Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Tommee Tippee sangenic kasete 4/1 + koš gratis (82014501)

Tommee Tippee sangenic kasete 4/1 + koš gratis (82014501)

Številka: 671244
Kaseta Sangenic je edinstven sistem za shranjevanje uporabljenih plenic. Celoten opis
46,20 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 671244

Predstavitev

Novorojenček zahteva dodatno, poudarjeno skrb za higieno doma in pomeni resnično potrebo po izdelku »Sangenic Hygiene Plus«, Tommee Tippee-jevi najnovejši rešitvi glede odstranjevanja umazanih pleničk.

Od rojstva do tedaj, ko se nauči uporabljati kahlico, je treba zamenjati več kot 5.000 pleničk – in to pri enem samem dojenčku.

Starši si zdaj lahko oddahnejo, saj vedo, da so klice in umazane plenice varno odstranjene, da je dojenček vesel in čist in se počuti udobno, družinski dom pa je higieničen in svež. Običajne vrečke in koši za pleničke so sicer pripravni, a ne preprečijo uhajanja vseh neprijetnih vonjav in škodljivih klic, ki se nabirajo v okolju otroške sobe.

»Hygiene Plus« ne samo koš, je enkraten, patentiran in povsem priročen izdelek za odstranjevanje umazanih pleničk, ki vsako umazano pleničko posebej nepredušno zavije v revolucionarno, večplastno, antibakterijsko folijo, ki prepreči uhajanje klic in neprijetnih vonjav.

Ko je plenička zavita, jo priročni bat, nameščen v pokrovu, brž potisne skozi posebna premična prijemala in shrani v boben koša »Hygiene Plus«, ki sprejme do 28 pleničk. Ko pokrov spet odprete, pleničke ni več, koš pa je že pripravljen za sprejem nove pleničke.

V tej posebni ponudbi vam ponujamo 4 kasete in koš gratis!