Tommi blazina Duo, bež
14,62 € 12,30 €

Mehka in zelo udobna blazina v bež barvi, je namenjena vsem pasmam in velikostim psov, saj je na voljo v štirih različnih velikostih.

O´ lala Pets Natalie postelja za psa, 45 cm
22,90 €

Zadnji kos!

Pasja postelja ima odstranljivo blazino, ki jo je možno tudi odstraniti in ločeno oprati. Vse ima polnilo iz votlih vlaken, ki se hitro sušijo, hkrati pa ponuja tudi primerno odpornost na trganje. Postelja se lahko uporablja kot vreča za skrivanje. O' lala Pets Adriana de luxe 45 cm bo kmalu postal najljubše ležišče vašega hišnega ljubljenčka.

Argi pasja postelja, bež
65,07 € 52,06 €

Udobno ležišče za pse vsebuje mehko blazino, ograjeno pa je z mehkimi stenami, da psu med počitkom zagotovi kar največ varnosti in udobja.

O´ lala Pets ležišče za psa Terezie, 40 cm
19,10 €

Ležišče za psa je izdelan iz mehkega flisa z dolgimi vlakni. Vse ima polnilo iz votlih vlaken, ki se hitro sušijo in so odporna na trganje. O' lala Pets ležišče za psa Terezie, 40 cm, ne naelektri dlake in ima dvignjen rob, ki zagotavlja zasebnost.

O´ lala Pets postelja za psa
29,80 €

Pasja postelja ima ojačano s peno, ki ohranja svojo obliko. Narejena je iz coral fleece, ki je zelo mehak in topel. Zagotavlja zasebnost in občutek varnosti. O' lala Pets Adriana de luxe 50 cm bo kmalu postal najljubše ležišče vašega hišnega ljubljenčka.