David Stropnik: Reli Dakar
29 € 26,97 €

Dirka na konec sveta, doživetij in pameti

Knjiga o najskrajnejšem in najslavnejšem reliju sveta ni knjiga o športnem dogodku ali poročilo z dirke, ampak zgodba, ki s slikovitostjo besed in fotografij prinaša drugačne poglede na najtežjo dirko pod soncem, svet, ki ga prečka, in vse, ki v njej sodelujejo.

Gremo jadrat! Avtor: Claudia Myatt
19,80 € 18,41 €

  • Praktični priročnik za mlade
  • Gremo jadrat je praktični priročnik za mlade jadralce. Na razumljiv in duhovit način knjiga pomaga spoznavati začetne korake jadranja ter v bralcu postopoma stopnjuje zanimanje za čare in lepoto tega športa.
Miha Urek: Miselnost zmagovalcev
19,95 €

Priročnik je nastal na podlagi številnih intervjujev z najuspešnejšimi slovenskimi športniki. Nasvete so podali: Peter Prevc, Primož Kozmus, Rašo Nesterović, Iztok Čop, Primož Peterka, Tine Urnaut, Jan Muršak, Luka Božič, Aljaž Pegan, Sebastian Skube …

Beno Arnejčič: Tek in beg
24,90 €

Podzavestna moč človeka v gibanju Tek in beg je drugačna knjiga o teku kot najbolj naravni obliki človeškega gibanja.

M. Žiberna, B. Gradišnik: Zgodba Ljubljanskega maratona
10 €

Vse številnejšim tekačem nudi Ljubljanski maraton priložnost, da se vsako leto konec oktobra udeležijo odlično organiziranega tekmovanja, kjer se pomerijo z izbrano razdaljo, uro in nasprotniki. In seveda vsak sam s sabo.

Max Leonard: Šepet vrhov
25 €

Obsedenost cestnega kolesarstva z gorami Zakaj se cestni kolesarji podajajo v gore, je temeljno filozofsko vprašanje ljudi, ki niso nikdar uzrli doline s piedestala gorskega prelaza. Max Leonard vendarle priznava: »Kakor koli obračamo, je kolesarjenje na gorske prelaze težko – tako težko, da se zdi običajnim ljudem absurdno. Po drugi strani je lahkotno vzpenjanje in prehitevanje tekmecev za marsikoga vrhunec kolesarskih doživetij.«

Paolo Corallin:Iwama Ryu Aikido
20 €

Knjiga opisuje zgodovino in nastanek aikida. Ai pomeni harmonijo, ki predstavlja univerzalno energijo, do pa pomeni pot.

Planinska šola
24,20 €

Učbenik

Osnova za varno in doživeto gibanje v gorah je sedaj dopolnjena z novimi spoznanji in praksami, ki bodo koristile slehernemu obiskovalcu vzpetega sveta.

Samo Rugelj: Na dolge proge
18,90 €

Knjiga Na dolge proge je doživet in mestoma lirični popis življenjske poti junaka, pogosto sumljivo podobnega avtorju, kjer tek predstavlja tako rdečo nit kot pomembno kretnico na nekaterih njegovih ključnih življenjskih križiščih. Včasih pa postane tudi popolna metafora za življenje samo.

Storžič in Košuta - 1: 25.000
8,10 €

Planinski zemljevid Storžič in Košuta – 1 : 25.000 je nov zemljevid Planinske zveze Slovenije, ki obravnavano območje prikaže precej širše, natančnejše, predvsem pa preglednejše kot je bilo to predstavljeno v njegovem predhodniku (zemljevid Storžič – Košuta).

Vedno na vrhu in med prvimi, Mik Pavlovič (trda, 2013)
28,47 € 26,48 €

65 let košarkarskega kluba Olimpija 1946 – 2011

Košarka je igra, ki omogoča ustvarjalnost posameznika, skupinsko delovanje dveh ali več igralcev, rešitev problema je le v velikih možnostih izražanja vsakega posameznika. Posamičnost v moštvenem, skupnem delovanju.