Playgro žogica Loopy loops 0180271
9,99 € 8 €

Mehka plišasta žogica s svojimi barvami pritegne otrokovo pozornostin ostane zanimiva tudi še kasneje, ko se otrok že plazi.

Fisher-Price samorog z obroči
11,54 € 9,30 €

Prednost in novost te barvite igrače je, da ima vsak od štirih barvnih obročev drugačno površino, ki jo lahko otroci med igro raziskujejo. Na vrhu je srčkan samorog, spodaj pa trdna podlaga, ki na katero padejo obroči.

Fisher-Price jahalni lev
11,69 € 10,90 €

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Teddies BABY igralna skrinjica
9,70 €

Večbarvna igralnica za učenje ponuja različne dejavnosti, kar prevzame otroke že na prvi pogled, ob vsem pa igra tudi spodbuja čute. Medtem ko se simpatične slike vrtijo, igra igrača prijetno melodijo.

Fisher-Price jahalni slon
11,69 € 10,10 €

Zadnji kos!

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Yookidoo ropotulja pilot
16,20 €

Zadnji kos!

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Komplet vsebuje pilota in glasbeno ropotuljico v obliki letala.

Yookidoo ropotulja princeska
16,40 €

Zadnji kos!

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Komplet vsebuje princesko in glasbeno ropotuljico v obliki žabice.

Bino aktivna kocka za igro
8,60 € 7,60 €

Aktivna kocka z motivom Krtka in njegovih prijateljev vsebuje zabavne dejavnosti, kot sta udarjanje ali ugriz. Mehka oblika je prijazna do vašega otroka, prav tako pa je kocka primerna za majhne roke.

Clementoni Glasbena žoga z živalmi
10,90 €

Glasbena žoga je izdelana iz mehkega materiala in ima živalske podobe. Žoga oddaja zvoke živali in veliko drugih zvočnih učinkov in melodij. Mehka tkanina je idealna za podpiranje razvoja ročnih spretnosti in otipne zaznave.

Fisher-Price jahalni povodni konj
14 €

Simpatičen mobilni povodni konj prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.