Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Fieldmann FZS 2050-E električna kosa (50001616)

Fieldmann FZS 2050-E električna kosa (50001616)

Številka: 752472
Zmogljiva električna kosa s 1400 W motorjem omogoča uporabo strunske glave in jeklenega rezila s tremi zobmi za obrezovanje trših rastlin. Priložena glava trimerja vključuje dve vrvici, ki se podaljšata polavtomatsko, medtem ko deljena gred omogoča enostaven prevoz in shranjevanje. Celoten opis
89,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
6.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 752472

Predstavitev

Fieldmann FZS 2050-E

Električna kosa je nepogrešljiv pripomoček za delo na večjih vrtovih. Združuje moč, zmogljivost in praktičnost. Z motorjem moči 1400 W omogoča učinkovito delo tako s strunsko glavo kot tudi z jeklenim rezilom s tremi zobmi, ki je idealno za obrezovanje mladega plevelnega drevja ali trših rastlin.

Priložena glava strunskega trimerja je opremljena z dvema vrvicama, ki se podaljšata polavtomatsko, kar olajša uporabo in omogoča neprekinjeno delo. Poleg tega je trimer opremljen z deljeno gredjo, ki omogoča enostavno razstavljanje stroja za lažji prevoz in shranjevanje.

Prenos moči se izvaja prek jeklene gredi, kar zagotavlja trpežnost in zanesljivost pri delu. To je še posebej pomembno, saj omogoča boljši prenos moči kot pri trimerjih, kjer se moč prenaša prek kabla. Z vsemi temi funkcijami je električni strunski trimer odlična izbira za profesionalne vrtnarje in ljubiteljske vrtnarje, ki iščejo učinkovit in zanesljiv pripomoček za urejanje svojega vrta.

FZS 2050-E

Obseg dobave

  • Električna kosa
  • kovinsko rezilo s tremi zobmi
  • Polavtomatska glava
  • Nitka

Tehnične podrobnosti/Lastnosti

Moč: 1400 W
Širina rezanja: 42 cm
Glava: Polavtomatska
Premer vrvice: 1,6 mm
Deljiva gred: Da
Nastavljiv ročaj: Da
Teža: 6 kg

Garancija: 2 leti