MaxCom mobilni telefon MM462, črn

MaxCom mobilni telefon MM462, črn

Številka: 834517
Odlična cena
Mobilni telefon Maxcom MM462 je posebej prilagojen za starejše uporabnike oz. vse, ki želite enostaven telefon z veliko in pregledno tipkovnico ter velikim izpisom na zaslonu. Celoten opis
39,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 

Številka: 834517

Predstavitev

Pregleden in enostaven za uporabo

Maxcom MM462 je prenovljena različica prodajne uspešnice MM461. Narejen je bil z mislijo na uporabnike, ki si želijo telefon, ki je enostaven za uporabo in ima le najosnovnejše funkcije. Velika tipkovnica, zelo enostavni uporabniški vmesnik in pregleden izpis znakov na zaslonu pripomorejo, da uporabnik samozavestno in brez strahu uporablja telefon.

Posebej ojačan zvonec bo razveselil osebe s slabšim sluhom. Novost telefona je osnovna VGA-kamera, ki je namenjena nezahtevnim uporabnikom.

Posebej prilagojen za osnovne uporabnike

Maxcom MM462 ima vgrajen prostor za telefonski imenik s 300 številkami, možnost povečanja z 250 kontakti pa je omogočena preko kartice SIM: v imenik lahko tako zlahka shranite več kot 500 kontaktov. Med uporabnimi dodatnimi funkcijami najdete FM radio, kalkulator in budilko.

Za nujne primere je na voljo tipka za klic v sili. V prodajnem kompletu so priložene slušalke in namizno stojalo, ki se hkrati uporablja kot polnilec – telefon se polni tako, da ga zgolj naslonite na nosilec.

Tehnične podrobnosti:

  • Velikost naprave: 106 × 53 × 15 mm
  • Teža: 91 g
  • Vzdržljivost baterije: 600 mAh
  • Čas pripravljenosti: 120 ur
  • Čas pogovora do 3 ure
  • Dodatne funkcije: FM radio, kalkulator, budilka

Garancija: 2 leti