OK baby kahlica Relax
7,99 €

Kahlica je ergonomsko prilagojena in skrbi za pravilno držo otroka pri sedenju.

OK baby kahlica Spidy-15%
18,99 € 16 €

Zadnji kos!

Anatomsko oblikovana kahlica ima ročaje, kjer se otrok lahko drži. Na njih so pritrjene tudi ropotuljice, ki ga bodo med sedenjem zabavale.

COSING kahlica/stolček Play-40%
12,99 € 7,70 €

Odlična cena

Cosing kahlica/stolček Play se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča. Predvaja melodije za pomoč pri pomirjanju.

Reer kahlica

Reer kahlica

Ocena: 5
11,90 €

Otroška kahlica s posebnim podstavkom, ki preprečuje prevračanje in pripomore k stabilnemu položaju. Primerno za otroke od 12. do 36. meseca starosti. Njena konstrukcija je v celoti izdelana iz plastike in ima prijetno sedalo v 3D obliki. Reer kahlica zagotavlja udobno sedenje in enostavno vstajanje.

Babybjörn BB Smart kahlica
25,10 €

Otroško kahlico znamke Babybjörn laho brez napora zložite in pospravite npr. za na pot, kar omogoča tudi njegova nizka teža – 540 g. Kahlica je izdelana s poudarkom na zdravstveni vidik, kar pomeni, da ne vsebuje PVC, BPA in ftalatov in drugih škodljivih materialov.

COSING kahlica/stolček-43%
11,99 € 6,80 €

Odlična cena

Cosing kahlica/stolček se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča.

Babybjörn BB Smart kahlica z naslonom
33,20 €

Otroška kahlica znamke Babybjörn je prijetno zaobljena, tako da bo otrok na njem udobno sedel. Kahlica je izdelana iz varnih in kakovostnih materialov – brez PVC, BPA, ftalatov ali kadmija.