TESLA TA36FFUL-1232IAW stenska klimatska naprava

TESLA TA36FFUL-1232IAW stenska klimatska naprava

Številka: 3001128
Stensko klimatsko napravo Tesla TA36FFUL-1232IAW odlikuje napredna inverterska tehnologija z eko hladilnimi sredstvi, ki poskrbi za visoko energijsko učinkovitost in je prijaznejša do okolja. Opremljena je s funkcijo Wi-Fi, samodiagnostiko in skritim LED zaslonom na dotik. Klima se uvršča v energijski razred A++/A+. Celoten opis
399,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
28.3. predvidena dostava na dom
 
Številka: 3001128

Predstavitev

Tesla TA36FFUL-1232IAW stenska klimatska naprava


Stensko klimatsko napravo Tesla TA36FFUL-1232IAW odlikuje napredna inverterska tehnologija z eko hladilnimi sredstvi, ki poskrbi za visoko energijsko učinkovitost in je prijaznejša do okolja. Opremljena je s funkcijo Wi-Fi, samodiagnostiko in skritim LED zaslonom na dotik. Klima se uvršča v energijski razred A++/A+

Tesla

Ključne lastnosti

Popolno udobje

Klimatska naprava Tesla je zasnovana z mislijo na vaše vsakdanje potrebe in najljubše prostore. Ne glede na sezono vam bo nudila popolnoma udobno vzdušje, ki vam bo omogočilo, da uživate v vsakem trenutku z ljudmi, ki jih imate radi.

Pametno upravljanje temperature

S Teslo postane klimatska naprava inovativna in intuitivna. Zaradi temperaturnega senzorja v daljinskem upravljalniku klimatska naprava samodejno prilagodi svoje obratovalno stanje. Ta uporabna funkcija ponuja pametnejši in enostavnejši način vzdrževanja optimalne sobne temperature.

Samodiagnostika

Klimatska naprava lahko nadzira svoje delovanje in samodejno prepozna napake v delovanju. Če se to zgodi, se na zaslonu prikaže koda napake, ki olajša vzdrževanje.

Na rjo odporna zunanja enota

Pocinkana pločevina in šest plasti protikorozijske prevleke zagotavljajo, da zunanja enota klimatske naprave še naprej izgleda kot nova tudi po daljši izpostavljenosti sončni svetlobi in dežju.

Skriti LED zaslon

Zaslon enote je pametno skrit znotraj plošče in ohranja preprost in eleganten videz, ki dopolnjuje vašo izbiro notranje opreme. LED zaslon je enostaven za uporabo, a kljub temu skrit za največjo estetsko privlačnost.

Funkcija Wi-Fi

S funkcijo Wi-Fi je klimatsko napravo Tesla mogoče upravljati tudi z mobilnimi telefoni ali drugimi pametnimi napravami

Tehnične podrobnosti

Energijski razred A ++ / A +
Kapaciteta BTU 12000
Vrsta hladilnega sredstva R32
Stopnja hrupa 27 dB
Nazivna hladilna moč 3,5 kW
Nazivna ogrevalna moč 3,6 kW
SEER 6,21
SCOP 4,04
Letna poraba energije – hlajenje 198 kWh
Letna poraba energije – ogrevanje 902 kWh

Garancija: 3 leta