Tommee Tippee kaseta 1 kom
8,58 €

Sangenic Simplee je preprost, privlačen in prostorno varčen koš za smeti. Posoda ima prostora za približno 18 plenic.

Tommee Tippee nadomestne kartuše SANGENIC Twist&Click, 3 kosi
29,02 € 21,01 €

Nadomestne kartuše Sangenic Twist, 3 kosi so primerne za vse doslej prodane koše za plenice Sangenic, razen za koš Simplee. To je povsem nov kasetni sistem Twist and Click in je nadgradnja obstoječega sistema saj je okolju prijazen.

Tommee Tippee koš za plenice Sangenic Tec
29,56 € 17,29 €

Posebni koš SANGENIC TEC za plenice za enkratno uporabo, ki poskrbi, da iz njega ne uhajajo neprijetni vonji. Vsaka plenica je zavita v folijo, kar pomeni dodatno zaščito pred vonjavami in bakterijami. V košarici je zamenljiv vložek z antibakterijsko folijo katerega antibakterijska komponenta uničuje do 99% bakterij.

Tommee Tippee kaseta s folijo za koš Twist 6/1 (851023)
42,99 € 40,13 €

Nov sistem kaset Twist and Click je nadgradnja obstoječega sistema, s tem, da je še izboljšan, saj je prijaznejši do okolja (porabi manj folije kot predhodni sistem, hkrati pa so deli koša izdelani iz recikliranih materialov).

Tommee Tippee kaseta Nursery Essential 3/1
20,96 €

Kaseta Nursery Essential je antibakterijska in odišavljena folija ter predstavlja edinstven sistem za shranjevanje uporabljenih plenic. Komplet vsebuje 3 kasete.

Tommee Tippee Sangenic Twist & Click koš za plenice
27,89 € 19,52 €

Moderen koš za plenice za enkratno uporabo Sangenic Twist & Click znamke Tommee Tippee omogoča brezstično odstranjevanje že uporabljenih plenic. V košu je zamenljiva kaseta s folijo s sestavo, ki uničuje 99 % bakterij. Po zaslugi tehnologije Twist & Click se plenica zavije v folijo s prijetnim vonjem po citrusih, ki jo nato bat potisne na dno koša