Jerry Fabrics Pujsa Pepa Dino otroška posteljnina
24 € 21,22 €

Zadnji kos!

Igriva otroška posteljnina Pujsa Pepa Dino znamke Jerry Fabrics bo čudovito krasila otroško sobo. Posteljnina je izdelana iz 100 % bombaža in se zapenja na zadrgo. Poleg tega je obojestranska in jo lahko otrok, ko se naveliča motiva, le obrne.

Jerry Fabrics Peppa Pig 014 posteljnina
23,70 € 21,33 €

Zadnji kos!

Posteljnina z motivom Pujse Pepe in njene prijateljice Ovčke Suzi znamke Jerry Fabrics bo otrokom polepšala spanec. Narejena je iz neškodljivega bombaža in ima kakovosten obojestranski potisk v dimenzijah odeje 140 × 200 cm in vzglavnika 70 × 90 cm z zapenjanjem na zadrgo.

Jerry Fabrics otroška posteljnina Pujsa Pepa PEP02
23,70 € 21,35 €

Otroška posteljnina s temo iz priljubljene animirane serije Pujsa Peppa, ob kateri se bodo vaši najmlajši veselili postelje. Dvostranska bombažna posteljnina s kakovostnim potiskom je izdelana za velikost odeje 140 × 200 cm in blazine 70 × 90 cm in se ponaša s praktičnim zapiranjem na zadrgo.

Jerry Fabrics otroška brisača Pujsa Peppa PEP059
9,20 € 6,89 €

Otroška brisača proizvajalca Jerry Fabrics z originalnim čudovitim motivom Pujse Pepe katero bodo vaši najmlajši prav gotovo ljubili. Cenili boste ne samo veseli videz, zaradi katerega bodo vaši trenutki po kopeli prijetni, temveč tudi visokokakovosten 100 % bombaž material, ki je kot nalašč za otroško kožo.

TM Toys Pujsa Pepa kuhinjski set + 2 figurici
22,89 €

Zadnji kos!

Pujsa Pepa izredno rada pomaga svoji mami v kuhinji. Na srečo imajo v hladilniku polno svežih sestavin, tako da lahko takoj začnejo kuhati in peči vse dobrote. Vendar pazite, da na štedilniku ne boste ničesar zažgali!

TM Toys Pujsa Pepa, čarovniški komplet + 2 figurici
15,60 €

Odlična cena

Imaš rad čarovnijo in magijo ter Pujso Pepo? S Peppu in njenim prijateljem Georgom lahko čaraš na rojstnodnevni zabavi. Pokaži najboljše čarovniške trike s čarovniškim klobukom. Lahko si pripravite skupen rojstnodnevni nastop in se obdarujete z darili.

TM Toys Peppa Pig - Skrivnostno presenečenje-36%
17,50 € 11,20 €

Odprodaja

Odkrijte svet zabave s skrivnostnim presenečenjem Peppa Pig. Razpakirajte barvito, veselo škatlo in razkrijte skrivnostne predale ter skrito presenečenje. V vsaki škatli boste našli figuro v bleščečih oblačilih, klobukih za zabave, darilo, darilno škatlo in nalepke – skupaj vsebuje 6 različnih presenečenj. Kaj najdete?

Disney spodnji del dekliških kopalk
9,14 €

Zadnji kos!

Dekliški spodnji del kopalk, z najljubšo junakinjo otroške serije Pujsa Pepa, bodo zagotovo vzljubile vse deklice. Uživajte v skupni vodni zabavi v udobju s temi kopalkami, ne glede na to, ali ste ob morju, ribniku ali bazenu.