Woody kitara, mala

Woody kitara, mala

Ocena: 3,5
16,99 € 15,90 €

Zadnji kos!

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Woody klasično oblikovana kitara, namenjena vsem mladim muzikantom, ki želijo razvijati svoj glasbeni talent. Primerna je za otroke od 3. leta naprej.

Woody Boben s trakom
18,48 € 16,40 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Boben s trakom je odlična glasbena igrača, zahvaljujoč kateri se bo otrok spoznal s prvimi ritmi in otroškimi pesmicami. Zahvaljujoč traku za okoli vratu, otroci lahko bobnajo z obema rokama.

Hape Boben na stojalu
42,68 € 32 €

Boben nad katerim bodo navdušeni vsi mali glasbeniki! S tem čudovitim barvnim bobnom bo vsaka pesem popolnoma drugačna. Zasnovano za majhne otroške roke. Igrača podpira otroško fantazijo in občutek za ritem.

Hape Mini glasbeni set
45,77 € 34,90 €

Začnite ustvarjati svojo glasbo z inštrumenti za začetnike! Naučite se igrati ukulele, tamburin, kastanjete in ropotuljice. Potem ni ničesar, kar bi preprečilo, da bi s prijatelji ustvarite svojo glasbeno skupino.

Hape cvetlična kitara
41,21 € 31 €

Končno boš lahko postal/a čisto pravi kitarist s to odlično kitaro z dizajnom, ki spominja na leto 1960! Instrument je kombinacija klasične kitare in ukulel – ponaša se z idealno velikostjo za mlajše otroke, ki se želijo naučiti igrati.

Hape Ukulele, moder
32,02 € 24 €

Moder ukulele so sanje vsakega malega glasbenika. Igrača je opremljena s štirimi melodično nastavljivimi strunami. Zmanjšano telo te kitare je idealno za otroške roke.

Simba ksilofon, 27 cm-17%
11,99 € 9,90 €

Odlična cena

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.

Hape klavir, rdeč
62,65 € 41,80 €

Glasbeni instrument je posebej izdelan za majhne roke, otroci pa lahko igrajo spektakularne zvoke. Igrača razvija posluh za glasbo in fino motoriko.

Hape ksilofon

Hape ksilofon

Ocena: 4
17,69 € 13,40 €

Ksilofon Hape bo izboljšal glasbeno ustvarjanje vašega malčka, poleg tega pa bo spoznal različne barve.

Hape otroška kitara, mala modra
29,12 € 22,10 €

Zadnji kos!

Hape majhna otroška kitara v modri barvi. Ima 4 strune in je oblikovana kakor dejanske kitare.

Hape mavrični ksilofon
16,99 € 13,60 €

Hape mavrični ksilofon je primeren za otroke, stare od 1. do 4. leta.

Hape Dvostranski boben
21,32 € 16 €

Zadnji kos!

Mali glasbeniki bodo nad tem bobnom navdušeni! S tem čudovitim barvnim bobnom bo vsaka pesem popolnoma drugačna. Zasnovano posebej za majhne otroške roke. Privlačen barvni dizajn.

Plan Toys ročni tamburin
10 € 9,30 €

Zadnji kos!

Tamburin je odlično glasbilo za vsak orkester. Prijeten na oprijem za male otroške ročice. Z njim le stresite ali po njem potrkajte, da se sliši zvok.

Hape boben
18,04 € 13,30 €

Zadnji kos!

Boben nad katerim bodo navdušeni vsi mali glasbeniki! S tem čudovitim barvnim bobnom bo vsaka pesem popolnoma drugačna. Paket vključuje tudi dve palici, ki se prilegata majhnim otroškim rokam.

Plan Toys Dvojni boben
27,20 €

Zadnji kos!

Dvojni ritmičen boben je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Hape raglja
4,27 € 3,20 €

Zadnji kos!

Ne glede na to, ali igrate s svojim bendom ali navijate za svojo športno ekipo, s to varno ragljo boste izstopali. Z ragljo se boste izredno zabavali. Ropotanje je zabavno kot še nikdar. Barvne kombinacije ni mogoče izbrati.

Brio 30189 Glasbena gosenica
41,50 € 32,20 €

Zadnji kos!

Glasbena gosenica je edinstven način, da vaš otrok odkrije osnove glasbe in celo ustvari melodije! Ko vstavite lesene gumbe v luknje, vsaka luknja ustvari ton.

Hape otroški tolkalni set
21,32 € 16 €

Zadnji kos!

Tolkala nad katerimi bodo navdušeni vsi mali glasbeniki! Tresi, potrkaj. Vsaka pesem bo popolnoma drugačna. Zasnovano posebej za majhne otroške roke. Igrača podpira otroško domišljijo, občutek za ritem, podpira spretnost in koordinacijo rok in oči.

Simba ksilofon, 27 cm - odprta embalaža-8%
11,99 € 11,02 €

Odprta embalaža

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.

Plan Toys Ritmičen boben cajon
51,60 €

Ritmičen boben cajon je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Brio glasbeni boben 30181
19,99 € 16,80 €

Zabaven boben je primeren tudi za najmlajše in njihovo prvo spoznavanje glasbenega sveta.

Hape Ukulele, rdeč
32,02 € 24 €

Rdeč ukulele so sanje vsakega malega glasbenika. Igrača je opremljena s štirimi melodično nastavljivimi strunami. Zmanjšano telo te kitare je idealno za otroške roke.

Hape Duo Set glasbeni komplet
8,57 € 6,40 €

Tresite, trkajte in mahajte z glasbenimi instrumenti. Enostavni glasbeni instrumenti, ki proizvajajo veliko različnih zvokov. Igračka spodbuja domiselnost, ritem in koordinacijo oči-roka.

Plan Toys otroška ropotulja
15,50 €

Čarobni inštrument, za katerega naj bi rekli, da je služil za odganjanje dežja. Njen zvok, ki spominja na dežne kaplje, je priljubljeno tolkalo v današnji glasbi, kakor tudi ustvarjalec atmosfere, kot so pripovedovanje strašnih zgodb.

Plan Toys Ritmičen boben
30,90 €

Ritmičen boben je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Hape citre
41,58 € 31,40 €

Otroške citre priznanega proizvajalca Hape bodo s svojim zvokom in prijetno melodijo navdušile prav vsakega otroka.

Plan Toys ročni zvončki
10 € 9,20 €

Ročni zvončki so odlično glasbilo za vsak orkester. Prijeten na oprijem za male otroške ročice. Za zvok z njimi le stresite ali po njem potrkajte.

Hape piano
149,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Za prihodnji koncert naj pianisti enostavno obvladajo vseh 30 tipk na tem lesenem klavirju. Glasbeni instrument je posebej izdelan za majhne roke, otroci pa lahko igrajo spektakularne zvoke. Igrača razvija posluh za glasbo in fino motoriko.