LEGO Friends 41378 Misija za reševanje delfinov-30%
41,99 € 29,30 €

Odlična cena

Pojdite ven s popolno podmornico LEGO® Friends Stephanie do zalivskega mesta Heartlake, kjer boste reševali delfine. LEGO Friends Kacey je na svojem podvodnem skuterju in išče skrinjico za zaklad, katero želi obdržati zase. Morda boste našli zemljevid zaklada na tej reševalni misiji LEGO. Pomagajte Stephanie osvoboditi delfine, poiščite zemljevid zaklada in ne oklevajte, da najdete zaklad pred Kacey.

LEGO Friends 41380 Center za reševanje s svetilnikom-27%
64,99 € 46,90 €

Odlična cena

Pridružite se prijateljem Mii in Emmi v centru za reševanje svetilnikov in opazujte morje. Nekdo kliče po pomoč! Skok z Mio na njen jet ski in teči na otok, kjer je morski lev zaljubljen v zapuščeni baraki. Vzemite morskega leva v svetilnik, kjer ga Mia oskrbuje z veterinarsko opremo. Lahko gre tudi v bazen. Ko je konec, ga spustite nazaj v morje po drsniku.

LEGO Friends 41382 adventni koledar-17%
25,29 € 20,90 €

Odlična cena

Odštevaj dneve do božiča s pomočjo prijateljev iz Heartlake-a. 24 oken skriva brezhibna sestavljena darila iz sveta Heartlake-a. Vsak dan odpri novo okno naredi novo dekoracijo in jo postavi v svojo sobo ali jo obesi na božično drevo. Odštevaj in se veseli božičnega večera.

LEGO Friends 41369 Mia in njen dom-28%
74,99 € 53,90 €

Odlična cena

Komplet LEGO® Friends 41369 Mia in njen dom vsebuje hišo skrito v gozdu, ki je opremljena s kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo in Miino spalnico, do katere lahko dostopa tudi prek zunanje plezalne stene. Ta mini dom je kot nalašč za igranje vlog iz družinskega življenja.

LEGO Friends 41345 Trgovina za hišne ljubljenčke v mestu Heartlake-28%
65,90 € 46,90 €

Odlična cena

Trgovina za hišne ljubljenčke v mestu Heartlake od LEGO® Friends vsebuje trgovino z živalsko hrano, pripomočki in ribami ter veterinarsko ambulanto. Vključeno je tudi majhno živalsko igrišče, salon za hišne ljubljenčke in vozilo.

LEGO Friends 41336 Emmina umetniška kavarna-31%
34,99 € 23,90 €

Odlična cena

Emma se rada ustavi na kosilu v umetniški kavarni in tam najde navdih za naslednjo umetnino. Privošči si skodelico kave in tortico, plačaj pri blagajni in nato pojej v kavarni ali v umetniškem kotičku pred njo.

LEGO Friends 41374 Andrea in zabava v bazenu
54,99 € 45,90 €

Glasbena navdušenka LEGO® Friends Andrea ve kako organizirati pravo zabavo s pomočjo kompleta LEGO Friends party. Pridružite se ji in se zabavajte na njeni zabavi v bazenu. DJ Andrea igra samo najboljše zadetke, LEGO Friends Stephanie pa trenira na valovih, katere ustvarja poseben stroj. Peljite Stephanie na tobogan in se pomaknite mimo slapu.

LEGO Friends 41367 Stephanie in jahalna proga
41,99 € 32,30 €

Igrajte mojstra jahanja v igri LEGO® Friends 41567 Stephanie in jahalna proga. Pred dirko, umijte in pripravite vaše konje v hlevu. Ko se tekmovanje začne, vodite konja po dirkališču, naredite težke skoke in preprosto uživajte.

LEGO Friends 41371 Mia in prikolica za konje
31,99 € 27,90 €

Povzpni se na konja in pojdi raziskovati gozd. LEGO® Friends Mia in Emma sta se odločila, da gredo z Bianco na trening izlet v gozd. Pomagajte jim, da naložijo prikolico s stvarmi, ki jih potrebujejo za konja, nato pa jo pritrdite na voziček in pojdite. Odstranite odejo iz Biancyja v gozdu in jo osedlajte, da bo Mia lahko odpotovala.

