LocoNatura Krema za hujšanje

LocoNatura Krema za hujšanje

Številka: 100042628421
Partnerska prodaja Novo
Ta krema za hujšanje je specializirana krema, ki je namenjena učvrstitvi in izoblikovanju vaše kože na trebuhu ter zategovanju strukture kože. Krema za hujšanje je osupljiv tretma, ki bo enkrat za vselej opravil z vašim grdim trebuhom, kožo pa napel ter jo spet naredil mehko in gla… Celoten opis
29,99 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Partner: DTM Natura

Partnerska zaloga 5+ artikli

26.6. - 27.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042628421

Predstavitev

Krema za hujšanje

Spodaj si preberite zakaj je ta krema za hujšanje navdušila na tisoče uporabnikov, hkrati pa je oglaševana kot najboljša krema za hujšanje – ne samo v slovenskih medijih, pač pa vseh večjih priznanih medijih po svetu!

V vseh največjih slovenskih medijih, kot so 24ur, Slovenske novice, Žurnal, Siol, Suzy in ostali, je prav ta krema za hujšanje oglaševana kot najbolj učinkovit izdelek za topljenje trebušne maščobe!

24 ur:S specializirano kremo za hujšanje za odpravo lokalnih maščob, bokov in ljubezenskih ročk boste spodbudili kurjenje trebušnih maščob, zategnili kožo in imeli bolj raven trebuh ter manjše boke.

Slovenske novice:Da bi zmanjšali obseg trebuha, se vam ne bo treba potiti v fitnesu – dovolj je, da ga namažete s to kremo za hujšanje z aktivnimi sestavinami, ki topijo maščobo ciljano in neposredno na trebuhu. Z njeno redno uporabo bo vaš trebuh raven in napet, kot bi se ure in ure potili v fitnesu.

Žurnal:Sama sem to kremo za hujšanje odkrila povsem po naključju, med brskanjem po tujih spletnih straneh, kjer ga je pohvalilo ogromno žensk, ki so imele podobno težavo kot jaz – da se jim je po porodu koža na trebuhu močno povesila, hkrati pa so se še zredile.

Siol:Ta krema za hujšanje ni običajna krema, saj je bila izdelana posebej z namenom odprave maščob okrog trebuha, bokov in pasu.

Krema za hujšanje vsebuje sestavine, ki imajo po raziskavah naslednje značilnosti:

Rastlina Chlorella vulgaris je znana po učinku zategovanja kože in odstranjevanju odpadnih snovi.

Alga Coleus forskohlii, ki je znana po tem, da proizvaja Forskolin. Forskolin namreč skupaj z izvlečki Chlorella vulgaris, kofeina in ostalih sestavin izdatno spodbudi obnavljanje kože ter posledično izboljša strukturo kože.

V procesu regeneracije kožne celice porabljajo energijo iz podkožja. Koža, prej ohlapna in nagubana, bo postala ponovno čvrsta in napeta. *

Vsebuje: 100ml

Podroben pregled sestavin, navedenih v padajočem vrstnem redu, najdete tukaj. Izdelek je prijavljen v CPNP portal pod referenčno številko 1210374, proizvajalec izdelka pa je priznano podjetje Medex Scientific, The Old Grain Store 4, Denne Road RH12 1JE iz Velike Britanije.

Krema za hujšanje