Najdeno: 37

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Tunturi koš za košarko + mrežica
29,90 €
28,70 €

Zadnji kos!

Tunturi obroč za košarko z mrežico lahko uporabljate na zunanjih in notranjih površinah. Narejen je iz kovine in je rdeče barve.


Hudora Prostostoječi košarkaški koš All Stars
79,90 €

Kakovostni prostostoječi košarkaški koš Hudora lahko nastavite po višini, zato bo razveselil tako otroke kot odrasle. Ponaša se s koleščki, s katerimi ga brez težav prestavljamo.


Spalding mini sobni koš Miami Heat
22,99 €

21,15 €

Mini tabla NBA z motivom Miami Heat je primerna za notranjo uporabo. Tabla ima samolepilne blazinice za pritrditev. Priložena je mini žogica.


Pure2Improve koš za košarko Fun
49,95 €

44,40 €

Trenutno ni na zalogi

Pure2Improve Fun hoop Large je izjemen koš za igranje „pisarniške“ ali „sobne“ košarke, hkrati pa se ponaša z izgledom, funkcionalnostjo in obstojnostjo profesionalnih košev.


Pure2Improve očala za treniranje
9,95 €

8,90 €

Trenutno ni na zalogi

S Pure2Improve očala za treniranje trenirate in izboljšate obvladovanje žoge, izboljšate svoj reakcijski čas ter se naučite spremljanja celotnega igrišča in igralcev.


Spalding košarkarski sistem NBA Gold In-Ground
919,99 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Nepremičen košarkarski sistem NBA Gold In-Ground, s prilagodljivo višino in zagotovljeno stabilnostjo (vkoplje se ga v tla), je primeren za igranje košarke na prostem. Odporen je na vremenske razmere in nerjaveč.


Spalding prenosni koš Highlight Composite
275,99 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Prenosni košarkarski sistem NBA Highlight Composite, s prilagodljivo višino in polnilno bazo, je primeren za igranje košarke na prostem saj je odporen na vremenske razmere in nerjaveč.


Spartan košarkarski obroč, 10 mm
9,98 €
9,50 €

Trenutno ni na zalogi

Košarkarski obroč Spartan je odličen pripomoček za preživljanje prostega časa na prostem. Ima premer cevi 10 mm, priložena pa je tudi mrežica.


Spartan košarkarski obroč, 16 mm
21,50 €
20,60 €

Trenutno ni na zalogi

Košarkarski obroč Spartan je odličen pripomoček za preživljanje prostega časa na prostem. Ima premer cevi 16 mm, priložena pa je tudi mrežica.


Spartan samostoječi koš Chicago
273,49 €

262,60 €

Trenutno ni na zalogi

Samostoječi koš Spartan Chicago je odlična rešitev za igranje košarke na prostem. Namenjena je tako začetnim kot dolgoletnim igralcem košarke. Nastavljiva višina znaša od 2,25 – 3,05 m.