LEGO DUPLO 10915 Tovornjak z abecedo
31,60 € 27 €

Zadnji kos!

Navdušite otroke za gradnjo, igranje in učenje z LEGO® DUPLO® Alphabet Truck … Zgradite! Komplet ponuja 26 črkovnih kock, ki jih lahko organizirate, zložite in prevažate na tovornjaku. Ta igra bo prav gotovo prijetna. Otroci uživajo množico ustvarjalnih dogodivščin z dečkom, majhno deklico in medvedkom pri prevozu kock na tovornjaku. Učenje bo prijetno. Predšolski otroci bodo naučili vseh črk abecede in se kmalu naučili pisati osnovne besede (H-R-A)!

LEGO DUPLO 10914 Velika škatla s kockami
51,30 € 43,30 €

Zadnji kos!

Spodbudite otroško radovednost s kreativno igro in zabavnim učenjem. Zabavajte se z zabavnimi oblikami in LEGO® opekami v hladnih barvah. Otroško domišljijo očara avto, okna, rože, baloni, darila in torta, plus kock s številkami od 1 do 5 za prvo štetje.

LEGO DUPLO 10847 številski vlak
20 €

Lego Duplo številski vlak, ki najmlajšim pomaga pri učenju štetja. otrok bo pri igri užival in se hkrati še učil.

LEGO DUPLO 10913 Škatla s kockami
31,60 € 30 €

Zadnji kos!

Ko odprete ta barvit nabor kock LEGO® DUPLO®, vstopite v svet kreativnih iger, ki razvijajo pomembne spretnosti. Ta vsestranski otroški komplet je poln idej in navdiha. Našli boste avtomobil s premičnimi kolesi, streho, oknom, rožami, kruhom … vse to lahko združite z veliko izbiro kock in kosov sestavljanke, da zagotovite, da igranja ne bo konec. Zahvaljujoč številkam 1, 2 in 3 s kockami lahko otrok začnem odkrivati skrivnosti štetja.

LEGO DUPLO 10883 Moj prvi vlečni avto
10,20 €

Zadnji kos!

Vaši najmlajši se bodo zaljubili v LEGO® DUPLO® Moj prvi vlečni avto. Ta kompaktni komplet je odlična igračka, s katero se bodo lahko vaši najmlajši igrali povsod, kjerkoli že ste! DUPLO kocke so posebej izdelane tako, da so varne za majhne roke.

LEGO DUPLO 10884 Moje prvo igranje s sestavljivimi živalmi
14,99 € 13,50 €

Zadnji kos!

Duplo kocke so posebej izdelane tako, da so varne za majhne roke. Ustvarjalni komplet ponuja neskončno vrsto možnosti igranja in ob vsem poskrbi za razvoj ustvarjalnosti pri predšolskih otrocih.

LEGO DUPLO 10862 Moje prvo praznovanje
14,99 € 13,10 €

Ustvarite pisane torte za vsakovrstne zabave z LEGO® DUPLO® Moje prvo praznovanje in razvijajte otrokove psihofizične sposobnosti. DUPLO kocke so načrtovane posebej tako, da so varne in primerne za male ročice.

LEGO gasilski avto DUPLO 10917
5,10 € 4,90 €

Zadnji kos!

S tem gasilskim vozilom se bodo otroci in starši zelo zabavali, skupaj gradili in igrali razburljive reševalne dogodivščine. Ko otroci vozijo gasilsko vozilo, dvignejo lestev in pomagajo drugim, razvijajo svoje fine motorične sposobnosti. V ekipi imajo gasilcev in gasilcev, s katerimi lahko igrajo nešteto zgodb in naredijo veliko dobrega dela.

LEGO DUPLO 10897 Moja prva Minnie
10,20 €

Zadnji kos!

Moja prva Minnie je sestavljanka 3D Minnie Mouse, narejena iz robustnih LEGO® DUPLO® kock. Zahvaljujoč preprosti konstrukciji stolpov, je ta komplet povsem preprosto sestaviti. Deli so nakopičeni v pravem zaporedju, da tvorijo celovito telo.

LEGO DUPLO 10886 Moja prva vozila
20 €

Zadnji kos!

Predšolski otroci bodo želeli zgradili in preuredili barvne avtomobile in letala z LEGO® DUPLO® Moje prvo vozilo. Sestavite modele helikopterjev, taksijev, smeti in gasilskih vozil s pomočjo DUPLO kock – lahko boste združili in ustvarajli neskončne količine vozil in drugih stvaritev.

LEGO vlečni tovornjak DUPLO 10918
5,10 € 4,90 €

Zadnji kos!

Pojdite s svojim majhnim voznikom, da z vlečnimi vozili skupaj pomagate, ker je nekomu zdrsnil avtomobil v jarek. Hitro in enostavno sestavite avtomobil in vstopite v svet iger, kjer otroci med vožnjo avtomobila razvijejo fine motorične sposobnosti, postaviljajo stožec za opozarjanje drugih ter spuščajo in izvlečejo kljuko žerjava. Z vlečnim vozilom boste uživali v neštetih dogodivščinah in zgodbah o pomoči drugim.

LEGO DUPLO 10885 Moje prve sestavljive živali
19,99 € 16,70 €

Zadnji kos!

Izdelki LEGO DUPLO so zasnovani tako, da so zabavni in ob vsem primerni za majhne otroške dlani. Ta enostaven komplet je idealne za predšolske otroke.

LEGO DUPLO 10898 Moj prvi Mickey
10,20 €

Novo

Otroci bodo navdušeni nad sestavljanjem svojega najljubšega Disneyjevega lika iz seta Moj prvi Mickey. Ta 3D sestavljanka je povsem preprosta za sestavljanje z robustno LEGO® DUPLO® kocko. Majhni otroci lahko svojo ustvarjalnost izrazijo s ponovnim sestavljanjem Mickeyja, ki lahko obleče 2 različni obleki.

LEGO DUPLO® 10934 Živali - kreativni set
65,40 €

Novo

Na samo prizorišče prihajajo opica, tiger, toucan, panda, slon, žirafa, krokodil, pingvin in kit – in so lepši kot kdajkoli prej! Kocke in kosi so narejeni tako, da so primerni za majhne roke otrok, zato se bodo z njimi zelo zabavali. Gradite hiše, podaljšajte vrat žirafe in pazite na odpiranje ust krokodila.