• Krožnik
    da
    ×
-15%
Canpol babies bambusov jedilni komplet LEMUR, 5-delni
9x

Canpol babies bambusov jedilni komplet, 5-delni

14,90 €
12,52 €
Zadnji kos!

Izdelan je iz bambusovih vlaken in je biološko razgradljiv. Primerno za otroke od 1. leta. Vsebuje 200 ml skodelico, 300 ml posodo, 300 ml dvodelni krožnik ter vilice in žlico. Canpol babies bambusov jedilni komplet iz 5 delov je prav tako varen za pomivanje v pomivalnem stroju.

Dostava Mimovrste
DBB Remond posoda s pokrovom in priborom, roza
2x

DBB Remond posoda s pokrovom in priborom

11 €
10,68 €
Zadnji kos!

Originalna posoda s pokrovom omogoča lažje prehranjevanje otrok. Protizdrsna podlaga zagotavlja, da posoda ne drsi. Udobna posoda za sladokusce z vilicami in žlico.

Dostava Mimovrste
Badabulle jedilni set Bobr
6x

Badabulle jedilni set Bobr

18,48 €
16,48 €

Jedilni set Bobr z barvnim motivom vključuje plitvo posodo, globoko skledo, skodelico z ročajem in pribor (žlico z vilicami). Primeren je za otroke od 6. meseca starosti. Lahko se segreje v mikrovalovni pečici in pomije v pomivalnem stroju.

Dostava Mimovrste
Babybjörn Jedilni komplet, 4-delni, pastelno rumen
5x

Babybjörn Jedilni komplet, 4-delni

30,36 €
27,44 €

BabyBjörn Komplet krožnikov z žlico in vilico ter lončkom v izvirnem in čudovitem dizajnu za učenje samostojnega hranjenja najmlajših. V kompletu: 1× krožnik, 1× žlica, 1× vilice in 1× lonček. Posoda in pribor so primerni za desničarje in levičarje.

Dostava Mimovrste
Babybjörn Jedilni komplet, 5-delni, pastelno zelen
6x

Babybjörn Jedilni komplet, 5-delni

47,60 €
40,71 €

BabyBjörn Jedilni komplet, 5-delni – sestavljen iz udobnega slinčka, krožnika, žlice, vilice in lončka za učenje. Da bi bilo učenje samostojnega hranjenja za otroke zabavno. Izdelano brez BPA.

Dostava Mimovrste
Babybjörn Komplet 2 krožnikov, pastelno zelen
2x

Babybjörn Komplet 2 krožnikov

33,60 €
31,28 €

BabyBjörn Komplet dveh krožnikov (z žlico in vilicami) v izvirnem in čudovitem dizajnu za učenje samostojnega hranjenja najmlajših. V kompletu: 2× krožnik, 2× žlica in 2× vilice. Posoda in pribor so primerni za desničarje in levičarje.

Dostava Mimovrste
-30%
Boon jedilni komplet za otroke modro-oranžne barve

Boon jedilni komplet za otroke modro-oranžne barve

19,99 €
13,93 €

Celotni otroški set za otroke iz blagovne znamke Boon s štirimi različnimi predelki je odlična rešitev za zabavne obroke obroke. Ločeni deli omogočajo ločevanje hrane in nedrsečo spodnjo stran pritrdijo na površino mize in ohranjajo ploščo na mestu.

Dostava Mimovrste
DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posod, krožnik, moder
1x

DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posod, krožnik, žlica

10,90 €
10,57 €

Praktični komplet, zasnovan posebej za potovanje z otrokom. Hrano lahko shranite ločeno s pokrovi ali pa jo zamrznete. Posoda in pokrovi se lahko uporabljajo za mikrovalovno gretje. Serviranje na krožniku s priloženo žlico. Vse dele lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Dostava Mimovrste
DBB Remond jedilni pladenj z žlico in vilico, moder
4x

DBB Remond jedilni pladenj z žlico in vilico

7,80 €
7,05 €

Pravokotni otroški jedilni pladenj s tremi ovalnimi predali za hrano, skodelico in jedilni pribor z nedrsečim ročajem. Vse je tesno povezano in stabilno tako da se pladenj ne more prevrniti. Pladenj je v obliki mačke.

Več informacij
Dostava Mimovrste