Igrače za pse

Barva: roza

Igrače za pse služijo za zabavo, šolanje in treniranje spomina vaših ljubljenčkov. Na trgu je na voljo vrsta interaktivnih, piskajočih, plišastih in trpežnih igrač za pse. Katera bo prava za vašega štirinožnega prijatelja?

Prikaži več

Interaktivne in spretnostne igrače za pse

 • Interaktivne igrače za pse za treniranje raznih spretnosti so primerne za dovzetne štirinožne prijatelje, katerih motivacija so različni pasji priboljški, skriti v notranjosti igrače. Igrače – spretnostne igrače so običajno izdelane iz lesa ali plastike. Običajno imajo več težavnostnih stopenj, priporočljivo je začeti z najnižji stopnjo in psu pokazati, kako igračka deluje. Idealne so za pametne pse, kot so borderski ovčarji.

Plišaste igrače za pse

 • Plišaste igrače so zelo priljubljene, primerne so za pse, ki niso nagnjeni k uničevanju igrač. Pogosto se uporabljajo plišaste igrače, opremljene z različnimi vrvicami, grizali in vozli ki jih psi obožujejo.

Piskajoče igrače za pse

 • Piskajoče igrače so priljubljene pri večini psov, saj ob pritisku oddajajo različne zvoke. Običajno so izdelane iz gume ali tekstila, lahko služijo tudi kot igrače za prinašanje ali za vodo. Posebej priljubljene so zlasti pri majhnih pasmah.

Vzdržljive in neuničljive igrače za pse – vleke in kongi

 • Trpežne pasje igrače so primerne za pse, ki plišaste ali gumijaste igrače po nekem času uničijo ali se za igračo radi borijo. Praviloma so izdelane iz trpežne gume, trdne tkanine ali vrvi, treba je upoštevati večjo težo igrače. Med priljubljene igrače sodijo tekstilne vleke. Idealno za pse pasem »bull« z močnim oprijemom.

Igrače za pse za prigrizke

 • Igrače primerne za aktivne in radovedne pse. Delujejo po principu motivacije s pomočjo priboljška. Najpogostejše se posebne igralne žoge, napolnjene s priboljški. Te igrače so idealne, če se mora pes sam zabavati. Pomagajo tudi pri premagovanju ločitvene tesnobe.

Dentalne igrače za pse

 • Dentalne igrače psa motivirajo k žvečenju in grizenju igrače. Običajno so izdelane iz naravnega kavčuka. Gumijasti izrastki na igrači psom masirajo dlesni in odstranjujejo zobne obloge. Namesto njih lahko uporabimo tudi dentalne palčke za pse.

Vodne igrače za pse

 • Igrače zasnovane predvsem za prinašanje in zabavo v vodi – plavajo na gladini. Primerne so za vodne pasme psov in prinašalce. Služijo lahko tudi kot pripomoček pri šolanju psa.

Frizbi za pse

 • Leteči krožniki iz gume ali plastike so priljubljena igračka za prinašanje. Uporabljajo se lahko pri šolanju in skrbi za kondicijo psov s prekomerno težo.

Metalci žogic za pse

 • Metalci žogic so odlični za aktivne pse, ki obožujejo prinašanje. Obstajajo ročni in samodejni metalci žogic.

Pri izbiri pasje igrače pazite na njeno neoporečnost.

Več informacij:

Vsak pes bi moral imeti svoj prostor, kjer se lahko nemoteno igra ali spočije. Izbirajte med raznoliko ponudbo pasjih ležišč.


Igrače za mladičke, odrasle pse in starejše pse imajo različne lastnosti

Pasjo igračo izbirajte ob upoštevanju starosti svojega štirinožnega prijatelja.

 • Igrače za mladičke – za mladičke z mlečnimi zobmi so primerne mehke in lahke plišaste ali piskajoče igrače
 • Igrače za odrasle pse – odrasli psi s popolnoma razvitimi zobmi lahko uporabljajo mehke in trše igrače iz gume in tekstila, med najbolj priljubljene sodijo vleke
 • Igrače za starejše pse – starejši psi ne smejo obremenjevati zob z grizenjem trdih in težkih igrač, primernejše so gumijaste ali tekstilne igrače

→ Pri izbiri igrače upoštevajte tudi pasmo in težo psa. Za majhne pse niso priporočljive težke igrače, igrače za velike pse pa ne smejo vsebovati majhnih sestavin, ki bi jih pes lahko pogoltnil.

Več informacij:

Tudi mačke so velike ljubiteljice igre. V kategoriji igrač za mačke lahko izbirate med interaktivnimi in spretnostnimi igračami, tuneli in plišastimi mišmi.

