Platinet Omega OBKSB lesena kuhinjska tehtnica, bambus

Platinet Omega OBKSB lesena kuhinjska tehtnica, bambus

Številka: 1426483
Platinet Omega OBKSB kuhinjska tehtnica je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji. Narejena je iz bambusa in je primerna za merjenje trdnih živil in tekočin z maso do 5 kg. Pohvali se lahko s preglednim LCD zaslonom, funkcijo Tara in s funkcijo samodejnega vklopa ter izklopa. Celoten opis
25,90 €
Vključno z DDV
16,98 €
-34%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1426483

Predstavitev

Platinet Omega OBKSB kuhinjska tehtnica

Kakovostna tehtnica s funkcijo tehtanja tekočin

Digitalna kuhinjska tehtnica proizvajalca PLATINET je popoln partner v vaši kuhinji in zasede zelo malo prostora, hkrati pa močno olajša pripravo vaših vsakodnevnih obrokov. Tehtnica je izdelana iz bambusa – ekološko pridobljenega lesa, ki s svojo masivno konstrukcijo zagotavlja dolgoletno brezskrbno uporabo. Omogoča tehtanje sestavin do maksimalne teže 5 kg in se ponaša s funkcijo izničenja teže posode (TARA), tako da je njena uporaba še preprostejša.

Pohvali se lahko tudi s funkcijo tehtanja tekočin, tako da ne boste več potrebovali posode za merjenje volumna. Potrebno je le spremeniti enote merjenja v nastavitvah in rezultat bo prikazan v mililitrih. Tehtnica ponuja možnost merjenja v različnih merskih enotah kot so: gram (g), ameriški funt (lb), britanska unča (oz), ameriška tekoča unča (fl), mililitri (ml).

Platinet Omega OBKSB kuhinjska tehtnica

Natančno merjenje in LED zaslon

Zagotavlja vam natančno merjenje sestavin zahvaljujoč zelo natančnim merilnim senzorjem. Zaradi svoje velikosti in oblike je zelo priročna za shranjevanje. Samodejni vklop in izklop, opozorilo pred prazno baterijo in preobremenitvijo in velik ter pregleden LCD zaslon, ki podatke prikaže zelo hitro, poudarjajo praktičnost in priročnost tehtnice, ki vsakemu uporabniku omogoča leta vesele peke in kuhanja.

Platinet Omega OBKSB kuhinjska tehtnica

Tehnične podrobnosti

Maksimalna obremenitev 5 kg
Stopnjevanje teže po 1 kg
Merske enote gram (g), ameriški funt (lb), britanska unča (oz), ameriška tekoča unča (fl), mililitri (ml)
Zaslon LCD
Funkcija Tara da
Natančni merilniki da
Napajanje 2 x AAA baterije (priložene)
Samodejni vklop/izklop da
Opozorilo za izpraznjeno baterijo in preobremenitev da

Garancija: 1 leto