DBB Remond otroški nastavek za WC
10,90 €

Zadnji kos!

Zmanjšanje za WC školjko za otroke. Združljiv z z vsemi običajnimi WC deskami. Pritrdilni otroški nastavek za WC za stabilnost. Olajša prehod iz kahlice na klasičen WC za vašega otroka.

COSING kahlica/stolček Play-40%
12,99 € 7,70 €

Zadnji kos!

Cosing kahlica/stolček Play se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča. Predvaja melodije za pomoč pri pomirjanju.

COSING kahlica/stolček-43%
11,99 € 6,80 €

Zadnji kos!

Cosing kahlica/stolček se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča.

DBB Remond otroška prenosna potovalna kahlica
27 €

Praktična škatla z dodelanim dizajnom, ki je pripravljena za uporabo kadarkoli in kjerkoli in ne le na poti. Na vrhu škatle je prostor za vlažilne robčke papir. Enostavna za nošenje zaradi ročaja. Tudi na poti vam ne bo treba biti v skrbeh, da ste založili toaletne potrebščine. Dodelano škatlo lahko vzamete kjerkoli.

Babybjörn BB Smart kahlica
25,10 €

Otroško kahlico znamke Babybjörn laho brez napora zložite in pospravite npr. za na pot, kar omogoča tudi njegova nizka teža – 540 g. Kahlica je izdelana s poudarkom na zdravstveni vidik, kar pomeni, da ne vsebuje PVC, BPA in ftalatov in drugih škodljivih materialov.

Babybjörn BB Smart kahlica z naslonom
33,20 €

Otroška kahlica znamke Babybjörn je prijetno zaobljena, tako da bo otrok na njem udobno sedel. Kahlica je izdelana iz varnih in kakovostnih materialov – brez PVC, BPA, ftalatov ali kadmija.

OK baby kahlica Spidy
18,99 €

Anatomsko oblikovana kahlica ima ročaje, kjer se otrok lahko drži. Na njih so pritrjene tudi ropotuljice, ki ga bodo med sedenjem zabavale.

DBB Remond kahlica
8 €

Udobna kahlica z naslonjalom za otroke za otroke od 6. meseca. Praktično odprtje nasmeha omogoča lažje rokovanje in čiščenje.