Jacob in Wilhelm Grimm, Najlepše pravljice Grimm
24,90 € 23,16 €

Zabavne, mračne, čarobne, brezčasne – klasične pravljice bratov Grimm nas vedno znova očarajo in prevzamejo, ponesejo nas nazaj v otroštvo ter v deželo palčkov in velikanov, čarovnic in princes, čarobnih pošasti in pretkanih fantičev, mogočnih gradov in temačnih gozdov.

Gobe, mehka
12,50 € 11,63 €

Enostavno in zanesljivo določanje

Več kot 200 evropskih vrst gob.

Natasha Corrett, Vicki Edgson: Resnično zdravo
26,90 € 23,99 €

Knjiga je razdeljena na dva dela. V prvem pojasni zdravju koristne vidike bazičnega prehranjevanja, našteje bazična živila in poudari najkoristnejša ter razloži, kako jesti, da bi se znebili simptomov zakisanosti.

Božidar Novak: Prestolnica
29,90 € 27,81 €

Zgodbe o Evropski prestolnici kulture, Harvardu in odnosih z javnostmi

Prestolnica prinaša 31 zgodb o Evropski prestolnici kulture, Harvardu in odnosih z javnostmi.

Courtney Milan. Zimski poljub (Zlovešči bratje 2)
9,99 €

»Do zadnje podrobnosti izpopolnjena ljubezenska zgodba, podprta z zgodovinskim ozadjem in natančno dodelanimi liki, tako glavnimi kot stranskimi, ter s pristno srečnim koncem.«

  • Dabney Grinnan
Ica Krebar: Kuharica za dušo in telo
29 € 25,86 €

Nihče, prav nihče ni odgovoren za vaše zdravje in počutje – razen vas samih. Prepričanje, da bomo od zdravnika dobili zdravje, je laž in prevara

Michael Eppinger, Helga Hofmann: Cvetlice, mehka
12,50 € 11,63 €

Enostavno in zanesljivo določanje

Več kot 200 evropskih vrst cvetlic. Barvne skupine in simboli omogočajo razvrstitev rastlinskih vrst glede na barvo in obliko cvetov ter s tem poenostavijo njihovo določanje.

Peter Chapman, Žepni motivator
18 €

Sam svoj mojster za zdravje in srečo

Nihče od nas ni tak, da bi vedno vedel vse odgovore na vsa vprašanja, še manj, kadar se to tiče prav našega življenja. Vsi občasno potrebujemo malo objektivnega vodstva, recimo, kadar poskušamo izboljšati kaj v zvezi z nami samimi ali celo kaj spremeniti.

The Beastly Boys: Morske pošasti in druge poslastice, trda
20,99 € 19,52 €

**Strašne zverinske zadeve **

Ko v KDPMZ prispe morska pošast s počeno lobanjo, mora Ulf tvegati vse (tudi svoje življenje), da jo reši. Kajti zlobnozlobni baron Marakaj se je spet vrnil. In to vsekakor ni dobra novica za zveri. Bo Ulfu uspelo preprečiti njegovo hudobno nakano? Ali pa bo poslastica postal prav on sam? Kakorkoli že, prihodnost KDPMZJA je v Ulfovih rokah…khm, krempljih. Druga napeta pustolovščina iz serije STRAŠNE ZVERINSKE ZADEVE.