PONS splošni slovensko-nemški slovar, Polona Martinčič (trda, 2006)
49,65 € 46,17 €

Zadnji kos!

Pons splošni slovensko-nemški slovar priporočamo vsem, ki želijo imeti sodoben in zanesljiv slovensko-nemški slovar vedno pri roki, ne glede na nivo svojega znanja. Slovar bo v veliko pomoč tudi vsem, ki se pripravljajo na maturo, jezikovne izpite in študij.

Janja Vidmar: Uspavanka za mladega očka
16,50 €

Glavna literarna lika romana Uspavanka za mladega očka sta devetnajstletna Špela in petnajstletni Tomi, ki predstavljata dva svetova, dva diametralno nasprotna socialna sloja. Špela je brezposelna šivilja, ki sanjari o veliki karieri, Tomi sodi med sodobne japije, njegova kariera je natančno začrtana že v rosnih letih. Ker prihajata iz tako različnih socialnih sredin, se po logiki stvari ne bi smela nikoli srečati, a se. In to usodno srečanje oba zaznamuje za vse življenje…

več avtorjev, Otroci, otroci, trda
29,16 € 27,12 €

Nekoliko drugačen priročnik so napisale štiri mame (od tega tri zdravnice) s svojimi desetimi otroki. Uporaben je od rojstva, do 3. leta otrokove starosti ter novim mamicam in očkom na osnovi izkušenj prekaljenih staršev na najrazumljivejši način razlaga, kaj počenja in zakaj to počenja „njihovo najmlajše bogastvo“.