Štepanka Sekaninova: Zanimive zgodbe zgradb
17,99 €

Hiše, ki so videti kot košare, nebotičniki, ki segajo do oblakov, veličastne katedrale, po meri narejene vile, viseči mostovi – vse to in še veliko drugih stavb, med njimi nekaj zelo pomembnih in nekaj preprosto nenavadnih, čakajo, da se pridružite štrku Filipu in žabcu Skokcu na njunem odkrivanju skrivnosti arhitekture.


Julije Rothmans: Anatomija hrane
29,95 €

Odkrijte svet kulinarike s čudovito upodobljenim potovanjem Julije Rothmans skozi kuharijo in mednarodno kuhinjo.


Anna Ehring: Mira in Martin
21,99 €

Mira in Martin je zgodba o odraščanju, o Miri, občutljivem in pogumnem dekletu, ki počasi stopa iz srečnega, varnega otroštva v svet, med vrstnike in odrasle.


Arantxa Urretabizkaia: Rdeči zvezek
22 €

Rdeči zvezek je prvo v slovenščino prevedeno besedilo uveljavljene baskovske novelistke in pesnice, prevajalke, scenaristke, novinarke in igralke Arantxe Urretabizkaie, ki sodi med kultne avtorice baskovske literature.


Bill Watterson: Calvin in Hobbes
9,99 €

Znanstveni napredek je naredil pok, zbirka stripov

Nova knjiga zbranih stripov o dogodivščinah Calvina in Hobbesa. Strip sodi med trojico svetovno najbolj popularnih stripov.


Ferenc Molnar: Dečki Pavlove ulice
24 €

Posebne izdaje

Dečki Pavlove ulice so kultni mladinski roman, ki je prvič izšel leta 1906, a se še danes bere kot najsodobnejša in najbolj kakovostna mladinska proza.


Gendrutis Morkunas: Bolšje zgodbe
23,90 €

Gendrutis Morkunas, avtor Bolšjih zgodb, je mojster peresa. V trenutku nas osvoji z neverjetno domišljijo, smešnimi domislicami, besednimi igrami in skrivnostnimi dogodivščinami.


Jana Bauer: Groznovilca in divja zima
22,90 €

Novo

Groznovilca, majhno divje bitje z rogovilcama na glavi in zvrhano mero poguma, ki skoraj meji na nesramnost, ni očarala le slovenskih bralcev, pač pa tudi ostale bralce po svetu. Seveda so jo živali neskončno pogrešale, ko je odletela v svojem čajniku. Tako zelo, da so izdelale zrakoplov in se odpravile ponjo naravnost v groznovilčje gnezdo!


Jitka Petřeková: Čebelji panj
16,90 €

Enciklopedija in 3D model čebeljega panja. Privlačna knjiga, ki vam bo čebelji svet predstavila tako, da boste gotovo navdušeni.


Jitka Petřeková: Mravljišče
16,90 €

Enciklopedija in 3D model mravljišča Privlačna knjiga, ki vam bo mravlje in njihovo bivališče predstavila tako, da boste gotovo navdušeni.


Maria Teresa Andruetto: Stefano
22 €

Stefano se napoti v Ameriko, kjer bo začel novo življenje daleč od lakote, ki v času po prvi svetovni vojni vlada v njegovi domovini Italiji.


Miloš Mijatović: Izumitelji
13,99 €

Ljudje, ki so spremenili svet Zbirka predstavlja življenjepise najpomembnejših osebnosti v zgodovini, ki veljajo za vodilno silo moderne človeške misli, ustvarjalnosti in dosežkov in katerih navdih in delo sta odprla povsem nova poglavja v veličastnih kronikah naravoslovja, umetnosti in zgodovine na splošno.


Miloš Mijatović: Pisatelji
13,99 €

Ljudje, ki so spremenili svet Zbirka predstavlja življenjepise najpomembnejših osebnosti v zgodovini, ki veljajo za vodilno silo moderne človeške misli, ustvarjalnosti in dosežkov in katerih navdih in delo sta odprla povsem nova poglavja v veličastnih kronikah naravoslovja, umetnosti in zgodovine na splošno.


Mireille Geus: Pleši!
24,99 €

Spoznaj zgodbo mlade balerine Maxime, ki se je znašla pred pomembno življenjsko odločitvijo.


Nick Arnold: Orodja, robotika in veliko izumov
14,99 €

Mladi znanstvenik V tehnologiji so pomembni izumi, iznajdbe in izdelki, ki so jih ali jih še bodo razvili. Ste torej pripravljeni, da predstavitev naslednji velik izum?


Philip Ardagh: Strašni časi
16,90 €

Trilogija neverjetnih dogodivščin Edija Philip Ardagh je z zgodbami o Ediju Dikensu osvojil bralce širom po svetu.


Tatjana Pregl Kobe: Frida in zmaj Artur Gaj v Španiji
33,90 €

Frida in zmaj Artur Gaj nam z zgodbo predstavita Španijo, ko obiskujeta in predstavljata burno zgodovino velikih mest: Madrida, Barcelone, Toleda, Granade, pokrajin in otokov v Sredozemskem morju in na Atlantskem oceanu.