Marrena Lindberg: Orgazmična dieta, mehka
9,90 €

Revolucionarni program, ki bo povečal vašo spolno slo in vas pripeljal do orgazma. Orgazmična dieta je revolucionarni program, ki bo ženski povečal spolno slo in jo pripeljal do orgazma.

Aristotel: Poetika, 2012
29 € 26,97 €

Filozof Aristotel (384–322 pr. n. š.) je epohalna osebnost takšnega formata, da bi kateremukoli njegovemu delu težko odrekali velik pomen za znanost in kulturo. Gotovo pa so nekatera njegova dela še posebno izjemna. Eno od njih je Poetika, delo s področja filozofske estetike in teorije umetnosti, za katero smemo trditi, da je najpomembnejše tovrstno besedilo v zgodovini človeške misli sploh.

Mesto žensk: Zamolčane zgodovine II
12,90 €

V letu 2014 smo praznovali 20-letnico festivala Mesto žensk in v letu 2015 praznujemo 20. obletnico ustanovitve društva Mesto žensk – Društvo za promocijo žensk v kulturi.

Natalija Šimunović: Elegija
21,90 €

Elegija je družinska drama, literarni popis družine Rajher, zdi se da zelo uspešne in tudi bogate, s tradicijo zelo uspešnih glasbenikov in uglednih meščanov.

Teofil Pančić: Aleja Viktorja Bubnja
10 €

Bralca bo prepričal Pančićev upor proti človeški neumnosti, ki se na trenutke priplazi iz njegove vseprežemajočehimne človečnosti, ki jo odločno brani pred nasiljem političnih idej in vsakovrstnih ideologij.