• Barva
    modra
    ×
Canpol babies silikonska žlička, modra
59x

Canpol babies silikonska žlička

4,61 €
4,56 €

Otroška žlička Canpol babies, izdelana iz mehkega silikona, ki je nežen do otroških dlesni. Dolga ročica je praktična pri hranjenju vašega dojenčka. Silikon je po svoji zasnovi zelo čist. Ergonomska zasnova žlice vam omogoča primerno hranjenje. Primerno za otroke, starejše od 4 mesecev.

Dostava Mimovrste
-18%
Boon Squirt žlička za hranjenje z dozirnikom, modra
13x

Boon Squirt žlička za hranjenje z dozirnikom

9,99 €
8,11 €
Zadnji kos!

Squirt žlička za hranjenje z dozirnikom znamke Boon ni navadna žlička, gre za žličko in skledo za hrano v enem. Ne tvegajte več nereda, kot bi ga pri hranjenju na klasičen način. Zahvaljujoč priročnemu sistemu zapiranja, hrano varno zaprete, da ne spušča, zato je odličen pripomoček za hranjenje, še zlasti na poti.

Dostava Mimovrste
Bambooware bambus set, kit, 5-delni

Bambooware bambus set, kit, 5-delni

14,99 €
12,95 €
Zadnji kos!

5-delni set: krožnik, posodica, kozarček, žlička in vilica z motivom kita, je narejen iz bambusa, popolnoma razgradljiv in okolju prijazen. Pralen je v pomivalnem stroju, ni pa primeren za mikrovalovno pečico.

Dostava Mimovrste
-19%
Minikoioi Mini Cup skodelica, silikon, modra
1x

Minikoioi Mini Cup skodelica, silikon

9,50 €
7,66 €

Minikoioi 180-ml skodelica Mini Cup je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček za vašega malčka.

Dostava Mimovrste
-18%
Twistshake komplet 2 žličk za hranjenje, 4m+, pastelno moder

Twistshake komplet 2 žličk za hranjenje, 4m+

7,70 €
6,26 €

Žlička za hranjenje znamke Twistshake je idealna izbira za prvo otroško hrano in prigrizke. Komplet vsebuje dve žlički različnih velikosti. Kakovosten material s kombinacijo silikona in ergonomično obliko otrokom ter staršem olajša držanje žlice.

Dostava Mimovrste
DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posod, krožnik, moder
1x

DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posod, krožnik, žlica

10,90 €
10,65 €

Praktični komplet, zasnovan posebej za potovanje z otrokom. Hrano lahko shranite ločeno s pokrovi ali pa jo zamrznete. Posoda in pokrovi se lahko uporabljajo za mikrovalovno gretje. Serviranje na krožniku s priloženo žlico. Vse dele lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Dostava Mimovrste
b.box Jedilni pribor za majhne otroke, žvečilni gumi
8x

b.box Jedilni pribor za majhne otroke

10 €
9,89 €

Praktičen pribor ima poseben ročaj, ki se natančno prilega roki vsakega malčka in ga uči samostojno jesti. Primerno za otroke od 9 meseca dalje. Pranje je možno v pomivalnem stroju. B.box Pribor za majhne otroke ne vsebuje ftalatov, PVC-ja ali BPA.

Dostava Mimovrste
b.box skleda s slamico, modra
10x

b.box skleda s slamico

13,20 €
11,89 €

b.box skleda s slamico je tako enostavno jesti/piti žitarice z mlekom ali juho. Pokrov z luknjo, ki jo lahko namestite na skledo, ne dopušča, da bi se po tleh valjalo drobno grozdje in biskvit. In pokrov je iz te sklede odlična potovalna škatla.

Dostava Mimovrste
Babybjörn Jedilni komplet, 4-delni, pastelno moder
5x

Babybjörn Jedilni komplet, 4-delni

30,36 €
27,64 €

BabyBjörn Komplet krožnikov z žlico in vilico ter lončkom v izvirnem in čudovitem dizajnu za učenje samostojnega hranjenja najmlajših. V kompletu: 1× krožnik, 1× žlica, 1× vilice in 1× lonček. Posoda in pribor so primerni za desničarje in levičarje.

Dostava Mimovrste
Babybjörn Jedilni komplet, 5-delni, pastelno moder
6x

Babybjörn Jedilni komplet, 5-delni

47,60 €
43,69 €

BabyBjörn Jedilni komplet, 5-delni – sestavljen iz udobnega slinčka, krožnika, žlice, vilice in lončka za učenje. Da bi bilo učenje samostojnega hranjenja za otroke zabavno. Izdelano brez BPA.

Dostava Mimovrste