Dog Fantasy blazina za psa, roza
11,64 € 9 €

Zadnji kos!

Priročna prešita blazina za pse ima trajno prevleko z zanimivim vzorcem piktogramov. Notranja obloga je mehka zaradi poliestrske niti, ki zagotavlja maksimalno udobje za vašega hišnega ljubljenčka. Dog Fantasy blazino za pse lahko operete v pralnem stroju.

O´ lala Pets Economy blazina
24,40 €

Zadnji kos!

Blazina za psa zagotavlja mehko in udobno počivališče za vašega hišnega ljubljenčka. Polnilo je izdelano iz votlih vlaken, ki se hitro sušijo in so odporna na trganje. Vsebuje praktično odstranljivo in pralno prevleko. O' lala Pets blazina Economy na sebe ne veže dlake.

Dog Fantasy ovalna blazina za psa, roza
46,74 € 44,90 €

Blazina za psa ima prešito prevleko, ki jo lahko operete v pralnem stroju. Notranja obloga je mehka zaradi poliestrske niti, ki zagotavlja maksimalno udobje za vašega hišnega ljubljenčka. Dog Fantasy ovalna blazina je primerna za vsakega psa.

O´ lala Pets Matrace Happy ležišče za psa
19,80 €

4 cm vzmetnica za psa zagotavlja mehko in udobno počivališče za vašega hišnega ljubljenčka. Polnilo je iz pene, ki je dobro izolirana. Vsebuje praktično odstranljivo in pralno prevleko. O 'lala vzmetnica Happy ne nabira dlak.

O´ lala Pets Matrace Happy de luxe ležišče za psa, 64x48 cm
18,80 €

4 cm vzmetnica za psa zagotavlja mehko in udobno počivališče za vašega hišnega ljubljenčka. Polnilo je iz spominske pene, ki se popolnoma prilagodi telesu psa. Vsebuje praktično odstranljivo in pralno prevleko. O 'lala vzmetnica Happy ne nabira dlak.

O´ lala Pets ležišče za psa Terezie, 40 cm
19,10 €

Ležišče za psa je izdelan iz mehkega flisa z dolgimi vlakni. Vse ima polnilo iz votlih vlaken, ki se hitro sušijo in so odporna na trganje. O' lala Pets ležišče za psa Terezie, 40 cm, ne naelektri dlake in ima dvignjen rob, ki zagotavlja zasebnost.

O´ lala Pets Natalie postelja za psa, 45 cm
23 €

Pasja postelja ima odstranljivo blazino, ki jo je možno tudi odstraniti in ločeno oprati. Vse ima polnilo iz votlih vlaken, ki se hitro sušijo, hkrati pa ponuja tudi primerno odpornost na trganje. Postelja se lahko uporablja kot vreča za skrivanje. O' lala Pets Adriana de luxe 45 cm bo kmalu postal najljubše ležišče vašega hišnega ljubljenčka.

O´ lala Pets Economy ležišče za pse
20,70 €

Ležišče za pse zagotavlja mehko in udobno počivališče za vašega hišnega ljubljenčka. Polnilo je izdelano iz spominske pene, je prav tako primerno za pse z mišično-skeletnimi težavami. Vsebuje praktično odstranljivo in pralno prevleko. O' lala Economy ležišče za pse ne veže nase pasjih dlak.

O´ lala Pets Elegance 2v1 ležišče za pse
40,80 €

Ležišče za pse ima ojačitev s peno, ki ohranja svojo obliko. Blazina je napolnjena z votlimi vlakni in se lahko odstrani ter opere ločeno. Zagotavlja zasebnost in občutek varnosti. O' lala Pets Elegance 2v1 bo kmalu postal najljubše ležišče vašega hišnega ljubljenčka.

O´ lala Pets ležišče za pse Pelech Super Comfort
39,30 €

Pasja postelja ima odstranljivo blazino, ki jo je možno tudi odstraniti in ločeno oprati. Vse ima polnilo iz votlih vlaken, ki se hitro sušijo in so odporna na trganje. O' lala Pets Pelech Super Comfort bo hitro postal priljubljeno mesto za vaše hišne ljubljenčke.

Trixie mačje skrivališče Minou
31,90 € 24,10 €

Ljubko plišasto skrivališče v obliki krogle z mehko resasto obrobo je primerno za mačke in majhne pse. Dostopno je v roza barvi.

Tommi ležišče Duo, roza
13,90 € 10,50 €

Mehko in udobno ležišče Duo, v roza barvi, je namenjeno vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v petih različnih velikostih.

Tommi blazina Duo, roza
9,44 € 8,80 €

Mehka in zelo udobna blazina v roza barvi, je namenjena vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v štirih različnih velikostih.