški avtosedež
172,90 € 146,69 €

Avtosedež I-Max Isofix Toys Story Luxe francoske znamke Nania je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo sistema Isofix. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko prevaža majhne potnike od 9 do 36 kg.

Nania otroški avtosedež Beline Beline Toys Story Luxe 2020
78,90 € 66,84 €

Avtosedež Beline Toy Story Luxe iz francoske blagovne znamke Nania je enostavno nameščen v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež z ergonomsko obliko je zasnovan za otroke od 9 do 36 kg.

Nania otroški avtosedež Dream Toys Story LX 2020
27,80 € 20,80 €

Praktičen avtosedež Nania DREAM TOYS STORY LX 2020 z anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udobno sedenje brez bolečega hrbta. Njegova odstranljiva in pralna prevleka je okrašena s potiskom veselih junakov iz pravljice Svet igrač, katera je všeč mnogim otrokom.

Nania otroški avtosedež I-Max Toys Story Luxe 2020
95,70 € 81,37 €

Avtosedež I-Max Toy Story Luxe iz francoske blagovne znamke Nania je enostavno nameščen v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega varnostnega pasu. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko prevaža majhne potnike od 9 do 36 kg.

Nania otroški avtosedež otroški avtosedež Racer Isofix Toys Story 2020
141 € 120,37 €

Otroški avtosedež Racer Isofix iz francoske blagovne znamke Nania prinaša udobnost tudi na daljših vožnjah, zahvaljujoč močnemu oblazinjenju in anatomsko oblikovanemu vzglavju. Avtosedež v modrem dizajnu z akcijskim motivom bo navdušil vse ljubitelje pravljice Zgodba igrač.

Nania R-way Easyfix Toys Story otroški avtosedež 2020
126,10 € 107,36 €

Avtosedež R-WAY, od francoske blagovne znamke Nania, lahko enostavno namestite v svoje vozilo s pomočjo sistema ISOFIX. Po višini nastavljiv vzglavnik in udobno oblazinjenje zagotavljata edinstveno varnost in udobje vašega dojenčka. Sedež je anatomsko oblikovan in ima odstranljivo prevleko.

Nania R-way Toys Story otroški avtosedež, Luxe 2020
81,20 € 68,99 €

Avtosedež R-WAY, od francoske blagovne znamke Nania, lahko enostavno namestite v svoje vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Sistem s po višini nastavljivim naslonom za glavo in udobnim oblazinjenjem bo poskrbel za edinstveno varnost in udobje vašega dojenčka. Sedež je anatomsko oblikovan in ima odstranljivo prevleko.

Nania Topo Toys Story jahač 2020
22,20 € 16,61 €

Udoben sedež TOPO TOYS STORY, od francoske znamke Nania, ima ojačano oblazinjenje, ki otrokom zagotavlja udobje tudi pri daljših vožnjah. Motiv priljubljene rakete Buzz iz pravljice Toy Story bo zagotovo všeč vašim otrokom. Sedež je zavarovan s tritočkovnim pasom avtomobila, ki služi tudi za zadrževanje otroka.

Nania Trio Toy Story otroški avtosedež 2020
72,40 € 61,08 €

Avtomobilski sedež Trio, od francoske znamke Nania je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Udobno oblazinjenje in 5-točkovni pas bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje. Sedež je zelo lahek in njegova praktična izdelava vas bo osvojila na vsakem potovanju.