LEGO Friends 41320 Heartlake trgovina z zamrznjenim jogurtom-48%
50,34 € 25,90 €

Odlična cena

Trgovina z zamrznjenim jogurtom Heartlake, prihaja iz LEGO® Friends in vključuje zamrznjeni jogurt v samopostrežni prodajalni, na voljo pa je tudi bar z različnimi glazurami, tehtnico, telefonom za naročanje, notranjim sedenjem in z zunanjo mizo z dežnikom. Na voljo je tudi naročanje iz vozila ter velik rumeni avto s prostorom za shranjevanje zamrznjenega jogurta na zadnji strani.

LEGO Friends 41372 Stephanie in gimnastična predstava
31,99 € 25,90 €

Prijateljici LEGO® Friends Stephanie in Mia se udeležujeta gimnastičnega tekmovanja v mestu Heartlake. Pomagajte jim, da se pripravijo v garderobi, kjer lahko uživajo prigrizke in pijače polne energije. Pazi, kako Stephanie nastopa s trakom na vrtljivi platformi. Ne pozabite namaziliti rok na Mii, preden skoči na vzporedne palice. Obe deklici sta osvojili zlato medaljo za gimnastično predstavo.

LEGO Friends 41376 Misija reševanja želve
21,99 € 20,30 €

Pomagaj LEGO® Friends Oliviji in njenemu robotu Zobu rešiti želve, ki so nasedle na skali. Izraz za reševanje želv z brezhibnim amfibijskim vozilom. Odpeljite jih na varno reševalno postajo, kjer jih čaka njihova mati. Pomagajte Oliviji zdraviti želve in jim nato dati nekaj mleka in sadja.

LEGO Friends 41379 Restavracija v mestu Heartlake-18%
59,99 € 48,90 €

Odlična cena

V LEGO® mestu Heartlake diši pizza. Pridite z LEGO Prijateljico Emmo na skuterju v picerijo, kjer jo čaka Ethan. Pomagaj mački Chic, da se spoprijatelji s z ostalimi kosmatinci. Čeprav je danes restavracija še zaprta, je prišel en obiskovalec. Oblikujte Ethanovo maskirno Prankzi v obliki črne čelade in mu pomagajte razpršiti grafite na kontejner in steno.

LEGO Friends 41364 Stephanie in avto s prikolico
21,99 € 16,70 €

Uživaj celodnevno zabavo s tem setom LEGO® Friends 41364 Stephanie in avto s prikolico. Ta set je odlična igra za vse ljubitelje narave. Skočite v avto s svojim psom Dashem in zraven vzemite tudi kolo ter si privoščite cel dan v naravi.

LEGO Friends 41366 Olivia in kavarna s pecivom
31,99 € 25,90 €

Novo

Pomagajte LEGO® Friends Olivii v njeni na novo odprti slaščičarni. Izberite najbolj okusno sladico iz hladilnika ali pa ustvarite svoje dobrote. Zavihajte si rokave! Izgleda, da Olivia potrebuje pomoč v kuhinji.

LEGO Friends 41383 Igrišče za Olivinega hrčka
13,90 €

Novo

Sestavljanka LEGO® Friends 41383 Igrišče za Olivinega hrčka je majhen in enostaven komplet, ki ga lahko nastavite z LEGO Friends Animals in s hrčkom, ki se lahko vrti. Igrišče stoji na krožni podlogi, ki ustreza odru iz kompleta LEGO Friends 41368 Andrea in talent show.

LEGO Friends 41359 Paket srčnih škatel prijateljstva
21,99 € 15,10 €

Komplet ** vsebuje** dve oblikovani škatli v obliki srca, veliko in majhno, ​​za prijateljici Vicky in Olivio. Eno dekle prebere zgodbo in tako pomaga drugi, da s pomočjo oblek, izvede in zaigra zaplet zgodbe. Množica dodatkov pomaga pri igranju vlog.

LEGO Friends 41357 Oliviina srčna škatlica
7,99 € 7,78 €

Odlična cena

Olivia dela na novih izumih in na obrti, zato poskrbi, da boš primerno zapakiral njene zapiske v katere zapisuje in iz katerih črpa navdih. Vedno vzemi ključ s seboj, ker nikoli ne veš, kdaj ga boš potreboval pri popravilu. Škatlica je pravi potovalni pripomoček, saj lahko vanjo spraviš vse majhne predmete.

LEGO Friends 41365 Emma in umetniški studio
24,99 € 23,90 €

Novo

Pokaži svoj talent v Emminem umetniškem studiu z LEGO® Friends Emmo in Andreo. Ustvari nekaj slik ali skulptur. V kompletu z galerijo je tudi trgovina v pritličju z umetninami in umetniškimi pripomočki.