 • Barva
  roza
  ×
-32%
Akinu igrača za pse flamingo SHINY
5x

Akinu igrača za pse flamingo SHINY

8,26 €
5,57 €

Lahka, zabavna igrača za pse iz odpornega materiala. Roza flamingo z velikostjo 18 cm

Dostava Mimovrste
Fuzzyard plišasta igrača KENDRA LLAMA

Fuzzyard plišasta igrača KENDRA LLAMA

11,95 €

Če ste prevč kul za dramo, vzemite k sebi tole lamo! Ni drame, ki je tale kul lama ne bi shendlala. 🙂 FuzzYard plišasta igrača je izdelana iz super mehkega pliša in vsebuje cvileža za še več zabave pri igri. Velikost: 28cm x 7 cm x 4cm

KIWI WALKER igrača za psa Zeppelin, TPR pena, 22 cm, roza
3x

KIWI WALKER igrača za psa Zeppelin, TPR pena, 22 cm, roza

10,71 €

Igrača je idealna za vleko pri pseh. Izdelana je iz lahkega in trpežnega materiala TPR, ki se ne uniči kar tako zlahka Lahko se uporablja tudi v vodi, saj plava na površini. KIWI WALKER plavajoči Zeppelin iz roza pene TPR (22 cm), ima značilno barvo, ki olajša iskanje npr. v travi.

Dostava Mimovrste
KIWI WALKER obroček iz TPR pene, 18 cm, roza
4x

KIWI WALKER obroček iz TPR pene, 18 cm, roza

9,19 €
Zadnji kos!

Prstan je idealna igračka za igro s psi. Narejen je iz lahkega in trpežnega materiala TPR, ki se ne uniči zlahka. Lahko se uporablja tudi v vodi, saj plava na površini. KIWI WALKER obroček za metanje lahko plava tudi na vodi, je na volji v zasnovi roza pene iz TPR materiala (18 cm), ima značilno barvo ter tako omogoča lažje iskanje, na primer v travi.

Dostava Mimovrste
-17%
BeFUN Calypso igrača senior, kvadratna roza, 12,5 cm
5x

BeFUN Calypso igrača senior, kvadratna roza

5,40 €
4,45 €

Igrača je primerna za starejše pse, ki trpijo zaradi vnetja dlesni, izgube zob ali bolečine pri žvečenju. Narejena je iz flisa, ki zagotavlja mehkobo, hkrati igrača zagotavlja trdnost. BeFUN igrača CALYPSO senior vsebuje piščalko.

Dostava Mimovrste
BeFUN igrača za psa ROBBOT, majhna, roza, 38 cm
4x

BeFUN igrača za psa ROBBOT, majhna, roza, 38 cm

5,10 €
4,47 €

Igrača za mladičke je narejena iz trpežnega materiala, ki lahko prenese pritisk ostrih zobnih zob. Vključuje notranjo piščalko za povečanje interaktivnosti. Ohlapni deli podpirajo lovski nagon. BeFUN igrača ROBBOT (igrača za psa, majhna, roza, 38 cm) je lahko tudi idealen spremljevalec proti dolgočasju.

Dostava Mimovrste
BeFUN igrača za psa TPR + plišasta podoba pujska, 38 cm
1x

BeFUN igrača za psa TPR + plišasta podoba pujska

14,18 €
Zadnji kos!

Igrača za mladičke ima zunanji material, ki pomaga pri masaži dlesni in poskrbi za zdrave zobe. Vsebuje skrite piščalke in ohlapna ušesa, ki povečujejo interaktivnost. BeFUN igračka TPR + plišasti pujski mladiček ima na voljo prostor za vstavljanje priboljškov.

Dostava Mimovrste
KONG Comfort Kiddoz pasja igrača, S, pujs

KONG Comfort Kiddoz pasja igrača, S, pujs

8,95 €
7,76 €
Zadnji kos!

Comfort Kiddos plišasta igrača zagotavja odločno zabavo vašemu psu. Ponaša se z odstranljvo piščalko. Na voljo je v motivu pujsa, velikosti S.

Dostava Mimovrste
KONG Woozles igrača za pse, M, roza

KONG Woozles igrača za pse, M

16,23 €
14,07 €
Zadnji kos!

Igrača za pse z utrjenim materialom omogoča dolgotrajna igranja, piskanje igrače pa poskrbi, da se psi dlje časa gibajo. Velikost igrače: M.

Dostava Mimovrste

Igrače za pse

Kako zamotiti pasjega ljubljenčka, ko je sam doma ali med sprehodom po parku? Ponudite mu pasjo igračo. Plišaste ali gumijaste igrače za pse so primerne za domačo zabavo, interaktivne in spretnostne igrače včasih psa lahko zabavajo tudi več ur.

Za izlete po naravi si priskrbite igrače za prinašanje ali vodne igrače. Na potovanju lahko psa trenirate s pomočjo povodcev za šolanje psa in drugih pripomočkov za treniranje.