Bosch kuhinjski robot, MUM5 scale, 1000 W, bela, MUM5XW20

Bosch kuhinjski robot, MUM5 scale, 1000 W, bela, MUM5XW20

Številka: 1498661
Kuhinjski robot se ponaša s 7 hitrostmi, LED prikazom delovanja in 3,9 l posodo. Iz nerjavečega jekla, moči 1000 W. Ima vgrajeno tehtnico in časovnik. Celoten opis
374,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 1498661

Predstavitev

Velika posoda za optimalno pripravo testa

Idealne posode ne prepoznate le po njeni velikosti. Za najboljše rezultate je notranja oblika posode prilagojena nastavkom. Visoka kakovost 3,9-litrske posode iz nerjavečega jekla je primerna tako za manjše količine kot tudi za enostavno obdelavo do 2,7 kg zmesi za torto in 1,9 kg kvašenega testa.

Velika posoda za optimalno pripravo testa

Popolno umešano testo po zaslugi funkcije 3D PlanetaryMixing

Po zaslugi gibanja v treh smereh hkrati bodo vaše sestavine vedno popolnoma umešane. Nič ne bo ostalo prilepljeno na robove posode, saj se vse sestavine lepo umešajo v testo. 

Popolno umešano testo po zaslugi funkcije 3D PlanetaryMixing

Enostavno dodajanje sestavin po zaslugi avtomatskega parkiranja

Naj vam naporno dodajanje sestavin ne pokvari razpoloženja za peko. Po zaslugi avtomatskega položaja parkiranja boste imeli ves prostor, ki ga potrebujete. Nastavki se avtomatsko postavijo v položaj v zadnjem delu posode. Tako je polnjenje posode s sprednje strani lažje.

Enostavno dodajanje sestavin po zaslugi avtomatskega parkiranja

Široka paleta dodatnega pribora, ki zadovolji prav vsak okus

Ko gre za kuhanje in peko, ima vsak ima svoje želje. Če pribor ni vključen, je na voljo široka paleta dodatnega pribora, na primer mlinček za zrnje, večnamenski mešalnik, nastavek za piškote, nastavek za mletje mesa, mešalnik in še več. Bosch ima za vsak okus na voljo ustrezen dodatni pribor.

Široka paleta dodatnega pribora, ki zadovolji prav vsak okus

EasyArm Lift omogoča enostaven dvig mešalne roke

Čaka vas sproščena peka! Funkcija EasyArm Lift vam omogoča, da z mešalno roko enostavno upravljate že s pritiskom gumba, pripomočke za mešanje pa ustavite na zadnji strani posode, tako da lahko sestavine preprosto dodajate s sprednje strani.

EasyArm Lift omogoča enostaven dvig mešalne roke

Vključuje komplet za peko, s katerim lahko uresničite vaše pekovske ideje

  • Naj uporaba napačnih nastavkov ne prekriža vaših kuharskih načrtov. Komplet za pecivo z metlicama za stepanje in mešanje ter kavljem za gnetenje je primeren za vrsto načinov uporabe in poskrbi za popolne rezultate. S tem dodatnim priborom lahko enostavno pripravite poljubčke, rahlo torto in zmes za težko testo. Vsi kosi dodatnega pribora so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

Enostavna in hitra priprava s sedmimi nastavitvami hitrosti

Za vsak dodatni pribor je potrebna drugačna nastavitev hitrosti. Po zaslugi sedmih individualnih nastavitev hitrosti lahko jedi pripravite zelo hitro, enostavno in natančno. Potrebujete višjo stopnjo hitrosti ali morate zmešati nekaj sestavin? Izberite pulzno funkcijo in si pripravite obrok, kot bi mignil.

Enostavna in hitra priprava s sedmimi nastavitvami hitrosti

Enostavno čiščenje po zaslugi dodatnega pribora, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju

Čiščenje po uporabi je običajno zamudno. To je sedaj preteklost. Dodatni pribor je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju ter zagotavlja enostavno in priročno čiščenje. Tako prihranite čas.

Enostavno čiščenje po zaslugi dodatnega pribora, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju

Gumijaste nogice za stabilnost in visoko stopnjo varnosti

Gumijaste nogice za stabilnost in visoko stopnjo varnosti

Najvišja stopnja varnosti v vsakem trenutku. Gumijaste nogice zagotavljajo dodatno stabilnost kuhinjskega aparata in preprečujejo njegovo premikanje. Po zaslugi prekritih pogonskih enot je poskrbljeno za zagotavljanje visokih varnostnih standardov. Zaščita pred ponovnim vklopom preprečuje nenačrtovan zagon motorja.

Dodatni pribor lahko shranite v posodi

Dodatni pribor lahko shranite v posodi

Tako vam nikoli več ne bo treba iskati nastavkov! Komplet za pecivo lahko po uporabi pospravite v priročno vrečko za dodatni pribor. Skupaj s ploščami. Vrečko za dodatni pribor lahko shranite neposredno v posodi, tako da bo vedno pri roki v bližini kuhinjskega aparata.

Samodejno navijanje kabla za hitro shranjevanje

Samodejno navijanje kabla za hitro shranjevanje

Kabel bi moral biti neviden. Po zaslugi sistema EasyStorage je to mogoče. S hitrim povlekom kabla in s pomočjo sistema za avtomatsko navijanje se bo kabel v celoti skril v aparat. Tako boste imeli več prostora za druge kuhinjske pripomočke.


Izpolnjuje visoke zahteve pri peki, kuhanju in mešanju

Izjemno zmogljiv 1000 W motor Bosch: izpolnjuje visoke zahteve pri peki, kuhanju in mešanju. Tudi pri pripravi težkega testa.

Izpolnjuje visoke zahteve pri peki, kuhanju in mešanju

Preprosto do popolnih rezultatov z vgrajenim časovnikom in tehtnico

Vašega priljubljenega recepta nihče ne pozna bolje od vas. Le vi veste, koliko časa je treba sestavine gnesti oziroma mešati. Z uporabo časovnika lahko vedno spremljate čas obdelave in v tem času pripravite druge stvari, vgrajena tehtnica pa omogoča večjo učinkovitost in manj čiščenja.

Preprosto do popolnih rezultatov z vgrajenim časovnikom in tehtnico

Vključen dodatni pribor

  • Profesionalen komplet za peko za popolne rezultate: profesionalna metlica za mešanje s silikonskim robom, profesionalna metlica za stepanje (po višini nastavljiva), kavelj za gnetenje z zaščitnim mehanizmom
  • Strgalnik z neprekinjenim dovajanjem s štirimi ploščami (ploščo za srednje fino ribanje, dvostransko ploščo za rezanje in strganje, dvostransko strgalno ploščo ter dvostransko plošča za rezanje na rezine)
  • Plastični mešalni vrč s prostornino 1,25 l
  • Posebna torbica za dodatni pribor
  • Prozoren pokrov z odprtino za dodajanje sestavin

Tehnične podrobnosti

Vrsta: kuhinjski robot
Material: nerjaveče jeklo
Prostornina posode: 3,9 l
Prostornina mešalnega vrča: 1,25 l
Vhodna moč: 1000 W

Garancija: 2 leti

Dodatki (za DOKUP)