Bosch kuhinjski robot OptiMUM MUM9YX5S12

Bosch kuhinjski robot OptiMUM MUM9YX5S12

Številka: 1342232
Bosch kuhinjski robot OptiMUM MUM9YX5S12 deluje z močjo 1500 W in ponuja 7 stopenj delovanja. Odlikuje ga 3D PlanetaryMixing tehnologija mešanja v 3 dimenzijah hkrati in Smart Dough Sensor, ki zagotavlja hitre in popolne rezultate pri mešanju testa, ne glede na težo. Celoten opis
735,90 €
Vključno z DDV
578,59 €
-21%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Številka: 1342232

Predstavitev

Odlični rezultati

Bosch kuhinjski robot OptiMUM MUM9YX5S12 z močjo 1500 W se lahko pohvali s tehnologijo mešanja 3D PlanetaryMixing, ki z edinstvenim gibanjem v 3 dimenzijah hkrati zagotavlja temeljito in hitro obdelavo vseh vrst sestavin. Glede na vrsto uporabljenih sestavin lahko izbirate med 7 delovnimi hitrostmi, regulacija hitrosti vrtenja pa je elektronska.

Na voljo je izredno velika mešalna posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 5,5 litra, kar zadostuje za do 3.5 kg biskvita ali 1.5 kg moke in dodatkov. Tehnologija EasyArmLift omogoča enostavno premikanje večnamenske pogonske ročice.

Odlični rezultati

Za večjo učinkovitost in manj čiščenja.

Ne boste našli bolj praktične in priročne stvari. Tehtanje sestavin neposredno v posodi ali dodatnem priboru prihrani čas in prostor, saj dodatne kuhinjske tehtnice ne potrebujete. Priprava testa za izvrstne torte, kolače in še in veliko več pa bo mnogo lažja.

Popolno umešano testo po zaslugi funkcije 3D PlanetaryMixing.

Po zaslugi gibanja v treh smereh hkrati bodo vaše sestavine vedno popolnoma umešane. Nič ne bo ostalo prilepljeno na robove posode, saj se vse sestavine lepo umešajo v testo.


Izdelana za večje izzive.

Naj gre za otroški rojstni dan, zabavo ob obletnici ali večer s pico skupaj s prijatelji. S pomočjo robustne posode za mešanje, iz nerjavečega jekla s kapaciteto 5,5 litrov, lahko obdelate tudi večje količine, npr. 3,5 kg biskvitne mase naenkrat. Ročaja poskrbita za priročnost.

Popolna konsistenca po zaslugi dosledne hitrosti mešanja.

Težko testo in velike količine so za kuhinjske aparate običajno pravi izziv. A ne s Smart Dough Sensor za testo. Zagotavlja dosledno hitrost mešanja pri vsaki obdelavi, tako pri gostih zmeseh kot pri večjih količinah testa, ter poskrbi za vedno popolne rezultate v najkrajšem možnem času.


Popolno načrtovanje časa s funkcijo programske ure.

Težko bi zagotovili še bolj priročno uporabo. Enostavno nastavite želen čas mešanja, OptiMUM pa bo gnetel, vmešaval oziroma mešal tako dolgo, kot sami želite. Medtem ko Optimum skrbi za to, se lahko vi posvetite drugim stvarem, saj se bo aparat avtomatsko ustavil.

Vedno popolno stepeni jajčni beljaki ali smetana ter kvašeno testo.

Pametni avtomatski programi SensorControl Plus poskrbijo, da je konsistenca smetane, stepenih jajčnih beljakov in tudi kvašenega testa popolna, in to že s samim pritiskom na tipko. Programska ura vam omogoča, da nastavite želen čas gnetenja.


Priprava brez napora po zaslugi sistema EasyArm Lift.

Menjava nastavkov za mešanje ne bi smela predstavljati večjega napora. S praktičnim sistemom EasyArmLift lahko z lahkoto dvignete mešalno roko in tudi hitro snamete nastavke. Po zaslugi sistema EasyArmLift uživate v izjemni priročnosti ter obenem prihranite čas in energijo.

Enostavna in hitra priprava s sedmimi nastavitvami hitrosti.

Za vsak dodatni pribor je potrebna drugačna nastavitev hitrosti. Po zaslugi sedmih individualnih nastavitev hitrosti lahko jedi pripravite zelo hitro, enostavno in natančno. Potrebujete višjo stopnjo hitrosti ali morate zmešati nekaj sestavin? Izberite pulzno funkcijo in si pripravite obrok, kot bi mignil.


Izjemno zmogljiv – za večje količine, zelo težko testo in smoothie.

Brez potrebe po neskončnem čakanju na pripravo testa. Izjemno zmogljiv motor zagotavlja popolne rezultate tudi pri zelo težkem testu in večjih količinah, ki jih boste povsem enostavno zgnetli. Po zaslugi mešalnika lahko okusne smoothie pripravite neverjetno hitro. Vse sestavine so obdelane zanesljivo in dosledno.

Enostavna namestitev dodatnega pribora po zaslugi barvnih oznak.

Nič več vam ni treba razmišljati, kako namestiti dodaten pribor. Barvne oznake na aparatu in nastavkih omogočajo enostavno namestitev. Naj gre za hamburger, testenine ali hrano za dojenčke: ogromna izbira dodatnega pribora poskrbi za to, da boste vaše ideje enostavno spremenili v prakso.


Tehnične podrobnosti

Moč 1500 W
Število hitrosti delovanja 7
Prostornina posode za mešanje 5,5 l
Prostornina vrča 2,3 l
Dimenzije 337 × 222 × 433 mm
Teža 12,764 kg
Barva nerjaveče jeklo
Samodejno varnostni izklop da

Garancija: 2 leti