Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Bosch kuhinjski robot MUM 52110

Bosch kuhinjski robot MUM 52110

Številka: 483855
Kuhinjski robot Bosch MUM52110 ima motor z močjo 700 W. Prostornina mešalne posode je 3,9 l. Opremljen je z metlico za mešanje, stepanje in gnetenje ter tremi ploščami za rezanje, drobljenje in ribanje. Celoten opis
142 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 483855

Predstavitev

Kuhinjski robot Bosch MUM52110 je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji. Bosch svoje aparate razvija v skladu s potrebo in pričakovanji vsake gospodinje.

Univerzalni kuhinjski aparat Styline je opremljen z motorjem z močjo 700 W z Multi-motion-drive. Zagon motorja je mehak. Ima 4 delovne hitrosti in trenutno stopnjo. Ima elektronsko regulacijo hitrosti vrtenja. Odlikuje ga avtomatsko postavljanje v pozicijo parkiranja. Opremljen je z večnamensko pogonsko roko. Mešalna posoda je narejena iz nerjavečega jekla in ima prostornino 3,9 litrov.

Opremljen je z metlico za gnetenje, metlico za mešanje in metlico za stepanje. Priložen je tudi sekljalnik s tremi ploščami za rezanje, drobljenje in ribanje. Ima tudi posebno torbico za dodatni pribor. Skozi odprtino v prozornem pokrovu lahko dodajate sestavine.

Ima tudi predal za navijanje kabla. Kuhinjski robot poskrbi tudi za visoko varnost, saj se ponaša z gumijastimi nožicami za boljšo stabilnost, zaščito pred preobremenitvijo in zaščito pred ponovnim vklopom.

Aparat je enostaven za čiščenje, odstranljive dele lahko pomivate v pomivalnem stroju. Priložen je tudi interaktiven DVD z recepti.

Garancija: 2 leti