LEGO Friends 41358 Mijina srčkasta škatlica
7,99 € 7,78 €

Odlična cena

Sestavljanka LEGO® Friends 41358 Mijina srčkasta škatlica v obliki srca, predstavlja odličen in srčkan način, kako obdržati vse elemente LEGO Friends Miu na enem mestu. Snemite pokrov in ga uporabite kot stopnišče, da Mia trdno stoji – vse to je kot nalašč za zabavo na poti. V kompletu seveda najdeš tudi minifigurico Mio.

LEGO Friends 41388 Mia in poletje v obliki srca
7,99 € 7,90 €

Zadnji kos!

Pojdi na plažo s prijateljico LEGO® Friends Mio. Zgrabite vedro in lopato in ji pomagajte zgraditi peskovski grad za svojega prijatelja. Raziščite plažo in poiščite zastavo, ki jo lahko postavite na stolp in lupino, s katero lahko okrasite vhod. Po težkem delu je čas, da se ohladite v morju! Nato spakirajte vse stvari v srčno škatlico in vzemite zabavo s seboj na pot.

LEGO Friends 41385 Emma in poletje v obliki srca
7,99 € 7,90 €

Prijateljica LEGO® Friends Emma raziskuje podmorski svet na svojem skuterju, da bi dobila navdih za svoje nove stvaritve. Pomagajte ji raziskati morsko dno na svojem podvodnem skuterju. Nekaj lepega vedno pade v njeno okno – danes je našla dragulje. Na plaži lahko postavite Emmo na njeno brisačo z imenom, ki se ogreje na soncu.

LEGO Friends 41387 Olivia in poletna škatla v obliki srca
7,99 € 7,90 €

Zadnji kos!

Pridružite se družbi Zob in LEGO® Friends Olivia in pojdite z njimi na plažo. Navdušenka nad tehnologijo Olivia se je odločila za veliki prenosni žar. Toda ne pozabite ga na plaži. Ko ga ne boste več uporabljali. Nato spakirajte vse stvari v srčno škatlico in vzemite zabavo s seboj na pot.

LEGO Friends 41384 Andrea in poletni zaboj v obliki srca
7,99 € 7,90 €

Zadnji kos!

Skočite v bazen LEGO® Friends s Andreo in se neizmerno zabavajte. Postavite jo na napihljivo raco in pustite da uživa na sladoledu in soncu. Ko se hoče skriti v senci, lahko raztezate sončnik. Spakiraj vse svoje stvari v škatlo in zaprite pokrov, da boste lahko s seboj vzeli vse kar potrebujete.

LEGO Friends 41386 Stephanie in poletni zaboj v obliki srca
7,99 € 7,90 €

Zadnji kos!

Na svetu ni ničesar, kar bi LEGO® Friends radi imel več kot dan aktivnosti in zabave.
S svojim okencem za srce boste pogledali zabaven pomol na plaži. Streljajte pločevinke z vodno pištolo in osvojite lepo nagrado na vrtiljakih. Ko jih vse ustreli, boste osvojili balon v obliki psa. Nato vse spakirajte v škatlo v obliki srca in vzemite zabavo s seboj.

LEGO Friends 41380 Center za reševanje s svetilnikom - Odprta embalaža-27%
64,99 € 47,41 €

Odprta embalaža

Pridružite se prijateljem Mii in Emmi v centru za reševanje svetilnikov in opazujte morje. Nekdo kliče po pomoč! Skok z Mio na njen jet ski in teči na otok, kjer je morski lev zaljubljen v zapuščeni baraki. Vzemite morskega leva v svetilnik, kjer ga Mia oskrbuje z veterinarsko opremo. Lahko gre tudi v bazen. Ko je konec, ga spustite nazaj v morje po drsniku.

LEGO Friends 41372 Stephanie in gimnastična predstava - Odprta embalaža-18%
31,99 € 25,94 €

Odprta embalaža

Prijateljici LEGO® Friends Stephanie in Mia se udeležujeta gimnastičnega tekmovanja v mestu Heartlake. Pomagajte jim, da se pripravijo v garderobi, kjer lahko uživajo prigrizke in pijače polne energije. Pazi, kako Stephanie nastopa s trakom na vrtljivi platformi. Ne pozabite namaziliti rok na Mii, preden skoči na vzporedne palice. Obe deklici sta osvojili zlato medaljo za gimnastično predstavo.

LEGO Friends 41334 Andrejina predstava v parku
27,34 €

Odlična cena

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Z Andreo in ptico Poper v parku izvedi predstavo! Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.