Bosch MUM9BX5S61 kuhinjski robot

Bosch MUM9BX5S61 kuhinjski robot

Številka: 1079206
Vsestranski BOSCH MUM9BX5S61 OptiMUM kuhinjski robot je ponuja neskončno možnosti za vsakdanjo uporabo in je odličen pripomoček vašemu gospodinjstvu. Moč: 1500 W. Celoten opis
1.049,90 €
Vključno z DDV
798,56 €
-23%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1079206

Predstavitev

Enostavno čiščenje po zaslugi dodatnega pribora, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju

  • Čiščenje po uporabi je običajno zamudno. To je sedaj preteklost. Dodatni pribor je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju ter zagotavlja enostavno in priročno čiščenje. Tako prihranite čas.
Enostavno čiščenje po zaslugi dodatnega pribora, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju

Gumijaste nogice za stabilnost in visoko stopnjo varnosti

Gumijaste nogice za stabilnost in visoko stopnjo varnosti

Najvišja stopnja varnosti v vsakem trenutku. Gumijaste nogice zagotavljajo dodatno stabilnost kuhinjskega aparata in preprečujejo njegovo premikanje. Po zaslugi prekritih pogonskih enot je poskrbljeno za zagotavljanje visokih varnostnih standardov. Zaščita pred ponovnim vklopom preprečuje nenačrtovan zagon motorja.

Izdelana za večje izzive

Izdelana za večje izzive

Naj gre za otroški rojstni dan, zabavo ob obletnici ali večer s pico skupaj s prijatelji. S pomočjo robustne posode za mešanje, iz nerjavečega jekla s kapaciteto 5,5 litrov, lahko obdelate tudi večje količine, npr. 3,5 kg biskvitne mase naenkrat. Ročaja poskrbita za priročnost.


Popolno umešano testo po zaslugi funkcije 3D PlanetaryMixing

  • Po zaslugi gibanja v treh smereh hkrati bodo vaše sestavine vedno popolnoma umešane. Nič ne bo ostalo prilepljeno na robove posode, saj se vse sestavine lepo umešajo v testo.

Enostavna in hitra priprava s sedmimi nastavitvami hitrosti

Enostavna in hitra priprava s sedmimi nastavitvami hitrosti

Za vsak dodatni pribor je potrebna drugačna nastavitev hitrosti. Po zaslugi sedmih individualnih nastavitev hitrosti lahko jedi pripravite zelo hitro, enostavno in natančno. Potrebujete višjo stopnjo hitrosti ali morate zmešati nekaj sestavin? Izberite pulzno funkcijo in si pripravite obrok, kot bi mignil.

Aparat vam bo po zaslugi visoke kakovosti in priročnosti zvesto služil mnogo let

Aparat vam bo po zaslugi visoke kakovosti in priročnosti zvesto služil mnogo let

Pogled, ki vas bo vedno razveselil. Še mnoga leta. Kuhinjski aparat OptiMUM z dovršenim in trpežnim ohišjem, v celoti iz izdelanim iz kovine. Ohišje ni le izjemno visoke kakovosti, omogoča tudi enostavno čiščenje in dokazuje, da je ta aparat zasnovan z namenom, da vam služi na dolgi rok.

Popolna konsistenca po zaslugi dosledne hitrosti mešanja

Popolna konsistenca po zaslugi dosledne hitrosti mešanja

Težko testo in velike količine so za kuhinjske aparate običajno pravi izziv. A ne s Smart Dough Sensor za testo. Zagotavlja dosledno hitrost mešanja pri vsaki obdelavi, tako pri gostih zmeseh kot pri večjih količinah testa, ter poskrbi za vedno popolne rezultate v najkrajšem možnem času.

Izjemno zmogljiv – za večje količine, zelo težko testo in smoothie

Izjemno zmogljiv – za večje količine, zelo težko testo in smoothie

Brez potrebe po neskončnem čakanju na pripravo testa. Izjemno zmogljiv motor zagotavlja popolne rezultate tudi pri zelo težkem testu in večjih količinah, ki jih boste povsem enostavno zgnetli. Po zaslugi mešalnika lahko okusne smoothie pripravite neverjetno hitro. Vse sestavine so obdelane zanesljivo in dosledno.


Vedno popolno – stepeni jajčni beljaki ali smetana ter kvašeno testo

Pametni avtomatski programi SensorControl Plus poskrbijo, da je konsistenca smetane, stepenih jajčnih beljakov in tudi kvašenega testa popolna, in to že s samim pritiskom na tipko. Programska ura vam omogoča, da nastavite želen čas gnetenja.

Za večjo učinkovitost in manj čiščenja

Ne boste našli bolj praktične in priročne stvari. Tehtanje sestavin neposredno v posodi ali dodatnem priboru prihrani čas in prostor, saj dodatne kuhinjske tehtnice ne potrebujete. Priprava testa za izvrstne torte, kolače in še in veliko več pa bo mnogo lažja.


Popolno načrtovanje časa s funkcijo programske ure

Težko bi zagotovili še bolj priročno uporabo. Enostavno nastavite želen čas mešanja, OptiMUM pa bo gnetel, vmešaval oziroma mešal tako dolgo, kot sami želite. Medtem ko Optimum skrbi za to, se lahko vi posvetite drugim stvarem, saj se bo aparat avtomatsko ustavil.

Enostavna namestitev dodatnega pribora po zaslugi barvnih oznak

Nič več vam ni treba razmišljati, kako namestiti dodaten pribor. Barvne oznake na aparatu in nastavkih omogočajo enostavno namestitev. Naj gre za hamburger, testenine ali hrano za dojenčke: ogromna izbira dodatnega pribora poskrbi za to, da boste vaše ideje enostavno spremenili v prakso.


Set za pecivo OptiMUM za profesionalno pripravo

Set za pecivo OptiMUM za profesionalno pripravo

Sestavine je treba dobro obdelati, sicer rezultati ne bodo zadovoljivi. Set za pecivo OptiMUM, ki se lahko pomiva v pomivalnem stroju, zagotavlja popolne rezultate: metlica za mešanje (ustrezno nameščena na posodo), kovinska metlica za stepanje (prilagodljiva po višini) in visokoučinkovit kavelj za gnetenje posebne oblike.

Priprava brez napora po zaslugi sistema EasyArm Lift

Priprava brez napora po zaslugi sistema EasyArm Lift

Menjava nastavkov za mešanje ne bi smela predstavljati večjega napora. S praktičnim sistemom EasyArmLift lahko z lahkoto dvignete mešalno roko in tudi hitro snamete nastavke. Po zaslugi sistema EasyArmLift uživate v izjemni priročnosti ter obenem prihranite čas in energijo.

Samodejno navijanje kabla za hitro shranjevanje

Samodejno navijanje kabla za hitro shranjevanje

Kabel bi moral biti neviden. Po zaslugi sistema EasyStorage je to mogoče. S hitrim povlekom kabla in s pomočjo sistema za avtomatsko navijanje se bo kabel v celoti skril v aparat. Tako boste imeli več prostora za druge kuhinjske pripomočke.


Tehnične podrobnosti

Material ohišje iz aluminija, pokrovi iz brušenega nerjavečega jekla
Barva srebrna/črna
Masa 16,9 kg
Dodatki mešalna metlica, kovinska metlica za stepanje, kavelj za gnetenje testa, mešalni vrč z 2,3 l zmogljivosti, posode za mešanje s kapaciteto 5,5 litrov
Varnost zaščita pred ponovnim samodejnim vklopom in preobremenitvijo
Original DA

Garancija: 2 leti