KitchenAid mešalec Onyx Black, črn (KA5KSM175PSEOB)

KitchenAid mešalec Onyx Black, črn (KA5KSM175PSEOB)

Številka: 1305226
Kitchenaid Artisan namizni planetarni mešalec Onyx Black KA5KSM175PSEOB se ponaša s 4,8-litrsko posodo, dodatno 3-litrsko posodo, štirimi nastavki za mešanje, plastično zaščito posode in možnostjo številnih dodatnih priključkov. Celoten opis
699 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini zadnji kos

Na voljo takoj na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 
Dostava na dom ni na voljo

Številka: 1305226

Predstavitev

slika

Namizni planetarni mešalci znamke KitchenAid Artisan® so skozi leta postali pravi simbol uporabnosti in estetike med gospodinjskimi aparati. Uporablja jih na tisoče amaterskih in profesionalnih kuharjev po celotnem svetu. 

Visokokakovosten mešalec je v celotni izdelan iz kovine, kar mu zagotavlja stabilnost pri delovanju in dolgo življenjsko dobo. Gumijaste nogice varujejo delovno površino in skrbijo za uravnoteženost aparata. Pogon je zelo tih, predvsem pa zanesljiv. Menjalnik s kar desetimi hitrostmi vam omogoča, da lahko vedno izberete tisto hitrost, ki jo v določenem trenutku potrebujete. 

Aparat se ponaša tudi z močnim motorjem. Os mešalca se vrti v nasprotni smeri urinega kazalca, mešalo pa v smeri urinega kazalca, kar omogoča, da se slednje vrti kar okoli 67 točk v posodi. 


Mešalec se lahko pohvali še z originalnim planetarnim mešanjem, robustnostjo, stabilnostjo, dolgo življenjsko dobo, neposrednim prenosom moči, mehko zaokroženo obliko, enostavnim čiščenjem in uporabo, enojnim nastavkom za priključke, nastavkom za dodatno opremo. 

Obe posodi lahko operete v pomivalnem stroju, medtem ko plastična zaščita, stepalo, obe mešali in kljuka za testo niso primerni za pranje v pomivalnem stroju. 

uživajte

Priloženi dodatki

  • 4,8-litrska skleda: Izdelana je iz poliranega nerjavnega jekla in ima ergonomski ročaj. Primerna je za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • 3-litrska skleda: Izredno praktična za obdelavo manjših količin. Izdelana je iz poliranega nerjavnega jekla in je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Zaščita za nalivanje: Predstavlja enodelen dodatek, ki pomaga pri preprečevanju pljuskanja. Ima dulec za nalivanje, s katerim omogoča enakomerno dodajanje sestavin med mešanjem. Izdelana je iz prozorne plastike in omogoča popoln pregled nad sestavinami v posodi. Zaščita ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Šestžična metlica: Namenjena je za vmešavanje jajc, stepanje beljakov in smetane ter pripravo omak. Žice so narejene iz nerjavnega jekla, glava pa je iz aluminija. Ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Ploski stepalnik: Primeren je za mešanje normalnih do gostih zmesi, kot so biskviti, premazi, testo za kekse in krompirjev pire. Izdelan je iz aluminija in ima najlonski premaz proti sprijemanju. Primeren je za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Stepalnik z mehkimi robovi: Namenjen je mešanju normalnih do gostih zmesi, kot so testo za biskvit, glazure, testo za piškote in krompirjev pire. Zasnova z gibljivim robom omogoča hitrejše miksanje brez zaustavljanja motorja in uporabe lopatice. Izdelan je iz prevlečene kovine, s silikonsko stranico. Primeren je za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Kavelj za testo: Uporablja se za mešanje in gnetenje kvašenega testa, kot je na primer testo za kruh, pico in testenine. Izdelan je iz aluminija in ima najlonski premaz proti sprijemanju. Primeren je za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Recepti in ideje: Na voljo so na posebni digitalni platformi družbe KitchenAid.

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Material kovina
Moč 300 W
Prostornina posode 4,8 l
Število vrtljajev 58–220
Dimenzije 343 × 222 × 362 mm
Teža 10,6 kg
Število piškotkov 4,8 l
Število vrtljajev Ø 50 mm 108
Krhko testo (moka) 500 g
Testo za kruh (55%) 2 kg
Stepena smetana 1 l
Moka bela/črna 1 kg/800 g
Kolač 2,7 kg
Pire krompir 3,2 kg
Beljaki (srednji) 19
Število vrtljajev Ø 50 mm 108
Krhko testo (moka) 500 g

Garancija: 5 let, profesionalna raba – 1 leto