K´s Kids radovedni čeveljci
31,99 € 24,10 €

Atraktivno zasnovani radovedni čeveljci bodo otroku v veliko pomoč pri učenju zavezovanju, zapenjanju in drugimi funkcijami, ki jih čeveljci ponujajo. Primerno za otroke od 1. leta starosti naprej.

K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 3
19,46 € 16,70 €

Zadnji kos!

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Brisalna tabla je za vse male umetnike (15,5 × 15 cm). Ptiček je za izboljšan razvoj dihanja in govorjenja (13 × 12 cm). Majhen zibajoči poni pa razvija otroško motoriko (16 × 14 cm).

Playgro rožica s sortirnikom kock
12,82 € 10,60 €

Zadnji kos!

Playgro rožica omogoča razvrščanje barvitih kock, s čimer pomaga pri prepoznavanju oblik, učenju barv in krepitvi motoričnih spretnosti, domišljije ter spomina.

Polesie Didaktična hiša - 2
15,91 € 13,80 €

Zadnji kos!

Čudovita barvna hiša s 4 vrati na ključavnice in živali za razvoj fine motorične sposobnosti pri otrocih. Hiša je razdeljena na 4 sobe. Za vsakimi vrati je 1 najemnik, medved, zajček, mačka ali banka. V hiši so luknje v strehi.

Polesie Didaktična hiša šesterokotnika
12,33 € 10,80 €

Hiša vsebuje 18 logičnih nalog. Otrok mora najti in primerjati 6 oblik kock, ki se ujemajo z luknjami v strehi, 6 oblik majhnih živali, ki se ujemajo z luknjami v vratih in 6 ključi različnih oblik v različne ključavnice. Oblika se lahko upošteva tudi z otrokovimi nalepkami za slike.

BABY ONO poučni valj, 9 m+
13,90 € 12 €

Valj za otroke je odlično interaktivno in izobraževalno orodje. Pomaga razvijati pritrditev predmeta od dlani do dlani, dvigovanje ali sedenje. Primerno za otroke od 9. mesecev. BabyOno poučni valj (9 m+) je opremljen z ropotuljicami, ki pritegnejo k igri.

Fisher-Price raziskovalna tabla
21,99 €

Odlična cena

6 atraktivnih aktivnosti za vaše malčke s slikovitimi znaki živali za raziskovanje.

Simba komplet za igro, sestavi piramido
15,80 € 13 €

Večfunkcijski komplet za najmanjše, vključuje vstavljeno škatlo, piramido obročev in piramido lončkov. Najmlajšim otrokom ponuja celovito zabavo polno barv. S tem kompletom najmlajši razvijajo domišljijo in fine motorične spretnosti.

Smoby želva s kroglicami Cotoons
19,93 € 17,70 €

Cotoons čudovita mala želva. Spustite žogico čez odprtino v oklepu želve in jo opazujte, kako potuje. Žoga drsi navzdol po toboganu vse do želvinega repa. Želva se zaradi koles lahko premika.

Denis letalo, set
7,99 € 6,30 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje letalo, ki ga je mogoče razstaviti in nazaj sestaviti, kar bo pripomoglo k razvijanju motoričnih sposobnosti vašega otroka.