My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, bež
13,90 €

Zadnji kos!

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.

Kela Tabea prijemalka (rokavica), 100 % bombaž
6,24 € 5,60 €

Zadnji kos!

Oprijemalna rakavica Kela Tabea iz 100 % bombaža je praktičen dodatek za v vsako kuhinjo. Ima priročno zanko za obešanje, lahko jo perete v pomivalnem stroju. Dimenzije rokavice so 28 × 18 cm.

Kela Tabea predpasnik, 100 % bombaž
16,46 € 14,80 €

Zadnji kos!

Predpasnik Kela Tabea iz 100 % bombaža ščiti preprečuje, da bi se vaša oblačila med kuhanjem umazala. Ta praktičen predpasnik je izdelan iz 100 % bombaža, ki je zelo prijeten za nošenje. Njegove dimenzije so 67 × 80 cm, zagotovo pa vas bo razveselilo dejstvo, da ga lahko operete v pralnem stroju.

Kela Tabea kvadratna oprijemalka, 100 % bombaž
4,67 € 4,10 €

Štirikotna oprijemalka Kela Tabea iz 100 % bombaža je praktičen pripomoček za v vsako kuhinjo. Ima priročno zanko za obešanje, lahko jo perete v pomivalnem stroju. Njene dimenzije so 20 × 20 cm, poleg kvalitetne izdelave pa vas navduši tudi s prijetnim dizajnom.

My Best Home komplet pogrinjkov POSATE, 6 kosov
10,50 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov POSATE blagovne znamke My Best Home z motivom starinskega jedilnega pribora bo poživil vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home komplet pogrinjkov COLAZIONE, 6 kosov
10,50 €

Komplet pogrinjkov COLAZIONE blagovne znamke My Best Home z motivom skodelice kave bo popestril vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home prt za mizo ODILLIO II. 28x43 cm
13,65 € 12,40 €

Visoka kakovost prta za mizo prinaša ODILLIO iz MyBestHome, ki ni priročen pomočnik le za jedilnico, ampak služi tudi kot sodobna dodatna oprema v kuhinji. Elegantni dodelan vzorec s čipkami duši zvoke, ko postavljate posodo na mizo in jo ščiti pred umazanijo.